Мъж Телец - 6

• 63 882
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Телците определено са си егоисти, но мисля,че всеки човек трябва да бъде такъв малко или много Simple Smile А иначе аз тия дни не знам какво се разчувствах и писах на моето теле смс, че ми липсва и той знаете ли как  ми отговори? "Това за мен ли беше предназначено? Simple SmileJoy Как се прави на недоразбрал? за кой друг може щом е изпратено до него. Ех тия телци...

# 391
   Разбрал те е добре, но има нужда от още доказателства.

# 392
Аз сега не знам ккаво се очаква от мен да му пиша (впрочем писа ми късно вечерта, а аз му бяхписала към обед-държа ме цял ден в напрежение Sad(( ) Давайте предложения  какво да пиша на телето? Simple Smile

# 393
Аз сега не знам ккаво се очаква от мен да му пиша
Защо не му напишеш това, което искаш да му кажеш?!?!
Искаш да го видиш ли, да го чуеш ли..., каквото там...

# 394
Да, егоисти са телетата... Joy Първо той, винаги той... Wink Аз наскоро малко  дуднех за това,но  сега вече му свикнах  Grinning

съни5 , е как ние да ти казваме бре,  какво искаш да му пишеш  Crazy newsm78

hahahaДа не сме медиуми...  Само не му прави пак на инат, че току виж пак сте се разминали  Mr. Green

Мдаааааа... теле и рибок се оказва , че е доста  приятна комбинация за връзка   Flutter

# 395
Да, егоисти са телетата... Joy Първо той, винаги той... Wink
аз не съм забелязала да са егоисти... newsm78

# 396

Съни5, чета ти е си мисля, че си наивна като 12-годишна ученичка, която се влюбва за първи път. Направо детска работа. Не разбра ли, че това Теле не е за теб и не те обича. Играе си с теб като с някаква пикла. Ама може ли да има толкова слепи жени, значи? Стига са те лъгали останали съфорумки, само да гледат сеир, казвам ти го откровено - това Теле не те обича, а само с играе с теб.
Телците са лесно разгадаеми, когато са влюбени. Личи им от сто километра.

# 397

Стига са те лъгали останали съфорумки, само да гледат сеир,

Не мисля, че това е целта на някой тук!  Stop
всеки просто се опитва да помогне.

# 398
Проблемът не е в кравите, а в тези които си въобразяват че има нещо. Щом се прави на чукнат, значи НЕ ТЕ ХАРЕСВА. Проста, елементарна, телешка логика - щом не те харесвам, не се опитвам да съм близо до теб. Любезен съм от учтивост за да не те обидя. Това е!

# 399
Здравейте,весело посрещане на Новата Година! Simple Smile Гледам тука ,че обсъждате телетата и аз съм теле(от женски пол).От наблюденията ми върху мъжете телци съм останала с впечатление,че те са много естествени (като поведение),трудно или поне не за дълго ,могът да се прекриват или да лъжат.Имат уникално чувство за хумор,обичат спокойствието,но това е само докато някой не ги настъпи.Случили се,просто никой да не  се изпречва на пътя на телето,сравнява всичко със земята.
Мрази,непонася някой да го командори,така че мили дами изобщо не се опитвайте да се налагате.Във вашето мнение телеца ще се вслуша,само когато той иска.
НО когато става дума за любов,няма по заслепено същество от влюбен телец,кон с капаци-тотално.Тогава е абсолютно всеотдаен,във всяко отношение!
Общо взето телеца е човек на крайности,така че малко по-внимателно когато си имате вземане-даване с такъв индивид. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 400
Весело посрещане на новата 2012 година! Пожелавам на всички ни през новата година да имаме само поводи за хвалби и много, много усмивки   bouquet

# 401
И от мен весело посрещане на новата година!!!Пожелавам ви освен да бъдете много здрави,да бъдете и много щастливи,защото когато човек е щастлив значи има всичко което желае!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 402
Забравих да кажа, че са големи маниаци на тема дрехи, парфюми, козметика, но всичко от най-високия клас. Може да умират от глад, но дрехата и парфюма трябва да са от най-висока класа. Друго не носят!

# 403
...
Телците са лесно разгадаеми, когато са влюбени. Личи им от сто километра.

Ама верно ли им личи от километри? Кажи моля те , по какво... Grinning

А на съни5 искаме да и помагаме, ама има някои неща, с които не може да  помогнем..като например, какво да пише на телето си, щото ние няма как да знаем, какво и е на душата...тя трябва да му напише това, което чувства вътре в себе си Thinking

# 404
Забравих да кажа, че са големи маниаци на тема дрехи, парфюми, козметика, но всичко от най-високия клас. Може да умират от глад, но дрехата и парфюма трябва да са от най-висока класа. Друго не носят!

Не знам дали е така за всички телета, защото това въобще не важи за моето теле ! Mr. Green  Никак не е по скъпите дрехи и парфюми...ама никак не го влече всичко това, напротив, много е скромен Rolling Eyes  Това нормално ли е...?  newsm78

Весело изкараване на новата 2012 година и от мен!   bouquet

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 16:55 от waterlady17

Общи условия

Активация на акаунт