С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 501
  • 753
  •   1
Отговори
# 630

petiapsb
  Аз цвеклото го пия на сок.Разрязваш ябълка на парчета и цвеклото сипваш ябълков сок и го мелиш докато не стане всичко на много рядка каша ,като fresh е.Така не усещам неприятня вкус за мен а в същото време е пълно с витамини Simple Smile

# 631
Здравей те Априлски мами Simple Smile
Аз съм Амбер на 29г ,чакам второ детенце .Родена сам в София ,но от две години живеем в Белгия.Аз съм  в 14 седмица и 4 дена само да отбележа първоначално казаха че термина ще ми е на 08.04.2012, но го преместиха за 10.04.2012 Simple Smile на 27ми този месец сме на доктор надявам се че ще можем да видим бебчо на 3D или 4D и разбира се да ни кажат дали чакаме госпожица или някои малък принц.Сина ми(първото ми детенце) е вече на 11г. и е една страхотна подкрепа и помощ за мен.
Имам няколко въпроса разбира се и се надявам да ми отговорите Simple Smile
В коя седмица могат да видят пола на бебето (вече с новите технологии които имат в болниците? и ако знаете пола на бебенцето си кога го разбрахте?
А във facebook може ли и аз да получа покана за групата?
Прегръщам ви много и ви желая лек и спокоен ден и разбира се в най-скоро време да усетите ритниче за добро утро   Simple Smile

Добре дошла amber! И аз вече нямам търпение да разбера пола надявам се в 18 седмица когато съм на ФМ да го видим

# 632
# 633
geryito Привет и на теб:-) сега в коя седмица си? защото в 18тата със сигорност се вижда и със нормален преглед!Ох това поне го помня от първата бременност,но чесно казано всичко ми е като за първи път. Simple Smile
man4eva-Благодаря за рецептите!!!! Hug

# 634
geryito Привет и на теб:-) сега в коя седмица си? защото в 18тата със сигорност се вижда и със нормален преглед!Ох това поне го помня от първата бременност,но чесно казано всичко ми е като за първи път. Simple Smile
man4eva-Благодаря за рецептите!!!! Hug

сега съм в 14 г.с и 5 дни

# 635
petiapsb, benitabeni го е описала много добре - настъргано сурово цвеклото със зехтин и лимон, какво по полезно от това, а и адски вкусно. Но си трябва сила за стъргането на цвеклото, може мъжът ти да даде едно силно рамо Laughing

Аз още не мисля за имена за бебето ще поизчакам, не искам още да му давам визия и име...Толкова си мечтая за девойка, но вътрешното ми чувство е че ще е отново момченце. Когато детето ми беше по малко и знаеше, че искам да забременея ми казваше: Мамо, бори се с всички сили бебето да бъде момче Laughing Когато влизах в болницата преди няколко дена една стажантка ми каза на обикновен видеозон, че ще е момче, но все още имам тайни надежди.  Показах на мъжът ми толкоз много "мостри" момиченца и тогава да действа Laughing
 Другата седмица трябва да ходя до МА да ми направят скрининга и доколкото разбрах трябва и снимка от същия ден от видеозон, в някой от близките кабинети, да не се разкарвам.  На 33 години съм, така че стискайте палци всичко да е наред.
man4eva, аз ползвам дуфалак за перисталтиката, но няма винаги ефект, като че ли кивито и супите спомагат за това.

# 636
Оле момичета говорите само за ядене, и аз не сам спряла да ям,по цял ден меля нещо,ако ми се яде не хапна нещо веднага започвам да повръщам,но на последния преглед не бах качила нито кг,и да ви се оплача,  немога да спя нощем,тежи ми коремчето не ,че  е  голямо,но все пак имам, и незнам защо така,нито на ляво нито на дясно,имам чувстово , че лягам в/у бебо, на гръб като легна ме болу ниско долу, и така си се въртя по цяла вечер, а днес сам като застреляна хлебарка много ми се спи,защото не сам се наспала:( Cry

# 637
laguna ние с теб сме на едни години с 2-ра бременност твоето момченце колко е голямо? И аз кото теб много се надявам на мома. А малкия на братче.

# 638
Къдричка,  Hug, изпращам ти позитивна енергия.

D&G, честито момченце  bouquet

# 639
  • Sydney
laguna снимката може и да е от предния или от преди два дни, моята беше от предния ден, а и носех и листа от ФМ, който ми го взеха и прикрепиха към другите док. иначе ми взеха 43 лв., а уж имах "актуална" снимка, някой да знае защо така  Rolling Eyes? Успех на БХС-то, всичко ще е наред  Hug
suzi_ku  Hug всички имаме такива моменти... тази нощ дано да спиш спокойно  Hug
samm нищо не казваш, как си?   Hug

# 640
  • София
amber 2011, здравей! Ти не си ли с нас в темата още от самото начало?  Mr. Green

# 641
benitabeni 43лв. е само взимането на кръв, ако ще правиш и УЗ още 30лв. плащаш.

suzi_ku Пробвай така - лягаш на старни слагаш една възглавница зад гърба по-големичка ако може и после се отпускаш на нея - получава се нещо средно нито си по-гръб нито много настани,за да си натскаш корема.

# 642
laguna снимката може и да е от предния или от преди два дни, моята беше от предния ден, а и носех и листа от ФМ, който ми го взеха и прикрепиха към другите док. иначе ми взеха 43 лв., а уж имах "актуална" снимка, някой да знае защо така  Rolling Eyes? Успех на БХС-то, всичко ще е наред  Hug
И аз бях чела че се поема от касата БХС и на мен с актуална снимка ми взеха 43 лв. Явно си е платено това изследване

# 643
  • София
И аз бях чела че се поема от касата БХС и на мен с актуална снимка ми взеха 43 лв. Явно си е платено това изследване
Не се поема от касата. Peace

# 644
Брук Дейвис Здравей Да от самото начало сам тук , но не писах много време защото чаках да мине опасня за мен период ако помниш през май месец имах тежка операция  изрязване на десен яйчник ,като разбира се изгубих и бебето и то заради лекарска грешка Sad .Бяха ми казали че трудно може да забременея отново и го преживях много тежко .В момент ,в които най-малко очакваме и хоп тест положителен Simple Smile и поради тази причина исках да изчакам първите три месеца да минат и тогава да споделям радоста си с вас както и всички вълнения и нови неща които се случват с мен и вас.Да се подкрепяме и помагаме а и заедно да посрешнем нашите сладки бебци в април Simple Smile))))) Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт