С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 545
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
копиташ я в профила си като подпис и даваш "запамети"

Трябва да започва и свършва с [url        /url]

Мерси

# 511
  • Пловдив
И аз съм така с дрехите. Вече нищо не ми е удобно, престягат ме, дразнат ме. Имам два, три ката, които все още ми стават и с тях идвам на работа. Извън работа съм си купила няколко роклички и туники и си ги нося с клинче. Като кажа официално на работата, че очаквам бебе, ще си ги нося и на раб. място. С тях много си личи и затова избягвам.
bocinka трябва някакви по-дебели клинове, защото и аз като теб смятам така да карам, ама като хвана студеното време и се замислям, че ще пукна от студ. За сега добре, ама като паднат температурите едва ли с тези където ги имам ще мога да карам. Купих си и една рокля за бременни, но нещо ми харесва сега.

Аз може би няма да имам право на избор дали нормално или секцио. От една страна предпочитам да заспя и да извадят бебето, а като се събудя и знам, че е минало и, че е живичко и здравичко ще понеса по-леко болката. От друга ми се иска нормално, защото казват, че по-бързо се възтановява майката и най-вече, че ще мога и бързо да се върна към спорта. Знам ли и аз????

# 512
и аз като bocinka и dreamer съм на туники и клинове ... въпросът с корема обачеееее ... засега имам дълбоки клинове и загащвам корема вътре, имам плитък - за под корема, но не става за зимата ... а когато не може да се загащи вече??

аз съм секцио, но на училището ни обясниха мн.подробно за ест.раждане - защо е по-добро за майката и за бебето (в повечето случаи)... само, че в Бг - в повечето болници - раждането не е естествено, а по естествен път - засилват контракциите със системи, това засилва болката, а и още сумати неща .. да не ви плаша - щото не всички болници са такива. А за секциото - също има много негативи, но някои нямаме избор.

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 16:30 от s.kov

# 513
И аз съм така с дрехите. Вече нищо не ми е удобно, престягат ме, дразнат ме. Имам два, три ката, които все още ми стават и с тях идвам на работа. Извън работа съм си купила няколко роклички и туники и си ги нося с клинче. Като кажа официално на работата, че очаквам бебе, ще си ги нося и на раб. място. С тях много си личи и затова избягвам.
bocinka трябва някакви по-дебели клинове, защото и аз като теб смятам така да карам, ама като хвана студеното време и се замислям, че ще пукна от студ. За сега добре, ама като паднат температурите едва ли с тези където ги имам ще мога да карам. Купих си и една рокля за бременни, но нещо ми харесва сега.

Аз може би няма да имам право на избор дали нормално или секцио. От една страна предпочитам да заспя и да извадят бебето, а като се събудя и знам, че е минало и, че е живичко и здравичко ще понеса по-леко болката. От друга ми се иска нормално, защото казват, че по-бързо се възтановява майката и най-вече, че ще мога и бързо да се върна към спорта. Знам ли и аз????

Аз съм се запасила с клинчета и за зимата, а и + това сестра ми дори миналия Декември, а тя си накупи доста дрехи през това време които мога да нося и нося сега Simple Smile Хубаво е да имаш по-голяма сестра:)Simple SmileSimple Smile

# 514
  • Пловдив
Моите се оказаха, че не са много дебели и ще търся нещо по-плътно. Уикенда бях така облечена като бяхме в Копривщица и направо си ми беше студено, та се замислих, че с тези няма да мога да карам зимата. Плюс това и не знам кои палтенца ще ми стават. Имам няколко, но като порасте коремчето едва ли ще мога да ги закопчавам. А, не ми се купува палто.
И аз имам по-голяма сестра, но тя роди преди 10 г. и септемврийско бебе. Сега в къщи си имаме една красива малка госпожичка.

Няма да забравя как когато тя беше бременна все повтаряше, че иска много момиче, русичко, със сини очи. Малката дойде по поръчка. И аз сега често си представям моето-момче, беличко, русичко, с бузки, много засмяно и така искам синеоко (макар нито аз, нито таткото да сме синеоки, но в нашата рода имаме много със сини очи). Не знам защо, но често си го представям.

# 515
Момичета я да попитам аз някоя от вас дали пуши по малко или никоя не пуши. Аз от страстна пушачка в момента паля по една две цигари.

# 516
Аз не пуша, но половинката много пуши и димът ме дразни ужасно...
Ще купуваме електронни цигари, за да спре да ме одимява...
ДНес дадох кръв за изследванията, всичко ми е в нормата с изключение на RDW - 15,4, а референтните стойности са от 2.0 до 14.0. Предполагам, че е защото в момента не ям месо. Трябва да се насиля, за да са в норма следващия път...
Вчера умрях от студ в офиса и от преди малко съм доста разстроена... Едвам стигнах до WC-то.Направо тече вода, такова чудо за първи път ми се случва...
В петък сме на преглед, ще броим пръстчета, а в понеделник ще ходя на БХС.
Още нищо не сме купували, и ремонт още не сме почвали... Чудим се как да го правим, защото апартамента ни е много шантав, имаме кухня, голям хол, който е със супер странна форма и спалнята ни е на терасата. нямаме детска стая и нямаме възможност да заградим нито една от стаите така, че да стане детска... Ще го мислим още малко и трябва да захващаме ремонта, че да сколасаме в някакво нормално време.
За дрехите, купих си вече сутиен за бременни, не ми е много удобен, защото ми се виждат зърната като настръхна, купих си панталон и пола за бременни, карам с блузите, които имам, но скоро коремът ми ще ги надига.

# 517
Аз не пуша, но половинката много пуши и димът ме дразни ужасно...
Ще купуваме електронни цигари, за да спре да ме одимява...
ДНес дадох кръв за изследванията, всичко ми е в нормата с изключение на RDW - 15,4, а референтните стойности са от 2.0 до 14.0. Предполагам, че е защото в момента не ям месо. Трябва да се насиля, за да са в норма следващия път...
Вчера умрях от студ в офиса и от преди малко съм доста разстроена... Едвам стигнах до WC-то.Направо тече вода, такова чудо за първи път ми се случва...
В петък сме на преглед, ще броим пръстчета, а в понеделник ще ходя на БХС.
Още нищо не сме купували, и ремонт още не сме почвали... Чудим се как да го правим, защото апартамента ни е много шантав, имаме кухня, голям хол, който е със супер странна форма и спалнята ни е на терасата. нямаме детска стая и нямаме възможност да заградим нито една от стаите така, че да стане детска... Ще го мислим още малко и трябва да захващаме ремонта, че да сколасаме в някакво нормално време.
За дрехите, купих си вече сутиен за бременни, не ми е много удобен, защото ми се виждат зърната като настръхна, купих си панталон и пола за бременни, карам с блузите, които имам, но скоро коремът ми ще ги надига.

И ние живеем в двустаен- хол с кухня и една спалня нямаме си детска ама за първите години поне ще се сместваме някак си

# 518
Да, първата една-две години ще е ОК, после ще го мислим...
В краен случай може да си построим нелегално още една стая, понеже сме на първия етаж, дори може да си направим стая-мезонет  Joy
Ако по новините видите нещо подобно, да знаете, че съм аз

# 519
  • Sydney
Върнах сеееее Simple Smile)))))!
Бебче е добре, всичко е както и където трябва да си е Simple Smile
Хубавото беше, че мъжа ми дойде, успя де... толкова се вълнуваше милия - за пръв път виждаше детето на ехо Simple Smile като излязохме първия път и чак тогава си пое дъх, каза "Голям адреналин". доц. Томова е супер обяснителна, мила. каза, че може да мина без БХС, но аз все пак реших утре да го направя... трябваше да ме гледа два пъти, понеже детенце се завъртя и заспа Simple Smile поседяхме малко и после пак... най-вълнуващо беше на 4D, милото беше с ръчичка на очичките и се виждаше нослето. док. каза, че за сега не вижда пишка и скротум, а мъжа ми на прибиране: "Прилича на момиченце"  Heart Eyes Simple Smile
ако някой е решил да записва при доц. Томова да звъни, понеже вече записват за началото-средата на Ноември  Peace
за дрехите: май само аз ходя още с колан  Rolling Eyes ама ми падат дънките иначе  Laughing
за снимките и ФБ: мен много ме дразни самия ФБ, за това и много не ползвам, предпочитам тук да си пишем, но и там пиша де  Peace може да се направи и отделен албум, примерно в снимка.бг за мамите без ФБ Simple Smile  Peace
за раждането: ако мога да избирам бих предпочела нормално, но то все пак се прави и тазометрия (на моята най-голямата цифра е 23, каквото и да значи това  Rolling Eyes иначе, секциото се покрива от касата само по мед. причини, без избор на екип. в Токуда го правят със спинална упойка, ако искаш епидурална - плащаш  Peace
лека вечер за сега  Hug

# 520
за дрехите: май само аз ходя още с колан  Rolling Eyes ама ми падат дънките иначе  Laughing
Ааааааааааа, и аз съм така. Даже съм свалила 3 кила.

# 521
момичета относно дрехите искам и аз да споделя  Wink ужасно се бях притеснила за гардероба си понеже доста качих и повечето дрехи не ми ставаха, та дори и анцузите ми отесняха. Тръгнах по магазините да търся решение на проблема и да ви кажа първо много се отчаях - магазините с дрехи за бременни са пълни с ужасни модели на доста изкуствено завишени цени. Останалите магазини нямат подходящ асортимент за нас освен ако не попаднете на случайно подходяща кройка, която пък и да ви харесва...... След всичко това, бъдещия татко реши да ни изненада и почти решихме проблема Wink закара ме на някакъв пазар който беше огромен, дори и не разбрах че става въпрос за "Илиенци" и повярвайте ми за 200лв си смених целия гардероб  Laughing купих си поне 6/7 клинчета които са подплатени и са с висока талия баш за сезона, няколко подходящи туники, ботуши, бодита - полуполо с дълъг ракав и отделно още няколко други бодита с дантелки Embarassed дълга плетена жилетка, чанти-2 (спортна и елегантна) и накрая върхът беше като открихме специален магазин за бременни от където взехме още панталон за бременни и пола  Laughing мамчета цините са уникално ниски и всички модели ама всички модели от Илиенци ги има по магазините на двойно по-скъпи цени  Laughing те просто от там зареждат. Изморително е да обикаляш с часове между роми и китайчета дето не са едни от най-приветливите хора но пазара си заслужаваше  Laughing искрено ви го прероръчам и понеже станах много обстоятелствена само за сравнение: в магазина за бременни панталона който си взех беше 85лв. а в Илиенци 25лв. един и същ модел и цвят  hahaha надвихме печелбарите  Laughing така че ако решите отделете време и маничко средства и няма да съжалявате, защото по принцип не мисля че е рентабилно да се инвестира в момента в гардероб който след 6м няма да ни е нужен  Laughing
ПП  newsm53 ако знаете как си оправих и настроението и самочуствието след това  Laughing

# 522
Moмичета,дали мога да си направя масаж на главата след работа с балсам при простуда и грип на Хималая на билкова основа-съдържа ментол,евкалипт,камфор???Нещо ме заболя главата от студа докато идвах на работа.
Аз днес обикалях мола с надежда да купя нещо,харесах един клин ама беше 30лв......нещо много ми се видяха,та и аз може да отскоча до някой подобен на Илиенци пазар.

# 523
benitabeni, чудесни новини за бебка (може би Simple Smile ) .. обичам разкази за татковци на преглед!

# 524
 Wink най-скъпия клин на Илиенци беше 8лв. - подплатен с висока талия и на същата цена има и чорапогащник от същата материя, а най-евтиния беше 5лв. обикновенно памучно клинче  Wink ако се пазарите смъкват от цената  Grinning най-ниската цена за клин който намерих по моловете беше 18лв.

Общи условия

Активация на акаунт