Мъж Телец - 6

• 63 803
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Освен ,че са супер сладури теленцата са и голееееми манипулатори,но това не се дължи  на" простата телешка логика" ,а на високия интелект (често е вроден).Но тази  интелигентност е "нож с две остриета"-хем помага ,хем вреди-тай като това е причината телците много често да остават недоразбрани от останалите.От там нататък знете какво следва,неразбран,неоценен телец=на мноооого сложни ситуаций.
На всичкото отгоре могът да бъдат ужасно,ужасно вулгарни-в това отношение са "пълно преде",когато искат,пред който искат ,си говорят каквото искат.....и трудно спират.
Абе мили същества! Simple Smile))

# 496
Аз пък не знам в коя тема да пиша-в тази ли, в съседната ли? newsm78 И аз телец, и той такъв, та има моменти, в които трудно съжителстваме Crossing Arms

същата комбинация е и при нас   bouquet

# 497
Здравейте ,приятно ми е да се запознаем Laughing,абе Redbull ти ли казваше за жените скорпиони че е страшно с тях  Grinning ,а аз тука имах една кратка връзка с едно момиче скорпион ,ама честно ви казвам по смотани хора от жените скорпиони няма ,може би мъжете скорпиони ,а сега съм ги отбил и двата пола и за бъдеще смятам да ги отбивам Laughing Тва ви го казвам ако някое теле реши да се влюбва в това чудо да се пази ,много объркани хора с нисък морал и некултурни ,страхливи ,не можещи да обичат,алчни ,и ГОЛЕМИ МАНИПУЛАТОРИИ И ЛИЦЕМЕРИ И ОГРОМНИ ЕГОЙСТИ ,ще извинявате  че така пиша ,ама да помогна на следващите телци ,ако някой все пак се ОБЪРКА ,аз не се бях объркал ,просто се чудих до къде могат да стигна с глупостите и дали са си така по рождение прости или го правят нарочно и останових че са си така ,не го правят нарочно Laughing

# 498
Та исках да ви кажа че съм търсил поне едно положително качество в тея скорпиони и не можах да го намеря бе  Laughing и още не мога да го проумея ,щото нали телетата се опитваме да си обясним всичко ,нема логика да са толкова зле Laughing

# 499
Телио, миличък.... аз съм жена скорпион и се чувствам много обидена от твоите думи. Тук сме се събрали да говорим по съвсем ДРУГА тема, отколкото на кой коя не му е вързала. Аз ако почна да се оплаквам от зодията на мъжете, с които не съм се разбирала сигурно зодийка няма да остане. Не знам коя толкова много ти е смачкала самочувствието, но не мисля, че трябва да слагаш всички под един знаменател. Мисля, че всеки човек е индивидуален, всеки човек е личност и ти не можеш да кажеш, че всички, родени скорпион ЖЕНИ са 
много объркани хора с нисък морал и некултурни ,страхливи ,не можещи да обичат,алчни ,и ГОЛЕМИ МАНИПУЛАТОРИИ И ЛИЦЕМЕРИ И ОГРОМНИ ЕГОЙСТИ

да оставим на страна правописа  Naughty

# 500
Не се чувствай обидена ,просто пак не си разбрала ,няма как един истински телец да обича жена скорпион според мен ,върза ми момичето ,но беше прекалено егоист и неистински човек и я зарязах ,смисъл обясних и нали съм човек най човешки и т.н.  и не страдам заради нея ,страдам че не мога да разбрера що сте смотани и един от най добрите ми приятели беше скорпион и него го зарязох преди 3 дена и ще ти кажа че се чувствам супер добре без дори да ги чувам ,не виждам що се обиждаш ,можеш ли да прощаваш ,да казваш изивинявай  ,тея мойте двамата не могат  Laughing

# 501
Просто искам да предпазя някое друго доверчиво теле ,не си струва със скорпионите лично мнение ,изпитано до болка не го казва с радост ,просто е факт за мен ,Иначе супер селски разсъждавате КОЙ КОЯ НЕ МУ Е ВЪРЗАЛА  - е за тва говорим ,колко просто и глупаво разсъждавате ,просто не може да разберете телеца тва е ,той не ще да му връзвате ,а иска истинска любов ,на която може би не сте способни

# 502
Когато трябва мога да казвам Извинявай и прощавам. Живея с мъж телец, заедно сме от 5 години и мисля, че сме се стиковали достатъчно добре, за да нямам никакви такива притеснения, че не се разбираме.  Аз лично много добре се разбирам с телци и с моят мъж достатъчно пъти се е налагало да си прощаваме и да се извиняваме. Може за теб всеки скорпион да е зле, но това НЕ означава, че и за другите хора е така.

Не обичам да споря във форумът, но твоите постове много ме изнервиха, защото всичко е строго индивидуално. И доколкото виждам темата е за телците, а не за скорпионите.

# 503
Добре ако е строго индивидуално ,защо четеш зодия телец ,нали всеки е индивидуален ,няма смисъл тогава  Joy
Иначе не си първият индивидуалист скорпион ,който ми прави забележка за правописа ,но мисля че има доста по важни неща ,който казах ,може би искаше само да се заядеш незнам.... какво значение има за вас няколко грешки - много сте дребнави

# 504
Може би защото искам да науча нещо повече за тази зодия.

# 505
нема значение ,не биваше да закопавам толкова навътре ,просто ми се искаше да схвана толкова ли сте лошо колкото излиза ,като резултат или имате и положителни качества и не успях да ги намеря

# 506
  • където мечтите се сбъдват
До колкото знам скорпионът е противоположна зодия на телето,откъдето се подразбира,че разбирателството ще е трудно,но пък има силно привличане между двата знака.
Моето теле е с асцендент скорпион.

# 507
Да ,абсолютно противоположна ,ние сме супер добри - те са супер зли  Laughing

# 508
   Това клише за привличането на противоположностите е толкова старомодно
   и абсолютно невярно, че чак е смешно.
   Още ли не се научихте, че Телецът /а и повечето зодиакални знаци/
   търси хармонична връзка?!
   А такава няма как да се получи с противоположен на него характер.

# 509
Telio87,тази скорпионка много ти е смачкала самочувствието! Ако не ти пукаше за нея и приятелят ти нямаше да се жалваш по форумите,а просто щеше да ги отпишеш от живота си ида ги забравиш.С тези си изказвания по адрес на толкова много хора,които не познаваш,съдейки само по качествата на един човек показваш колко си безсилен да се справиш с проблемите си.

Общи условия

Активация на акаунт