С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 509
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Sydney
*dreamer* къде ще ходиш? на почивка, а? успех на прегледа  Praynig Hug

# 616
  • Пловдив
Брук Дейвис, дано и благодаря!  Hug
laguna, днес ще обсъдим с док. В крайна сметка, колкото и да ми се иска ще постъпя така както ще е най-добре за бебето. Ако е категоричен, може би ще се откажа.
Бени, благодаря ти! Моето момче работи от бг за една френска фирма и всяка година по веднъж, два пъти ходи там по за месец. Сега заради мен ще остане само две седмици, но иска да отида с него. Аз ще си почивам, той ще си върши работата.
Аз съм кръстена на родителите на майка ми. Прекрасни хора, а каква любов и хармония има между тях и на тези години  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Баба ми днес има Р.Д. Винаги им пожелавам да са живи и здрави и както гледат племеничката, така да отгледат и моите и децата на братовчед ми.

Последна редакция: чт, 13 окт 2011, 10:56 от *dreamer*

# 617
  • Sydney
*dreamer* честит рожден ден на баба ти Simple Smile дълги години да е жива и здрава и да ви се радва  Hug дано да позволи док. да отидеш, ще е супер...после ще пееш на бебче шансони  Mr. Green Laughing

# 618
Да е жива и здрава бабата! Да се радва на правнучета Simple Smile

# 619
  • Пловдив
Благодаря ви!  Heart Eyes Hug

# 620
Момичета, гледам че обсъждате имена, да кажа и аз няколко думи:
Първо са мислели за мен да ме кръстя на единия ми дядо, който се казваше Димитър, той много искал да е нещо на него, но не измислили.
После мислели името Павлина, Полина, но понеже в рода на баща ми е масово срещано е щяло да станем много маймуни на клона - 5, и накрая решили Бояна!
Записват ме, но на 3 ден, на изписването, аз съм раждана в Шейново, леля ми, която е медицинско лице и като колега отива по-рано да види какво става и всичко наред ли е, вижда името и се обръща към майка ми:" Е вие на село Бояна ли я кръстихте?" Shocked Shocked Shocked, майка ми казала "Да, на нас ни харесва!".
Лелята се връцнала и казала:"Няма да е така, аз ще я кръстя и ще е Биляна, отивам да сменям акта и името!" не е имало разногласия и сръдни, на моите родители и това им харесало и така съм до днес.

Относно синът ни - бяхме решили: ако е момче на свекъра - Илия, ако е момиче на баща ми - Георги-Гергана.
Обаче за този път нямам идея още, сестра ми роди  скоро и кръсти сина си Георги, на баща ми.
Мъжът ми не иска да е на майка му, а пък моята е починала Cry
Ще го мислим!

Надух ви главите, ще извинявате!

Hug

# 621
има толкова хубави имена, хващате азбучника и си харесвате.

# 622
има толкова хубави имена, хващате азбучника и си харесвате.

Аз за момиче съм си харесала 5-6, а за момче нито едно

# 623
Mia666, тия всички плодове за 1 ден ли ги изяждаш- 2 яб, 2 круши, 2 чепки грозде???
Къдричка, как си?
Хубав ден от мен на всички! Hug Hug Hug

# 624
Здравейте мацки  Hug не съм писала от 10 страници едва Ви изчетох Simple Smile ама тъкмо вляза и дойде някои, снощи малкия го сложих в 9:30 да спи разбира се и аз заспах с него. Преди да заспи искаше да чуе какво прави бебето и си сложи главата на корема.. и вика мамооо бебето прави балончета Simple Smile)) Днес съм с много неприятно главоболие Sad един колега уж ми прави масаж, ама не ми мина.
D&G много се радвам за момченцето.
Къдричка как си? Дано всичко е наред стискам палци.
За имената почти съм избрала Simple Smile Много исках ако имам момиче да се казва Мина, но мъж ми е категоричен че не съм нормална, името не е лошо но децата щели да я спукат от майтап... и има известно право, тъй че ще е Виктория те празнуват на св. Мина., а и исках да е свързано с майка ми която почина, това беше нейния светец.
gerito беше писала за цигарите, сега не пуша гадно ми е. Но първия път си позволявах от време на време да не кажа почти всеки ден. Ама много ми се пушеше  Embarassed майките от форума едва не ме линчуваха като им споделих...
Да се вкл. и по темата за секцио, 1-вото ми беше секцио по мед. причини и не съм платила и 1 стотинка в Майчин дом, само за престоя. За 2-рото може би пак ще е, въпреки че са минали 4 години от тогава и не е сигурно на 100%. Има време няма да се затормозявам от сега Simple Smile Каквото дойде.
Пропуснах да се отчета вчера бях на ЖК ама само рутинен преглед кръвно, кантар, как съм ? И не ходихме да видим беб Sad Споделих за проблема с перисталтиката и че пия сена-майчин лист, той каза щом ти действа си го пии, но ми препоръча да ина на гастро.
За плодовете сутрин закусвам чай с мед и някакъв плод. през деня ям пак ябълки, круши по 1,2 А  и гледам да има прясна салата като поне 3 пъти в седмицата гледам да ям червено цвекло. Надявам се да нямам проблем с Хемоглобина.
Май се поулях извинете  Embarassed Гуш от мен  Hug

# 625
Здравейте мацки  Hug не съм писала от 10 страници едва Ви изчетох Simple Smile ама тъкмо вляза и дойде някои, снощи малкия го сложих в 9:30 да спи разбира се и аз заспах с него. Преди да заспи искаше да чуе какво прави бебето и си сложи главата на корема.. и вика мамооо бебето прави балончета Simple Smile)) Днес съм с много неприятно главоболие Sad един колега уж ми прави масаж, ама не ми мина.
D&G много се радвам за момченцето.
Къдричка как си? Дано всичко е наред стискам палци.
За имената почти съм избрала Simple Smile Много исках ако имам момиче да се казва Мина, но мъж ми е категоричен че не съм нормална, името не е лошо но децата щели да я спукат от майтап... и има известно право, тъй че ще е Виктория те празнуват на св. Мина., а и исках да е свързано с майка ми която почина, това беше нейния светец.
gerito беше писала за цигарите, сега не пуша гадно ми е. Но първия път си позволявах от време на време да не кажа почти всеки ден. Ама много ми се пушеше  Embarassed майките от форума едва не ме линчуваха като им споделих...
Да се вкл. и по темата за секцио, 1-вото ми беше секцио по мед. причини и не съм платила и 1 стотинка в Майчин дом, само за престоя. За 2-рото може би пак ще е, въпреки че са минали 4 години от тогава и не е сигурно на 100%. Има време няма да се затормозявам от сега Simple Smile Каквото дойде.
Пропуснах да се отчета вчера бях на ЖК ама само рутинен преглед кръвно, кантар, как съм ? И не ходихме да видим беб Sad Споделих за проблема с перисталтиката и че пия сена-майчин лист, той каза щом ти действа си го пии, но ми препоръча да ина на гастро.
За плодовете сутрин закусвам чай с мед и някакъв плод. през деня ям пак ябълки, круши по 1,2 А  и гледам да има прясна салата като поне 3 пъти в седмицата гледам да ям червено цвекло. Надявам се да нямам проблем с Хемоглобина.
Май се поулях извинете  Embarassed Гуш от мен  Hug

Явно само аз не наблягам на плодовете ама си го нямам тоя навик. Иначе много фрешове пия сигурно пи литър на ден, което пак си е витаминки Peace

# 626

Hadji моя свекър е също Илия,и ако имаме син,мисля да го кръщавам на него,ама все си мисля за някаква разновидност на Илия,обаче освен Илиян нищо друго не ми хрумва.
Иначе ако е момиченце,ще бъде на бабите,а те и двете са с буквата С.
 Hug Hug Hug

# 627
Къдричка - изпращам ти цялата си положителна енергия.
Мамчета, как го ядете цвеклото? На мен на салата много много не ми допада. Аз веднъж го правих на салата леко сварено с варен картоф и майонеза, ама грам не ми хареса. Иначе бях чела, че може и настъргано сурово, само с подправки. Дайте някоя рецерта за тази витаминозна бомба. Laughing
Иначе за имената май ще гледаме само женските. При предишната ми бременност бях решила да е Невена, ама сега смятам, че е по- добре да се избере ново име, все пак това си е друго бебче. На мен ми харесват Богдана и Дамяна. Искам да има имен ден, ама сега се замислих, че май Дамяна няма.
Пазете се от вируси! При мен оловин офис си отиде, много болни!
  bouquet Лек ден на всички!

# 628
Здравей те Априлски мами Simple Smile
Аз съм Амбер на 29г ,чакам второ детенце .Родена сам в София ,но от две години живеем в Белгия.Аз съм  в 14 седмица и 4 дена само да отбележа първоначално казаха че термина ще ми е на 08.04.2012, но го преместиха за 10.04.2012 Simple Smile на 27ми този месец сме на доктор надявам се че ще можем да видим бебчо на 3D или 4D и разбира се да ни кажат дали чакаме госпожица или някои малък принц.Сина ми(първото ми детенце) е вече на 11г. и е една страхотна подкрепа и помощ за мен.
Имам няколко въпроса разбира се и се надявам да ми отговорите Simple Smile
В коя седмица могат да видят пола на бебето (вече с новите технологии които имат в болниците? и ако знаете пола на бебенцето си кога го разбрахте?
А във facebook може ли и аз да получа покана за групата?
Прегръщам ви много и ви желая лек и спокоен ден и разбира се в най-скоро време да усетите ритниче за добро утро   Simple Smile

# 629
  • Sydney
geryito добре, че беше мъжа ми да ме научи да ям плодове...и аз хич не ядях, но сега...
petiapsb без да вариш цвеклото, просто го режеш на филийки или го стържеш на ренде, слагаш сол, олио/зехтин и оцет/лимон и папкаш  Peace
amber2011 добре дошла Simple Smile може още на първата ФМ да се види, но много си зависи...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт