С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 543
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Benitabene,браво за прегледа!!!!Нашия татко още не е идвал с нас

# 526
Хубаво е да имаш по-голяма сестра:)Simple SmileSimple Smile
аз си имам 2 Mr. Green
за раждането: ако мога да избирам бих предпочела нормално, но то все пак се прави и тазометрия (на моята най-голямата цифра е 23, каквото и да значи това  Rolling Eyes
честито за вълнуващия преглед Hug
моят най-голям размер на таза е 21, Алина я родих нормално, но както казах по-рано, тя беше малко бебче, ако беше над 3кг, щеше да се наложи да ме клъцнат Rolling Eyes
Ние сме дребосъчки де, от мен и сестрите ми засега са се родили общо 5 деца Mr. Green всички под 3кг., с изключение на 1 "огромен" от 3200.

# 527
Wink най-скъпия клин на Илиенци беше 8лв. - подплатен с висока талия и на същата цена има и чорапогащник от същата материя, а най-евтиния беше 5лв. обикновенно памучно клинче  Wink ако се пазарите смъкват от цената  Grinning най-ниската цена за клин който намерих по моловете беше 18лв.

Може ли по-точни координати на магазина за бременни на Илиенци
Мерси!

# 528
момичета...аз съм раждала първия път нормално, втория секцио и съм 100% за секциото!!!

несравнимо е просто!!!
smile3521

# 529
Здравейте, момичета!
Днес бях на БХС и съм много щастлива, че видях бебчето-усещането е несравнимо! Беше много шавливо и непрекъснато махаше с ръчички и краченца.По едно време ни обърна дупе и се наложи доки да го побутне, за да се обърне. Видях 5 пръстчета, не знам на  коя ръка беше. Голямо е 59мм, а пулсът му е 161.
Гестационна възраст по ПРМ 11седмици и 6 дена, а по ултразвук 12 седмици и 6 дена/от къде тази разлика newsm78/.
Утре смятам да уведомя шефовете, стискайте палци.

Момичета, има ли някоя от вас, която има допълнително здравно осигуряване?
Моето е към Дженерали Закрила и ми казаха, че поемат БХС,но от болницата днес ми отказаха да издадат фактура за цялата сума, а само за 30лв.-като УЗД.И малко ядове днес, но както казва свекито "За пари не се ядосвай, печелят се."

Относно дрехите за бременни-и аз обикалях днес, че само два панталона ми стават, въпреки, че не съм качила кг-ми, но имам малко коремче. В Стара Загора открих два магазина и моделите там са отчайващо грозни. Харесах си само един сукман, но с него май ще ми е студено и не си го взех.
Още една две седмици и ще ми се наложи да си купя някоя дрешка.

Лека вечер, аз отивам да се подвизавам в кухнята!

# 530
Здравейте бъдещи мамчета! Приемате ли още нови членове Hug
Най после и аз да пиша, следя ви от известно време и все не се включвам, защото гледам на тази си бременност като на нещо временно - от седмица за седмица. Защото вече имам 2 спонтанни аборта зад гърба си и все не успявам да се отпусна и да се насладя на бременността си.  Моя термин е 1ви април Laughing Ще го приема като намигане от страна от страна на Бог Wink
 В приказки за нашите бебчета и коремчета щи ни минава по-спокойно деня. Вече си имам едно момче на 8 години, а сега очакваме второ.

Някой беше питал за спа процедурите преди няколко дена, често съм чувала по отношение на различни процедури в козметичните салони и спа процедурите, че не се препоръчват за бременни, така че за всичко, на което смятате да се подложите си питайте.
Относно дрешките за бременни, на който му е интересно може да погледне и в Продавалника, там си има точно тема продавам дрехи за бременни .http://prodavalnik.com/moda/drehi/damski-drehi/drehi-za-bremenni-c129

Хубава вечер на всички ви!!!

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 08:25 от laguna

# 531
момичета...аз съм раждала първия път нормално, втория секцио и съм 100% за секциото!!!

несравнимо е просто!!!
smile3521
ти си изключение Simple Smile

# 532

несравнимо е просто!!!
smile3521

защо да съм изключение? 

# 533
Ако може и на мен покана за фейсбука didipeter@abv.bg

# 534
Добро утро и усмихнат ден на всички

# 535
Nnadiaa,радвам се за прегледа и,че всичко е минало чудесни и че си видяла бебче.
Добре дошла на Laguna.
Хубав ден на всички!!!

# 536
  • София
Добро утро ! Уж казаха,че днес ще е слънчево и топло, а е гадно и мъгливо Sad  Отивам да приготвя закуска. До после, коремчета! Hug

# 537
Момичета, помагайте - от вчера съм в едно отпаднало и безтегловно състояние, повръщах, мускулни болки, втрисане без температура и направо ми призлява от вида на храна. Притеснявам се да не съм си лепнала някой вирус или да е от някое месце, което съм хапнала. Засега карам на чай от шипка с мед и лимон, но май и от него почва да ми гади.
По-късно ще звъня и на АГ-то. В началото на 4-ти месец съм.
Всякакви съвети ще са ми полезни

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 09:30 от leonia

# 538
Здравейте!
Събрах най-накрая смелост и аз да се представя  Embarassed .  Чета ви от началото.
Казвам се Дияна, на 31г съм и съм от Варна. Терминът ми е на 29ти април, а аз съм родена на 24ти април  Laughing .Имам дъщеря, която през декември ще снтане на 5г. Декемврийки 2006 е една страхотна тема, от която имам много приятели. Вярвам, че и тук ще е така  Simple Smile
С удоволствие ще помагам на duhi_puhi  Simple Smile Кандидат-конусултант по кърмене съм към Национална асоциация "Подкрепа за кърмене", минала съм обучението, в най-скоро време очаквам да се проведе изпита.
Много се рдавам, че в темата има дългокърмили майки  Hug
На всички, които им предстои пътуване - бъдете внимателни. След 3 полета, първия от които 11 часа, прокървих и все още съм на лекарства  Confused
Относно раждането - аз съм за естественото раждане, интересувам се от раждане с дула. Има ли и други на тази вълна?
Много усмивки Hug

# 539

несравнимо е просто!!!
smile3521

защо да съм изключение? 

защото аз имам доста познати, които са преживели и двата варианта и за първи път чувам някой с твоята позиция ... да предпочита секциото Simple Smile
но всичко е много индивидуално, такива теми във форума има много и общо взето спора е като за яйцето и кокошката Mr. Green
аз лично родих нормално без упойка, не мога да кажа, че беше лесно, но мина .. и нямам някакви ужасяващи спомени, пък след 1 час си бях на крака и си гушках дребосъчето ... просто искам пак така Hug

Общи условия

Активация на акаунт