Гъбички... ИЗЛЕКУВАНИ

• 52 840
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
И какво? Излиза,че почти няма излекувани. Никак обнадеждавщо не се развива тази тема. А съм убедена,че много дами имат нужда да чуят, че ще има край на мъките им...  Confused

Аз (пу-пу-пу-пу) много време нямам от тия гадости Praynig

# 16
  • В.Търново
Сега попадам на темата,но съм малко възмутена,че tarzanka не прави разлика между гъбички и хламидия.НЯМАТ НИЩО ОБЩО!Две различни неща са!

А и на мен ще ми е интересно да разбера колко и как са се оттървали от тези гадини,защото са много упорити.

# 17
Здравейте! Отчаяна търся мнение от вас! Моля без нападаници.. Blush
Лятото 2024 пих силен антибиотик за ешерихия коли в пикочния мехур след това бях на море и за първи път получих вагинална кандидоза (ужасни бели петънца отдолу) Cold Sweat не знам от кое по точно ги получих.. и от там като се падна едно ходене по доктори,вагинални секрети,стерилни урини на секрета показваше кандида глабрата в пикочния мехур ешерихия отново..
Смея да твърдя че повечето хапчета и мазила на пазара вече съм ги изпробвала.. на моменти ми е по добре и все едно нищо нямам но на моменти се възпалява и не мога да си седна на гъза… толкова е силно на моменти че ми се пука кожата все едно с нож и резнато..
Изпитвам ужас вече като трябва да ходя на доктор за тези неща..никакво изслушване от тяхна страна,претупване на работата и куп пари за куп лекарства..
Дали да не почна да си лекувам сама вече Tired Face В момента отново положението е зле и търся спешно помощ.. въпрос-какво мислите за макмирор хапчета,глобули и крем?

Общи условия

Активация на акаунт