Мъж Телец - 6

• 63 818
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Днес кандидатствах за работа. Предложиха ми 2500 заплата служебен автомобил, телефон и безплатна квартира в центъра. Отказах им.

Какво значи т'ва? Thinking

# 481
Днес кандидатствах за работа. Предложиха ми 2500 заплата служебен автомобил, телефон и безплатна квартира в центъра. Отказах им.

Какво значи т'ва? Thinking

Означава че се шегуват Grinning

# 482
А, добре!  Grinning Защото има и други, на които просто не им се работи... Grinning

Имам въпросче към теб! Какво ще кажеш за жените Близнаци? Как ги намираш като партньорки, чисто по телешки. Някъде бях прочела от теб разни вмятания по темата, но не ми стана много ясно конкретното ти мнение. Би ли споделил, моля!  Heart Eyes

# 483
Здравейте от поредното диване, което не му заспива от любовни дерзания.
Виждам, че телетата са обширна област Simple Smile
Искам да ви помоля за коментар и предварително се извинявам ако карам някой да се повтаря.
Та... аз съм Рак с асцедент Лъв, той ТЕЛЕЦ - да кажа на мъжете телци от сайта, много точни хора сте като приятели, но като нещо повече  сте си баш говеда!
Ситуацията е следната - връзка от разстояние вече повече от 1 год. - да знам какво ще чуя за такъв тип връзка и все пак много време се занимаваме и плащаме на оператори...
В началото страхотни разговори, светещи очи на срещите, целувки, страхотен секс .... след 3-4 месеца се започна с критиките - не тренираш (започнах), пушиш (когато съм с него не пуша), малка си (8 год, разлика!), не мислиш за себе си (това ме разби!), няма да довършиш образованието си (въпроса е чисто финансов, желание имам и се стремя към това, дразни ме че си го мисли) и т.н.
Имаше ги думите обичам те, при това той първи го каза, после се оказа че ми го бил казал защото съм го очаквала от него!
Не съм на първо място за него определено, усещам го и естествено мисля за началото на края!

До тук всички ще ми кажат - режи! НО естествено има но, първо не е живял с жена, усещам че доста се притеснява да не го нараня, говори студено, дърпа се а действията показват друго.
Когато реши, че трябва да се видим няма стени, обстоятелства и т.н.
Малките жестове - винаги идва с шоколадови яйца при мен(малките удоволствия Simple Smile ), буди ме нощем винаги когато сме заедно, за да го целуна, а иначе от време на време по телефона също!
Запозна ме с майка си, аз съм първата имала честта и това беше преди 20тина дни!
Винаги изтъква колко съм хитра и това че имам някой под шапката (в момента са само бобулечки с гърмящи пиратки).  Оценява жестовете и направените от мен подаръци.
Заряза ме за новата година и ми се обади на следващият ден да ми каже ''купил съм ти подарък''.
 Сериозните разговори - преди беше сигурен че ме иска, поне така твърдеше, сега не бил.
Свикнал е със самотата и ако само скапаният му страх от нараняване е причината за цялата тази хамалогия, много ще ме е яд наистина. и Разстоянието помага, предложих да отида при него, каза да, но се започна ами това, ами онова и сами се досещате... в ров с главата надолу, ще е подобна стъпка!

Та да, наумила съм си да го спечеля с търпени и памук. Но ви моля за съвет, има ли смисъл??
Наистина съм в шах и мат и не знам как да реагирам.
И директните разговори не помагат, изобщо не ми разправяйте че телетата не увъртат!

Мали, дано някой има търпението да го прочете  Embarassed
Ако някой има желание да помогне, ще се радвам.

# 484
аз съм Рак с асцедент Лъв
   Тази комбинация предполага властен и твърд характер.
   Което евентуално може да създаде трудности във връзка с Телец,
   който трудно позволява някой да е над него в йерархично ниво.
   Но решимостта ти да го имаш може и да ти помогне да свикнеш на компромиси и търпение,
   които ще са задължителни.

# 485
И аз да се намъкна да ви следя, че аз съм скорпионче ама мойто мъж е рогато телче Simple Smile

# 486
Благодаря за коментара JC!
Относно характера - да мразя да ми се налагат и понякога наистина не мога да отстъпвам, но само понякога!
Иначе съм като всички жени, получа ли внимание и любов и сътворявам чудеса!
Въпросът е, че сега трябва да си ги искам ( за мен си е просене Sad ) и да давам много (което не ми е проблем, аз обичам да си глезя мъжете, но когато отсреща не получа очакваното започвам да се чувствам жалка, лепяща се досадница) ... и ето тук избиват мислите ''Защо да падам пред господин прекрасен?...''
Е, не ми каза да не се занимавам ... ще опитам да бъда още по нежна, ще направя и някой друг компромис още и ще се чуе Simple Smile, мисля че нищо нямам да губя все още! 

# 487
  • София
 twitty , няма да се отказваш, как! И аз така моя го котках Wink Бая дърпане падна, де.
Иначе, аз съм много деспотична. Аз не търпя критика, обвинения, мнения разни....ама на моя тельо му е кеф да пъшка под моята деспотичност  Heart Eyes Mr. Green....е, това след 12г. вече.
Обича да пътува до толкова, че като пристигнем на мястото, вече обмисля план и ден за прибиране Joy Обича " цивилизованите" страни според него- Франция, Швейцария, Австрия....на мен ми дай ориент. Ама нъцки Laughing След 10 годишен спор го убедих да идем до Турция, защото според него там е едва ли не меката на талибаните Joy Е, хареса му... през следващото десетилетие ще го врънкам за Мароко Laughing
Ей го, пуфти от преяждане...пак Heart Eyes
Щедър и добродушен човек е, но романтика от него ще видя на кукуво лято.

# 488
.

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 19:12 от KaRoLa

# 489
Благодаря и на теб Ms. Gorgeous, развесели ме ... Grinning,  спорове ще има и то грандиозни  Grinning несъмнено...
е значи просто трябва да им се намери цаката (казано по нашенски) на телетата!

# 490
Вие сте луди Grinning
Как крава не обича да пътува ве?!
Моето раче и то е лъвско. Много е нежно, добричко и послушно. Може и да се преструва, още не съм разбрал да е деспотично, но ще видим Grinning

# 491
Ако не се се лъжа, RedBull беше почти отчаян как не се намери една жена да каже, че Телците са най-нормалните и готини мъже на света... До този момент, в който аз го заявявам Laughing И ако трябва да съм честна, на него му е в пъти по-трудно с мен, защото съм зодия Риби, асцендент Близнаци и някаква си луна в Телец (каквото и да значи това) Нито за миг не съм се замисляла за недостатъците му, просто защото положителните му качества са най-хубавото нещо, което съм виждала в един мъж.Този мъж единствен успя много здраво да ме приземи и да ме научи на неща, които досега винаги (типично по рибешки) съм смятала за невъзможни.И благодаря на съдбата, че ме срещна с него Heart Eyes

# 492
  • Варна
  Обича " цивилизованите" страни според него- Франция, Швейцария, Австрия....на мен ми дай ориент. Ама нъцки Laughing След 10 годишен спор го убедих да идем до Турция, защото според него там е едва ли не меката на талибаните Joy Е, хареса му... през следващото десетилетие ще го врънкам за Мароко Laughing
Ей го, пуфти от преяждане...пак Heart Eyes
Щедър и добродушен човек е, но романтика от него ще видя на кукуво лято.
Ms.Gorgeous  ти да не си омъжена за моя мъж? Mr. Green
Абсолютно същите приказки ги чувам от него всеки ден. Цивилизовани държави, и т.н.

# 493
И благодаря на съдбата, че ме срещна с него Heart Eyes
Същото правя и аз.
 Hug

# 494
Аз пък не знам в коя тема да пиша-в тази ли, в съседната ли? newsm78 И аз телец, и той такъв, та има моменти, в които трудно съжителстваме Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт