Мъж Телец - 6

• 63 939
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Примерно си представям как аз и още 1-2 "тайни приятелки" обсъждаме във форума един и същ представител на зодия телец  hahaha hahaha hahaha.То не че е невъзможно,де.Светът е малък
ще се сетите вие ... Simple Smile Светът е ТВЪРДЕ малък.  Peace

# 346
RedBull  Cry И двамата с моето теле сме мн зле. Но аз нз какво се очакваше от мен?  Sad какво да направя, че не ми е в стила да свалям мъж. И мен ме е яд, че не намерихме и двамата подход един към друг. Аз най-вече съм за бой...

# 347
тези изневери.............нещо не ги разбирам newsm78
      Не гледай едностранно на този въпрос. Все пак в брака има и друг партньор. А много неща зависят и от него.
      Телецът няма да изневери на съпруга (приятелка), ако тя го обича безрезервно, всеотдайно, ако го уважава и му е вярна, ако връзката им е достатъчно здрава и силна.

# 348
Здравейте, мили дами и всички, които четоха това, което бях написала вчера. Да разкиря малко истината и за моя Телец. Аз съм една омъжена жена с две деца, но се намерихме с моя Телец и всичко се преобърна. Виждаме се в почивните дни, правим умопомрачителен разтоварващ секс, толкова ни е хубаво заедно, че чак не знам реалност ли е, сън ли е всичко. Той е типичен Телец, който си го има го знае, луда работа Simple Smile))

# 349
Като започнете да преучеличавате чак се вбесявам. Луд, разтоварващ, отпускащ, невъобразим, чувствен, ободряващ, неповторим секс. Кажете че искате разнообразие. Стига сте преувеличавали и вместо да бягате се опитайте да си решите проблемите в семейството. Това е достойно поведение за жени и то за майки с деца...
Егати темата от нормална тема за анализиране поведението на кравите се изроди в клюкарник кой с кого кога къде и колко деца има...

# 350
Като започнете да преучеличавате чак се вбесявам. Луд, разтоварващ, отпускащ, невъобразим, чувствен, ободряващ, неповторим секс. Кажете че искате разнообразие. Стига сте преувеличавали и вместо да бягате се опитайте да си решите проблемите в семейството. Това е достойно поведение за жени и то за майки с деца...
Егати темата от нормална тема за анализиране поведението на кравите се изроди в клюкарник кой с кого кога къде и колко деца има...

Нагледен пример за ядосано "теле"  Grinning   Grinning  Grinning.И то в оргинален вариант  Grinning

# 351

sunny5.
... Rolling Eyes   Ама големи сте образи с твоя ...уникални направо Joy Ама вие верно ли сте дипломирани... ooooh!

Здравейте, мили дами и всички, които четоха това, което бях написала вчера. Да разкиря малко истината и за моя Телец. Аз съм една омъжена жена с две деца, но се намерихме с моя Телец и всичко се преобърна. Виждаме се в почивните дни, правим умопомрачителен разтоварващ секс, толкова ни е хубаво заедно, че чак не знам реалност ли е, сън ли е всичко. Той е типичен Телец, който си го има го знае, луда работа Simple Smile))

Не  слънце, грешиш...това не е типичен Телец, защото типичния Телец е  верен... Naughty Сигурно има "телци   в многоъгълник"  , но това са редки изключения... защото, това поведение не е типично за неговия земен знак. Виж за въздушния Близнак , даааа...това си е нормално Mr. Green

Мога ли да запитам ... "защо " така  се преобърнаха нещата ?  Rolling Eyes  Не може твоя Телец да не ти е казал, защо е с теб  Wink

тези изневери.............нещо не ги разбирам newsm78
     Не гледай едностранно на този въпрос. Все пак в брака има и друг партньор. А много неща зависят и от него.
      Телецът няма да изневери на съпруга (приятелка), ако тя го обича безрезервно, всеотдайно, ако го уважава и му е вярна, ако връзката им е достатъчно здрава и силна.

И аз така мисля  Peace

Нагледен пример за ядосано "теле"  Grinning   Grinning  Grinning.И то в оргинален вариант  Grinning

Ама иначе пък  много е прав, нали  Grinning

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 02:36 от waterlady17

# 352
papagal4e, нали щеше да пишеш  Grinning  Ще се радваме да споделиш от дългогодишния си  опит на съвместния си  живот  с теленецто ти   Hug

Ейййй, как не ви е срам , да не кажете едно welcome на новодошлата  в темата, а ... Rolling Eyes

# 353
хаха, че тя може да е любовница на телето на някоя съфорумничка, знае ли човек Joy

Аз лично никога не гледам добре на такива отношения, може да съм консервативна или не знам каква... Но ако аз самата съм в такава връзка и съм нечия любовница никак не бих се чувствала добре спрямо себе си. Бтв и аз съм дева... но явно и ние не сме типични.
Не че те обвинявам маникол, просто казвам каквото мисля и не крия мнението си.
Но знае ли човек какво ще му се случи.. може до уши да се влюби в друг човек..

Дано съм щастлива с мъжа с който се вземем, че не искам да го сменям впоследствие или да точа лиги по друг. Но и човек не трябва да се ограничава, ако не са един за друг е по-добре да се разделят хората. Вместо да си тровят един на друг живота. Най-грешното пък е да стоиш с един човек заради децата или някакви други причини и да няма любов, това е моето мнение.

# 354
Бях на 20 години, когато я направих тази простотия, за първи и последен път! Преспах с бившото си гадже, след като излизах вече с друг човек... Естествено, всичко се разбра много бързо и никога няма да забравя, колко много го заболя този човек! Нищо лошо не бях направила, докато не видях, колко болка причини това нищо!
Аз го направих, защото още обичах бившия, но тогава не си бях дала сметка, какви свинщини крият хората зад ЛЮБОВТА!!! Всякакви безотговорни, дори престъпни постъпки се крият зад "обичам го" и напълно се оправдават... щом го обичаш!!!
Над любовта нямаме контрол, но на действията си сме пълни господари... и никаква любов не ни дава право да минаваме през сърцата на хората, които ни обичат!
Не съдя никого - само споделям...

# 355
Ох, трябва да изживявате всичко, за да не съжалявате после. Това консерватизмът го забревете. Живейте в модерния свят, където всяка порядъчна жена има само един съпруг и само един любовник. Иначе всичко изглежда сиво и еднообразно, трябва да има адреналин в живота ви, какво е това вярност???

# 356
  • Варна
на теб явно тези адреналинови емоции с Телето не са ти първата извънбрачна връзка...
и нещо забавно, на което попаднах: http://www.gadatel.org/2011/12/blog-post_16.html

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 22:55 от Radost Nezemna

# 357
Ох, трябва да изживявате всичко, за да не съжалявате после. Това консерватизмът го забревете. Живейте в модерния свят, където всяка порядъчна жена има само един съпруг и само един любовник. Иначе всичко изглежда сиво и еднообразно, трябва да има адреналин в живота ви, какво е това вярност???
Мила, звучиш като много нещастен човек! Съжалявам  Sad
Живота ще те научи, какво е вярност, какво е любов и за какво трябва да съжаляваш!
Пожелавам ти щастие  Hug

# 358
Nechto mai se podigravate... :lol:az sam super schastliva ,samo moje da mi zavijdate...

# 359
Moje bi samo Radost-nezemna ,otschasti razbira Devite,haresa mi tova ,na koeto si popadnala,Prosto Devite sa suzdadeni za LUbOV....

Общи условия

Активация на акаунт