Мъж Телец - 6

• 64 448
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Няма смисъл, минало е твърде много време. Търси следващия и този път намали капризите и критиките за ненужни неща. Голям прас че влязъл с обувките.

# 91
Ееее,Редбул. Много си категоричен. Та само 8 дни са. Нека му се обади. нищо няма да загуби. Може само да спечели. поне ще е наясно с нещата, а няма да тъне в догадки.
Не можете ли вие телците, да сте ясни в отношенията си? Каква е тая загадъчност, какви са тия ваши настроения и желания за пространство?

# 92
  • Под звездите
Благодаря за съветите ви. Изглежда, че повечето от вас са на мнение да му се обадя, първите дни се пробвах няколко пъти да му звънна ,но той не ми вдигаше ,пращах и смс-и ,много се притесних за него защото той беше казал ,че не се чувства добре в последно време ,беше ходил и на лекар ,доктора му каза че просто е много е преуморен и има нужда от почивка ,(той наистина работи много ,работи от тях си и е постоянно на компютъра) .Писа ми след два дена ,че е добре и че има нужда от пространство ,не знам за какво пространство говореше ,след като единственото нещо ,което го питах  в смс-ите беше дали е добре ,и как се чувства.Както и да ,понеже си го знам ,че от време на време изпада в такива състояния ,реших да му дам пространството което иска. през тези 10 дена без да се чуваме ,му пратих един кратък емайл само да се уверя ,че е добре и да го поздравя за първата продажба на софтуера ,който той пише последните две години.Знам ,че това за него е много важно ,защото той винаги се обиждаше ,когато спря да проявявам интерес към работата му ,дори и за ден.Но нищо ,никакъв отговор , писах му вчера  смс пак само, че ми липсва и пак да го поздравя за продажбата,но уви ,отново нищо.Мисля си че, ще издържа още няколко дена ,и ще му звънна,дано да ми вдигне защото мисля ,че заслужавам да знам какво се случва,поне това.Уфффф знам ,че малко повече драма от необходимото ,но наистина го приемам тежко ,защото и по принцип ми е самотно ,а без него направо загивам ,а аз съм зодия Дева ,не обичам да стоя сама ,обичам да има хора около мен.

Бягането ще ти вкара малко ендорфини в мозъка и ще се почувстваш в отлично настроение, пълна с оптимизъм и заразяващо добро настроение. Като в същото време ще прогони чувството на самота и убие напрежението Simple Smile

Ако ти си жената на този телец той няма да те изтърве. Незнам как да го кажа и не ме разбирай погрешно. Твоя телец е програмист, а те са особена порода мъже, различна от другите. Един програмист си говори с машинките, управлява ги и те правят това, което им е казал или задал като конфигурашия. Не случайно той трудно говори с хората, а по скоро им заповядва и те трябва да правят това което той иска, защото само той знае кое е най добро. Жената до него трябва да бъде силна и можеща като него, той никога няма да и признае това качество, но пред другите се гордее със своята първа дама. Моят телец е програмист. Не трябва да хленчиш и да се лигавиш с такъв мъж, трябва да го слушаш, не да се правиш че го слушаш, а наистина да чуваш и да имаш мнение по въпросите които го интересуват. Не е задължително твоето мнение да съвпада с неговото , но когато имаш своя ясно изразена позиция защитена с факти, има за какво да си говорите.  Естествено накрая трябва привидно да отстъпиш и да се съгласиш с него, за да не прерасне в конфликт.
Тези мъже знаят коя е тяхната жена и се борят с всички сили за нея. Моето мнение е, че вече достатъчно си му звъняла и не го прави повече. Изправи си главата било с бягане или нещо друго и му покажи силата си отстрани.

# 93
Благодаря ти много  Palmena, за съвета, описала ли го моето теле много точно, едно към едно.От както съм с него съм започнала да чета много повече и да се интересувам от много повече неща, защото чувствах,че ако не съм на нивото мъ ще го загубя. Много си права ,и аз така мисля, да не го напрягам повече, и да му звъння. Посвещавам се на ученето с пълни сили. Та каквото ще да става.

# 94
Ееее,Редбул. Много си категоричен. Та само 8 дни са. Нека му се обади. нищо няма да загуби. Може само да спечели. поне ще е наясно с нещата, а няма да тъне в догадки.
Не можете ли вие телците, да сте ясни в отношенията си? Каква е тая загадъчност, какви са тия ваши настроения и желания за пространство?

За какви глупости говорим? Grinning
Желание за пространство, лични бла бла.
Като ме дразни няма да й кажа разкарай се ма! А най-тактично ще и споделя че тия дни имам работа и няма да може да се видим.
Дразненето може да е в поведение, липса на възпитание или изговаряне на думи като прИмоция. Което за мен е проява на инфантилно поведение. Ако всичко си е ОК, нямам нужда от лично пространство и други подобно извинения за да не се виждам с нея.

# 95

За какви глупости говорим? Grinning
Желание за пространство, лични бла бла.
Като ме дразни няма да й кажа разкарай се ма! А най-тактично ще и споделя че тия дни имам работа и няма да може да се видим.
Дразненето може да е в поведение, липса на възпитание или изговаряне на думи като прИмоция. Което за мен е проява на инфантилно поведение. Ако всичко си е ОК, нямам нужда от лично пространство и други подобно извинения за да не се виждам с нея.

за това говоря - нямате чистота в отношенията. Не можете ли просто да кажете - дразниш ме, не ми е приятно с теб? Довиждане. И да не карате жените да се чудят какво се случва и къде са сбъркали.

# 96
Чистота в отношенията има, но не на всеки можеш да кажеш "махни ми се от очите!" и след 2 часа да го прегърнеш.

# 97
Чистота в отношенията има, но не на всеки можеш да кажеш "махни ми се от очите!" и след 2 часа да го прегърнеш.

И кой е тоя мазохист?

# 98

най-тактично ще и споделя че тия дни имам работа и няма да може да се видим.

ясно....  Peace

# 99
Много благодаря за мненията.Аз все пак реших,че наистина няма какво да губя и се обадих на "теленцето".Мисля ,че човек трябва да се бори за това което иска,макар понякога да няма и грам надежда.Но когато нещо не трябва да стане ,то не става.Звъннах му,той не ми вдигна.След 5 минути ми беше звънял,но аз не си бях чула телефона.След 10-тина минути,когато видях пропуснатото обаждане му се обадих отново,но той пак не вдигна.Не се обадих повече(все пак не искам да бъда досадна).Изчаках известно време и дадох билета на моята приятелка.Отидохме заедно на театър.Когато излезнах след представлението,видях че "телето" ми беше звъняло около два часа по-рано.Сърцето ми се сви,но не се обадих.Беше късно ,а и не виждах смисъла......момента беше отминал(все пак моя предлог за разговора беше театъра).Може би понякога нещата просто не се получават Sad

# 100
Моето мнение е и това, което ти сама казваш:

човек трябва да се бори за това което иска,макар понякога да няма и грам надежда.

Може нещата да искат да се получат, но и ти им помогни малко, не се отчайвай. Щом те търси и то не веднъж, просто имай повече вяра и не бъди така категорична. Знаеш, че при тях всичко става бавно, но пък сигурно - а какво по-сигурно от това, че те търси?!

# 101
Много благодаря за мненията.Аз все пак реших,че наистина няма какво да губя и се обадих на "теленцето".Мисля ,че човек трябва да се бори за това което иска,макар понякога да няма и грам надежда.Но когато нещо не трябва да стане ,то не става.Звъннах му,той не ми вдигна.След 5 минути ми беше звънял,но аз не си бях чула телефона.След 10-тина минути,когато видях пропуснатото обаждане му се обадих отново,но той пак не вдигна.Не се обадих повече(все пак не искам да бъда досадна).Изчаках известно време и дадох билета на моята приятелка.Отидохме заедно на театър.Когато излезнах след представлението,видях че "телето" ми беше звъняло около два часа по-рано.Сърцето ми се сви,но не се обадих.Беше късно ,а и не виждах смисъла......момента беше отминал(все пак моя предлог за разговора беше театъра).Може би понякога нещата просто не се получават Sad

- Господи, помогни ми искам да ударя 6-ца от тотото!
- А ти чадо, фиш пусна ли?

Обади се, извини се за пропуснатото обаждане и спри да мислиш. Гледай действията и действай и ти.

# 102
  • Варна

[/quote]

- Господи, помогни ми искам да ударя 6-ца от тотото!
- А ти чадо, фиш пусна ли?

Обади се, извини се за пропуснатото обаждане и спри да мислиш. Гледай действията и действай и ти.
[/quote]

hahaha hahaha

# 103
Значи, аз да поясня, за някои, на които хем им е смешно, хем не им е ясно!
Първото е виц!
Второто е съвет!
Едното с другото има много общо, но не всеки май може да го разбере!

# 104
  • Варна
Значи, аз да поясня, за някои, на които хем им е смешно, хем не им е ясно!
Първото е виц!
Второто е съвет!
Едното с другото има много общо, но не всеки май може да го разбере!

Аз много добре разбрах кое какво е,но на бъзик пратих тези емотиконки... GET IT NOW??  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт