Мъж Телец - 6

• 63 855
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
   Мили дами, конкуренцията е само във вашите глави.
   В Телецът няма такова нещо. Той няма да се повлияе от решението на по-напористата.
   В крайна сметка решението с коя жена да се обвърже ще вземе сам.
   И това ще бъде по-подходящата за него - това коя с какво е по-подходяща, също ще реши сам.

Аз пък без въобще да се замислям,дали бъркам,дали е рано,дали е редно,му казах на "телето" че го обичам  Blush.Това чувствам и не мисля ,че трябва да го прикривам  Blush.
  mim 3, не си сгрешила. Дори и да не го е очаквал /дори и да се е стъписал/,
   това вече ще повлияе върху отношението му към теб и познанството ви.

# 436
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:21 от Seslava

# 437
всеки път когато споделям по малко от чувствата си той е много щастлив на пръв поглед изпапа в еуфория и аха да си признае че и той чувства същото ... а после се "заравя в дупката си" и става един такъв равнодушен  за няколко дни ooooh! направо не зная какво се случва. По скоро аз го определям като дебнене на плячка която като я хванеш става безинтересна  newsm78

# 438

Олеее, девойки, не ви разбирам Thinking Как може да бъдете с мъж, който върти още една , че и повече...Аз не мога да си представя, че мога да обичам такъв човек  Confused  Защо си губете времето,, не разбирате ли, че такива връзки са обречени...

Аз трябва да имам пълно доверие на човека до мен и той на мен! Аз съм единствената за него и той за мен. Ако разбера, че ме лъже...ще си тръгна, защото  не мога да допусна, да съм една от многото... Rolling Eyes Това с многоъгълниците хич не го разбирам...честно  newsm78

Ч.Н.Г на всички дами и техните тельовци и кравички! Heart Eyes  

# 439
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:22 от Seslava

# 440
Здравейте отново!
 Аз въпреки, че се отказах от телето, с което се занимавах продължавам да ви чета Simple Smile
Това, което е описал Редбул за жените, които не се харесват на телеца е мн вярно.
Seslava твоята история ме привлече, защото и аз съм близначка и знам какво е да се бориш за теле. Каквото и да ти кажа ти ще направиш всичко възможно да си с него, докато той не те разочарова както стана при мени сама се откажеш. Ние близанците все търсим съвети как да постъпим, все ни мислят за неориентиране и объркани, че не знаем какво искаме, а не могат да ни разберат, че просто се опитваме да видим всички гледни точки. Искам да ти кажа, че рано или късно ще ти писне ти да си активната-мн са пасивни телците, в един момент няма да имаш куража да го търсиш, защото ще се чувстваш нежелана.  И те съветвам не си признавай чувствата още-това не означава да си груба-продължавай да си мила, но не показвай, че очакваш нещо от него-това ще го обезоражи Wink Дори и да те подпитва-не поддавай! Това е провокация-не че и той ги има чувствата-просто иска да знае ти какво изпитваш към него. Ако те подпитва-кажи и "аз си те чувствам близък , но все още се опознаваме Simple Smile", но не че го обичаш. А "липсваш ми" не си позволявай да му пишеш от рано, ще почне да те върти казвам ти . Пожелавам ти успех с твоя човек! Наистина се занимават с няколко жени едновременно, но мисля,че нямат сексуални контакти с всички, а само с една Simple Smile Това е от наблюденията ми Simple Smile

# 441
.

# 442
може би и той се чуди какво става. ..... В момента експириментирам с него, за да видим до къде ще я докараме.
   Няма да се чуди дълго.
   Няма ли искреност, няма ли любов, няма и шанс с Телеца.

# 443
.

# 444

Няма да се чуди дълго.
   Няма ли искреност, няма ли любов, няма и шанс с Телеца.

много на място казано!

# 445
 За него не ми е все още съвсем ясно какво точно изпитва и мисли да прави с мен. А и от преди два месеца се сближихме и интимно. До преди това не беше така, а чисто приятелство и взаимопомощ.

ами вариантите са 2 или разкривате картите на масата ,но трябва да си готова и ти да си искрена или продължаваш с игричките  Simple Smile. Няма гаранция и в 2та случая дали изхода ще ти хареса!
така или иначе не си мисли че той е някакъв супер човек и знае ти какво чувстваш. Може да се окаже че ти си загадката и още не е стоплил колко на сериозно си с него.

# 446
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:23 от Seslava

# 447
Няма смисъл да си губите времето с кравите. После ще съжалявате Grinning

# 448
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:23 от Seslava

# 449
Сеслава трудно е да се прецени каква е ситуацията така отдалеч. Ти ще се ориентираш най -добре сама. Аз като телец ще ти кажа не обичам никога да оставам сама , макар че съм си себе достатъчна.
Може да опипва почвата така да се каже да търси най доброто за себе си което не е лошо, това зависи до някъде и от възрастта и от това колко е опитен, а може и да е непоправим женкар което не се 'лекува' никога. Ако е така сама ще го усетиш и ще се отдръпнеш.

Общи условия

Активация на акаунт