Е, защо се разделихте с твойте телци ,ако ти се казва ?
Аз се разделих със скорпионката ,щото не усещах че ме обича ,дори не иска да го каже /покаже,смисъл само с целуване и секс не става ,но имах идеята и за това нещо - "ако някой не ни обича, както на нас ни се иска, не означава, че не ни обича от все сърце" ,ама не можах да го превъзмогна такава любов,а и отрицателните качества ,дето ги бях виждал в другия ми скорпион,сега от време на време ме е яд ,щото имаше нещо ,ама знам че и да се върнат нещата назад пак така щях да постъпя,а и да продължат напред ,пак ще страдам аз повече накрая
Не съм вярвал,че мога да зарежа човек към който изпитвам силни чувства ,ама ето че ми се случи...
Просто май сме супер различни и супер неразбрани един с друг и може би трябва много търпение и говорене за да се получат нещата ,а и двамата не сме толкова търпеливи.И май телеца пръв ги вижда нещата ,незнам ... .Според теб има ли смисъл да се бориш за такава любов ?
Щото се чудя с друг човек дали ще е толкова силно ,както със скорпито

, ти как мислиш ,нали тва обеснявам че не се отказвам лесно ,ама като не схващате изобщо и не се досещате за нещата,няма как да повтарям 100000 пъти едно и също ,колкото и да ми се иска да я обичам и да сме заедно,като не сме на една вълна поне малко,начи няма смисъл 
, после се върна и ми каза, че през този месец имал връзка, но не било нищо сериозно, опитах се да го преживея и да сме заедно, но вътрешно се тормозех и накрая реших, че е по-добре да се разделим по живо, по здраво вместо да се мъчим. Няколко месеца по-късно срещнах другото теле. Бяхме състуденти, прекарвахме и свободното време заедно, а бе нон стоп, беше много добре, много любов, разбирателство и така 2 години. После аз прекъснах,почнах работа, той пък си направи собствен бизнес и почти нямахме време един за друг, но и тогава криво ляво, успявахме да се разбираме, но с времето стремежите ни се разминаха, започнахме да ценим различни неща. Няколко пъти се разделяхме, после пак се събирахме, не можехме един без друг, но и един с друг не ни се получаваше. Много неща са и не мога да кажа еди кое си ни раздели. С две думи се разминахме в живота. Няма да лъжа никой, че е имало грандиозни скандали по между ни, много груби и лоши думи, но и любовта ни беше силна. Наскоро (понеже още се чуваме, за да знаем как сме, какво става с другият) той ми каза: Като приятели винаги сме се разбирали така добре, защо се разминахме като двойка?
И не знам дали телецът пръв вижда края, но знам че поне при нас и двамата се борихме, което отговаря на другият ти въпрос..Да, за мен лично има смисъл да се бориш, за това което искаш и този, когото обичаш, дори и да не се получи, поне в нашият случай знаем, че сме опитали.
,а мисля че не ме излъга ,та да ми отмъщава ,даже вече съм сигурен,лошото е че май за мое очудване се оказах прекалено добър за малко да я приема такава каквато е ,а имаше супер много лоши черти ,ама щех да и ги проста 
.
. Така че пак е до човек
, но то телето си ме знаеше каква съм и прие този ми недостатък, може би точно защото аз не си хвърлям последните пари по някакви заведения, а ги"влагам" в нещо