Мъж Телец - 6

• 63 901
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Еее, Пипче  Joy мога да ти доразвия тезата, че алтроизъм изобщо не съществува и всяко едно добро дело е користно, защото води до отделяне на ендорфин в мозъка на добродетеля, съответно той не го прави за другите, а за собствения си кеф, его или карма!!!  Joy
...недоволството ти май е породено от друго  newsm78

# 376
Непрекъснато проверяват телците и подпитват. Моя през 2 мин може да ми задава един и същи въпрос и повтаря ли повтаря докато накрая вече не ми писне.  Така сме от месеци и още не е спрял да ми ги задава, питам го дали някога ще спре това негово поведение и дали някой ден ще може да ми се довери, той не може да отговори на този въпрос.
 Директно ме пита неща от сорта на с кого съм му изневерявала.. така задава въпроса сякаш е сигурен. И то по вулгарен начин.. няма да го цитирам...

Интересно но от толкова много "ревност" от негова страна, или собственическо чувство (не знам как да го нарека), аз изобщо не се бях усъмнила или замислила за него самия по този въпрос...
И сега започнах и аз да го подпитвам по същия начин (предполагам, че от толкова много повтаряне и натякване, накрая просто прихванах от него)
Съвсем адекватни въпроси му задавам от сорта на дали би споделил ако е изневерил. И какъв тип човек е в това отношение. Аз лично бих си признала в 90% от случаите (макар и той да не вярва, просто съм такава.)
Той не може да ми отговори сериозно. Отговаря ми глупости (като дете), не отговаря сериозно като възрастен човек. Много се дразня, че не мога да водя смислен разговор с него по сериозни теми. (независимо от какво естество) Или се прави на шут или не му се занимава, казва "не знам" или нещо др.

А иначе, колкото и абсурдни да са неговите въпроси, аз винаги отговарям смислено и адекватно.
Просто ми омръзна да му повтарям, че НЕ, не съм била с друг. Ама изобщо. И нищо не съм правила. А той ми вика да му призная веднъж за винаги (за да сме можели да си имаме доверие хаха)  Аз му казвам Не та Не. По някое време казвам Да, просто за разнообразие. Защото ме пита през 2мин.
Crossing Arms

Божеее, а най-абсурдното щях да пропусна. Оня ден майка му го питала (понеже бях извън града) ...дали не съм си "завъдила" някой?  Shocked А една позната го била бъзикнала, че има нещо съмнително..
Вземам да се чудя той ли си ги измисля тия..за да се намира на приказка или то от родителите му идват тези маниери.. 

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 13:20 от hephua

# 377
  • където мечтите се сбъдват
Hephua,и на мен ми е направило впечатление,че по сериозни теми  не мога да го накарам да поговорим.В повечето случаи почва да се шегува и да се държи като дете.Понякога само успявам да го хвана в настроение и отговаря на въпросите ми.
Иначе,по темата за ревността,усетила съм,че е ревнив по принцип,но с мен е спокоен,защото не му давам поводи.На мен ми е достатъчно само моето теле и нямам очи за други мъже.Веднъж в началото на връзката ни ми беше казал,че толкова много ме обича,че дори и да му изневеря май ще ми прости.Но,наистина не мисля да изпитвам търпението му.Нямам нужда от това.Защо двама души да си развалят щастието и хармонията с изневери?

# 378
Момичета, не разбрах, как така не може да си говорите на сериозно теми с телето...? newsm78 За какви точни сериозни теми идe реч...? Rolling Eyes

hephua
, вие колко време сте заедно с твоето теле...? Може и да си писала, ама не си спомням... Rolling Eyes

...
А иначе, колкото и абсурдни да са неговите въпроси, аз винаги отговарям смислено и адекватно.
Просто ми омръзна да му повтарям, че НЕ, не съм била с друг. Ама изобщо. И нищо не съм правила. А той ми вика да му призная веднъж за винаги (за да сме можели да си имаме доверие хаха)  Аз му казвам Не та Не. По някое време казвам Да, просто за разнообразие. Защото ме пита през 2мин.
Crossing Arms

Е, ама той за това те тормози с въпроси, щото ти понякога му казваш "Да" за разнообразие...  Laughing Ако не си му изневерявала, що му казваш, че си бе мила...  Crazy  Joy

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 20:51 от waterlady17

# 379
Не, не...
Аз му отговарям съвсем искрено и дори обяснявам ясно кое как и защо. И той пак не е доволен от отговора и имам чувството че просто иска "да си призная" че да се кротне.
Повтаря един и съши въпрос като папагал.. сякаш смята, че накрая аз ще се реша да си призная.. та затова понякога като ми втръсне, и от не знаене какво да му кажа...
То който и да е човек ще му писне накрая, но въобще не идват от там подозренията му..

Просто няма как да му докажа. Единствения начин е да ми има доверие. А там явно има проблем..
Иначе скоро имахме годишнина, така че година и месец някъде сме заедно.

# 380
hephua..ааз така и предполагах, че сте "пресни " още Grinning Дай му време на твоето теленце и ще се кротне  Laughing

Момичета,  абе то е ясно, че телетата като цяло са ревниви, най-вече в началото на връзката.  Grinning  Ама я кажете, вие как сте...? Как се справяте с това, че към телето ви има толкова много интерес...и като цяло, ревнувате ли го, когато не сте около него? newsm78
 Освен това ми е интересно, телето дразни ли се от това, че го ревнуваме...  Rolling Eyes или му харесва/ донякъде/ защото така се чувства обичан и значим  newsm78

# 381
Е, до колкото си спомням вие сте по-пресни от нас Simple Smile
Иначе аз съм ревнива по принцип, но интересно, че телето ми е първият мъж с който се чувствам толкова сигурна. Мога да кажа, че почти не съм го ревнувала. Голям интерес има към него, но той по никакъв начин не отразява. Така че не ме притеснява.
Може би по принцип най ме притеснява когато мъжът проявява интерес, дори и не явен. Или просто когато поведението му и начина му на комуникация е с леко флиртаджийска и неангажираща нотка. Но мойто теле е като дърво в това отношение. Хич не се впечатлява. Дори и аз в началото като флиртувах с него, сякаш не се усещаше  Grinning  Много е мил, кой да не иска такъв мъж. Ама знае ли го човек какво му се върти в главата. Много е труден за разгадаване.

# 382
Честита Коледа момичета и теленца!  Heart Eyes
Много здраве, щастие и късмет ви желая!   bouquet
Обичайте се!
...това е най-важното!
 Hug

# 383
Честита Коледа и от мен на всички  Close-mas:
Нека всеки един миг да бъде по едно малко коледно чудо за всички ни   bouquet

# 384
Честита Коледа на всички!   bouquet Бъдете живи и здрави и много обичани!    Hug Heart Eyes

# 385
Честита Коледа! Да сме здрави и щастливи! Да оценяваме малките неща- защото те всъщност са големите Simple Smile)

# 386
  • Под звездите
.............¨♥*✫♥,
.........,•✯´.........´*✫
.......♥*................ __/\__
.......*♥............… ..*-:¦:-*
...¸.•✫.............……/.•*•.\
...~`,`~.................. |
¸....✫................... *•*
´¸...*♥..´¸...........*♥♫♥*
´¸¸♥*................✯•♫•♥•*
´¸.•✫ .............. *♥•♫•♫♥*
~`,`~............. ✯♥•♦♫♥•♥*.
`.✫`.............. *♥☺♥•♥•☺♥*.
●/................✯♥•♥♠♫♥#♥•♥*..
/▌................*♥♫•♥♫•♥♫♥•♫♥*
/ \....................... ╬╬╬╬
Честита коледа!

# 387
Ехооооо   Hug много е замряло тук .Имам един въпрос към по-опитните с мъжете телци(тъкмо малко да се раздвижи темичката),та според вас  егоисти ли са телците или не са newsm78? То е ясно, че всеки човек до известна степен е егоист.........ама аз при "моето" теле като че забелязвам ,че на първо място са неговите нужди и желания и чааааак после идва ред на моите  Rolling Eyes.А пък аз съм обратно, първо той да е добре пък после аз,ама.......... понякога ме хваща  #Cussing out че той винаги е най-важният  Rolling Eyes

# 388
забелязвам ,че на първо място са неговите нужди и желания
mim 3, вярно е това.
Но пък ако Телецът е щастлив и доволен (ако са задоволени нуждите и желанията му), то след това непременно ще се погрижи и за нуждите и желанията на съпругата/приятелката си.

А пък аз съм обратно, първо той да е добре пък после аз
Това е вярно принципно за Риби. То и затова връзката между двата зодиакални знака може да бъде успешна.

# 389

[/quote]

Но пък ако Телецът е щастлив и доволен (ако са задоволени нуждите и желанията му), то след това непременно ще се погрижи и за нуждите и желанията на съпругата/приятелката си.

[/quote]

Да,и това е вярно.Не мога да не го призная  Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт