С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 532
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
еее, моля ви, недейте така с това подробно изброяване на кой какво е ял, не знаете ли, че не се говори така пред бременни, а тук сме само такива  Grinning ... имайте милост към тези, които са на работа, приковани към бюрото и не могат да излязат да си вземат каквото и да е Rolling Eyes

Аз нямам такива проблеми като чуя или видя нещо да ми се преяжда. А ти къдричке, как така чак не можеш да мръднеш нямат ли срам твоите шефове?  newsm78

то и аз нямам такива проблеми, ама като си гладен, и да не си бременна, пак ти се прияжда Laughing
шефове има всякакви Whistling
с предишната ми бременност и предишната работа, една мениджърка ме държа да правим заедно справки до 00ч., като бях обядвала в 12 на обяд и вече едва издържах от глад и умора и няколко пъти казах, но ми се отговаряше .. "само още малко" ... Така че сегашните ми шефове са направо цветя, поне успявам да си тръгвам в 18ч. Sunglasses

# 571
Пратете ми, моля, покана за Фейсбук-nnadiaa(кльомба)abv.bg или Nadezhda Zabova

Здравейте и от мен Simple Smile и аз искам да попитам как мога да се включа в групата ви във фейсбук? - desitas@abv.bg   Desislava
 пратете ми и на мен покана моля Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 16:10 от desitas2012

# 572

Да става 17.00 и да отлитам.

Оф и аз нямам търпение вече.Аз от около седмица имам голям проблем с концентрацията - много съм разсеяна, задавам един същ въпрос няколко пъти и даже не помня... Embarassed Тази сутрин се опитвах 5 мин. да отключвам офиса с друг ключ... ужас.

# 573
 Привет, мацки!
Аз нямам какво да кажа днес, освен, че дребната ми прехвърли настинката си и сега двете кихаме  Sad Наложи се да мина на нейните лекарства, че да се пооправя.

Честито на всички с хубави резултати от изследванията!  Hug

Е, desitas2012, че кажи първо нещо за себе си, де? Как така от главата за краката - вчера си се регистрирала и вече искаш покана за групата?!?
Както е тръгнало аз ще се отпиша от нея ....... (нищо лично)

# 574

Да става 17.00 и да отлитам.

Оф и аз нямам търпение вече.Аз от около седмица имам голям проблем с концентрацията - много съм разсеяна, задавам един същ въпрос няколко пъти и даже не помня... Embarassed Тази сутрин се опитвах 5 мин. да отключвам офиса с друг ключ... ужас.

И по двата въпроса и аз Simple Smile
Изведнъж ми се пригади, зверски ме заболя главата и едвам си държа очите отворени... А имам тооолкова работа, че чак ми се плаче

# 575
Satori - както се казва кастинга е направен - пак при същата докторка Simple Smile, то е ясно.
Г-ца Димитрова - дай Боже всеки му такива доктори. И на мен ми стана смешно с дивани и т.н., но явно е тактика на докитата или поне не тези, но които им се занимава.
Mia66 - ще почнеш да ме разбира за ФБ, пък после да ми обясняват, че имало защити. Mr. Green
Да тук няма, ама поне го знаеш.
benitabeni - много благодаря, че си се ангажирала. Ще чакам новини  - какво да правим, то до 2 април все има време Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ле-ле как ми се дояде от вас, отивам до машината за junk #2gunfire

Поздрави!

# 576
Привет на новите мами!
Андромеда, като се обадих да си запиша час за 2 ФМ и попитах дали трябва и час за ФЕКГ ми отговориха, че се включва във ФМ и цената си е все 100 лв. Дори ми изчисляваха кога точно ми е 20 седмица и тагава ме записаха....
За храната, все си мисля, че не поемам достатъчно полезни храни. Вие колко плода и зеленчуци на ден ядете, някой като каже много, колко е това много????

# 577
Привет на новите мами!
Андромеда, като се обадих да си запиша час за 2 ФМ и попитах дали трябва и час за ФЕКГ ми отговориха, че се включва във ФМ и цената си е все 100 лв. Дори ми изчисляваха кога точно ми е 20 седмица и тагава ме записаха....
За храната, все си мисля, че не поемам достатъчно полезни храни. Вие колко плода и зеленчуци на ден ядете, някой като каже много, колко е това много????

Аз хич не ям пресни плодове и зеленчуци от магазина Joy Сериозно, мн рядко се сещам за сметка на това всеки ден пия фрешове.  Успокоявам се, че все пак взимаме витамини за бременни и по този начин си набавяме необходимите съставки, знам ли newsm78

# 578
  • Sydney
gazolin аз ям сутрин  и вечер задължително някакъв плод (сега съм на вълна ябълки), понякога си вземам и в офиса... зеленчуци, както казах вчера - много ми се яде салата прясно зеле, ама заради стомахчето не мога, иначе хапвам моркови, домати, Храставици и разни подобни...
витамини не съм купувала, според мен плодовете и зеленчуците са по-добър вариант за набавяне  Peace

# 579
  • Пловдив
Скоро ядох  салата от прясно зеле и после така си изповръщах червата, че от тогава да не видя. Общо взето не ям зеленчуци. На обяд си вземам по-малко салата цвекло, моркови и маслини, около 100 гр, плюс други неща де (да не си помислете, че това ми е обяда). Ако на ден изям по два плода е добре-обикновенно банан и ябълка.

# 580
Здравейте отново момичета,

Предстои ми пътуване със самолет - около 2,30 часа. Вече съм в 16-17 седмица. Има ли някой опит с това и според вас би ли имало проблем. Според докторката е ОК, но ми се иска да чуя и други мнения и ако има личен опит.

И друго искам да споделя. Усещам от известно време всеки ден тъпи болки (понякога и по-резки) ниско долу, като от разтягане или нещо такова.  Не са постояни но ги има. Някоя от вас усеща ли нещо подобно?

# 581
  bouquet привет и от мен, отдавна ви следя и ви се радвам. Казвам се Биляна, на 31г. от София, първа бременност
При мен премина отвратителния период на гадене и отпадналост  ooooh! и таман си казах, че е крайно време да се порадвам на бременноста си ... та от 3 дни ме боли почти постоянно глава newsm78, дали някоя от вас се чувства така?

# 582
  • Sydney
bubeto_bu добре дошла  Hug мен ме боли глава от ниското кръвно  Rolling Eyes провери го как е и пий вода  Peace
Ady75 щом АГ-то е казал, че може, значи може  Peace мен не ми разрешиха  Rolling Eyes болките може да са от разтеглянето на матката, но все пак се консултирай с док.  Peace
*dreamer* маслините са полезни кръвно, хемоглобин  Hug

# 583
benitabeni благодаря  Blush дааа нисичко е 113/65, а аз бях останала с впечатление, че при високо боли ...

# 584
  • Sydney
benitabeni благодаря  Blush дааа нисичко е 113/65, а аз бях останала с впечатление, че при високо боли ...
е, то и от високо боли, просто болката е на различно място... да ти кажа не ти е много ниско кръвното (само малко долната граница)... моето нормално е 90/60, като падне и аз с него  Laughing пийвай си вода, може малко кола, айрян със сол - това на първо четене се сещам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт