С малко Априлско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 36 521
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Аз минавам да се отчета, че изследванията са ми перфектни!
кърдавичка, аз получих в 11 седмица кървене, но моето МОЖЕ да е от където всигам малкия и пълния кош с прането от пералнята до простера... не знам пих 1 седмица но шпа на 8 часа по 1 , но моето кървене беше като слуз и вътре с едно като кунче лентичка мноооого мноог тънка,като кунец.
та това е от мен за сега...

# 601
D&G, много хубаво, че са ти позирали, аз много се надявам на следващия ми преглед другия петък и 2-те бебета да са будни, че "момиченцето" през целия ни преглед (40мин) предния път спа.

zlatoto87
, какви са тези панери с дрехи? Вие мъже нямате ли? Я ги строявайте! У дома нищо тежко не вдигам, забранено ми е от лекаря, а и с тези проблеми с кръста, които имам, само допълнителни главоболия ми липсват.

# 602
D&G, честита среща с мънчикия мъж Simple Smile !!!!!!!

# 603
Добро утро и от мен! Аз сега идвам в офиса, взимаха ми кръв за TSH и FT4, че преди да забременея TSH-то ми беше в горната граница и сега го следим редовно. Дано всичко е в норми. А сега да питам в коя седмица видяха пола на 4D? Лек и успешен ден на всички.

# 604
Добро утро момичета Hug
Къдричка, стискам палци всичко с бебето да е наред Hug Hug
D&G много е вълнуваща първата среща на 3Д с бебето, много зареждащо действа и успокояващо, че всичко си му е на мястото. Аз съм решила в 18та седмица да отида при Мазнейкова - дали е рано?(пише, че е между 18-23та седмица) и ще взема и баткото, че не е виждал досега бебо на видеозон. Очарователен е, много ме пази детето - ще ми донесе нещо, за да не стававам, ще изкъшка баща му, ако се е изкашлял при мен и общо взето се грижи около мен да цари спокойствие.

# 605
  • Пловдив
Добро утро!!!  Hug

Къдричка, много неприятно това с капките кръв. Дано вече да си посетила док, всичко да е наред и да си се успокоила!  Hug Hug Hug

D&G, честито ти момченце!!!  Grinning  Hug

На новите мами-Добре дошли!  Hug

Вчера по повод темата за имената във ФБ реших да подпитам. Първият път като казах, че днес сме обсъждали темата за имената, последва пълно мълчание. Все едно не ме чу и аз си млъкнах. Вторият път си бяхме в къщи и нещо вика на бебето малкият Стефчо и аз пак му викам, че трябва да измислим имена. Той ми вика рано е още, не знаем пола, стига с теми имена, колички и т.н, рано е още. Аз му казах, че за момиче съм измислива, но за момче ще ми е много трудно. За него е още много рано да обсъждаме тази тема.

Днес след работа отиваме на преглед. Малко ми е притеснено, както винаги  Grinning. Ще разпитаме за пътуването и изследванията. Леля ми е говорила с док за моето пътуване и той е казал, че с кола е абсурд да пътувам толкова часа, само със самолет става. Дано всичко е наред и ме пусне, че така искам да се откъсна от всичко за 2 седмици.

Хубав ден! За всички вас и вашите бебоци много  Hug  Hug  Hug

# 606
*dreamer* дано самолета да е от големите, чувала съм че при малките самолети може да има много друсане и твърдо возене, което води след себе си и проблеми. Аз с първата си бременност бях много смела(или безразсъдна) пътувах в 5тия месец бременна до Кушадасъ с рейс, но нямах никакви проблеми. А ето, че сега от едно друсане от Батак до Доспат получих контракции и трябва предимно да лежа. Освен, че всеки човек си е с различен организъм, така и всяка бременност може да е много различна. Стискам палци за леко пътуване!!!!! Peace

# 607
Не знам пола още на нашето бебче, но все си мисля, че ще е момиченце. И да не е, няма да го върна, само да е живо и здраво другото не е важно.

А относно имената, аз съм си измислила и за момиче и за момче, но половинката не е съгласна с името за момиченце-иска да е точно името на майка му. А аз не искам. Не, че е лоша жена, напротив, обаче искам да е с друго име.

# 608
Не знам пола още на нашето бебче, но все си мисля, че ще е момиченце. И да не е, няма да го върна, само да е живо и здраво другото не е важно.

А относно имената, аз съм си измислила и за момиче и за момче, но половинката не е съгласна с името за момиченце-иска да е точно името на майка му. А аз не искам. Не, че е лоша жена, напротив, обаче искам да е с друго име.

[/

ЕЕЕ трябва да се направи компромис с името, не може така да си задължена да го кръстиш на свекър или свекърва, може буквичката само.

# 609

Aз само буквата на майка ми ще взема тя е Тодорка,ние категорично решихме ако е момче ще е Теодор ако е момиче Теодора  Simple Smile

# 610
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Къдричка отивай на док. да те види... ние тук ще стоим и ще ти пращаме положителни мисли всичко да е наред  Praynig Hug
D&G ехеееее, суперрр  Hug честито момченце, голямо да порасне.. и аз бях така за БХС-то, вчера ходих, колкото да се каже, че съм изпълнила норматива  Laughing
anichka.bs съгласна съм с теб, никакво вдигане на тежко  Peace
geryito във вторник на ФМ ни пуснаха 4D, доц. Томова каза, че "Пишка и скротум не вижда", но за по-сигурно на следващата ФМ... аз до колкото знам, момченцата по-рано се виждат - то и нормално де  Laughing
laguna мисля няма да е проблем в 18 г.с. да отидеш...  Peace
nnadiaa и аз съм ги измислила, компромис няма да направя, но смятам, че няма да има и засегнати - пък и да има детето си е мое  Grinning
blood мен е трябвало да ме кръстят Теодора, но поради сем. фактор са избрали на никой и на разказа на Йовков  Laughing
ох, това е... тази вечер не съм кашляла (голямо постижение)...
Лек ден на всички, тук в София е доста приятно времето, не видях колко показва в колата сутринта, но определено е приятно и слънчево....  Hug

# 611
Аз е трябвало да се казвам Йоанна или Анелия и мама се е спряла на 2-рото име, иначе все щяха да ми го бъркат.

# 612
  • София
Здравейте! Как сте днес?
Къдричка, стискам палци всичко да е наред.  Praynig
D&G, честити сини гащи! stork-boy smile3525
dreamer, много  хубави новини да донесеш след прегледа днес!
Не съм, къде се изгуби?
Приятен ден на всички!

# 613
Аз съм кръстена на баба си Бисерка ,баба ми е родена на 18.04 и аз съм на 18.04 Grinning

# 614
  • София
Аз съм кръстена на баба си Бисерка ,баба ми е родена на 18.04 и аз съм на 18.04 Grinning
И аз съм кръстена на баба ми( майката на баща ми) , но не защото сме на една дата, а защото другата ми баба е била починала и на майка ми не са и разрешили да ме кръсти на нея. Иначе съм щяла да се казвам Лиляна.

Общи условия

Активация на акаунт