С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 537
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
benitabeni - аз питах за бояджия! За обикновен латекс става дума! Вие доволни ли сте?
Може ли координати и инфо. - да не пречим да го пуснеш на лични! Благодаря!
Нашия майстор ни излъга Cry Cry
martiana - мерси, все пак е ориентир!

Да вметна нещо за първото ми раждане и гинеколожката ми: Почват се там всички процеси и процедури и аз явно съм изглеждала като скумрия на сухо и ми казва:
"Ти знаеш ли песента за твоето име?" /Казвам се Биляна/.
Каква песен, к`ви 5 лева, не знам на кой свят съм от неизвестното, не от болка.
Та тази жена като запя изкара цялата песен "Биляна платно белеше....",
ама свърши и тя вижда, че още съм "глътнала гипса" и казва:
"Синът ти как ще се казва?",
казвам:" Илия",
и като запя "Градил Илия килия.....",
аз раждам тя пее и след 3-4 напъна всичко свърши. Та в тази връзка, хем искам дула, хем......

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 12:18 от Hadji

# 556
Хаха Hadji страхотно е било Simple Smile Направо си го представям Mr. Green

Сега ако искаш дула, ще трябва предварително кастинг Whistling

много кофти тва с майсторите

# 557
  • Sydney
Hadji звъннах на човекът, за който говорех, но той в момента е извън БГ  Rolling Eyes ако не е спешно като се върне ще се обади и ще ти кажа  Peace

# 558
Обядвахте ли вече? На мен нещо ми се доспа а е само 13.00 часа. До края на работния ден има още толковаааааа много.

# 559
в 12ч пих чаша прясно мляко с филия с яйце и сирене. Сега съм на цитронада и за момента не съм гладна Simple Smile

# 560
Момичета ако знаете как ви завиждам, че си похапвате и си пийвате така сладко сладко...
Аз от сутринта успях да изям средичката на една филийка намазана със сладко от череши и да пиина 2 глътки спрайт колкото да си изпия фолиевата киселина и това е, днес както е тръгнало май нито ще пия, нито ще ям Sad ако скоро не ми мине този период направо ще откача Sad

# 561
Момичета ако знаете как ви завиждам, че си похапвате и си пийвате така сладко сладко...
Аз от сутринта успях да изям средичката на една филийка намазана със сладко от череши и да пиина 2 глътки спрайт колкото да си изпия фолиевата киселина и това е, днес както е тръгнало май нито ще пия, нито ще ям Sad ако скоро не ми мине този период направо ще откача Sad

ЕЕЕ що така, много неприятно Shocked

# 562
  • Sydney
аз бях супер гладна, едва дочаках доставката и го смлях сандвича  Laughing
aduranata_и мен сутрин ми е зле, ама търпя докато ми поотмине и после си ям...споко, ще премине и този период  Hug

# 563
Гери ако можех да ти отговоря..... направо винаги съм била леко злояда, но сега направо съм много злояда да не говорим че повечето пъти ям на сила и храната не ми доставя никакво удоволствие Sad всички ми викат като влезеш в 4-ти месец ще се оправиш, другата седмица влизам пък да видим дали ще има промяна, че вече едвам се издържа Sad

# 564
Гери ако можех да ти отговоря..... направо винаги съм била леко злояда, но сега направо съм много злояда да не говорим че повечето пъти ям на сила и храната не ми доставя никакво удоволствие Sad всички ми викат като влезеш в 4-ти месец ще се оправиш, другата седмица влизам пък да видим дали ще има промяна, че вече едвам се издържа Sad

Аз май съм късметлийка защото от самото начало да ми е станало лошо два три пъти, не повече, просто в началото храната и по точно месото не ми беше вкусно, сега си ям всичко

# 565
Аз закусвах геврек с активия фреш праскова и току що обядвах супа от броколи, ориз с маслини и една питка черна.
Следобед ще хапна плод някакъв сигурно и на вечеря ще видим.

# 566
  • Варна
[

Да вметна нещо за първото ми раждане и гинеколожката ми: Почват се там всички процеси и процедури и аз явно съм изглеждала като скумрия на сухо и ми казва:
"Ти знаеш ли песента за твоето име?" /Казвам се Биляна/.
Каква песен, к`ви 5 лева, не знам на кой свят съм от неизвестното, не от болка.
Та тази жена като запя изкара цялата песен "Биляна платно белеше....",
Хаха, с пълна уста се смея  Laughing Можеш само да се радваш,или поне аз бих се зарадвала....Всички сме чували какво подвикват обикновено акушерките ..., да не наплашвам другите момичета, но си имала късмет да попаднеш на такава " дула"

При мен не беше с песни, а с множество въпроси,които нямаха нищо общо с положението,в което бяхме и двете-къде съм била на почивка, с какво сме пътували, после ме разпитваше от къде сме се обзавеждали ...и това само и само да не мисля за болките... и ей тъй измежду дивани и самолети изхвръкна и моя беб  Laughing

# 567
еее, моля ви, недейте така с това подробно изброяване на кой какво е ял, не знаете ли, че не се говори така пред бременни, а тук сме само такива  Grinning ... имайте милост към тези, които са на работа, приковани към бюрото и не могат да излязат да си вземат каквото и да е Rolling Eyes

# 568
еее, моля ви, недейте така с това подробно изброяване на кой какво е ял, не знаете ли, че не се говори така пред бременни, а тук сме само такива  Grinning ... имайте милост към тези, които са на работа, приковани към бюрото и не могат да излязат да си вземат каквото и да е Rolling Eyes

Аз нямам такива проблеми като чуя или видя нещо да ми се преяжда. А ти къдричке, как така чак не можеш да мръднеш нямат ли срам твоите шефове?  newsm78

# 569
  • Пловдив

И аз нямам проблеми, но избягвам да говоря за храна пред  вас, че не ви знам.
Иначе започнах да си похапвам и по-малко месо и сладко (само, ако някой ме почерпи или моето момче купи, защото на мен не ми идва на акъла). Лошото е, че се храня все със сухи боклуци. Зоря се и да хапвам плодове, колкото мога. От както съм забременяла да не видя кафе, газирано пия много рядко, предимо вода. Днес ми е много тежко на стомаха, надула съм се като балон.
Да става 17.00 и да отлитам.

Общи условия

Активация на акаунт