Мъж Телец - 6

• 63 737
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Да ,права си за всичко ,така е ,няма смисъл от изневярва ,щото верно лъжеш себе си най вече.
Е, защо се разделихте с твойте телци ,ако ти се казва ?
Аз се разделих със скорпионката ,щото не усещах че ме обича ,дори не иска да го каже /покаже,смисъл само с целуване и секс не става ,но имах идеята и за това нещо - "ако някой не ни обича, както на нас ни се иска, не означава, че не ни обича от все сърце"  ,ама не можах да го превъзмогна такава любов,а и отрицателните качества ,дето ги бях виждал в другия ми скорпион,сега от време на време ме е  яд ,щото имаше нещо ,ама знам че и да се върнат нещата назад пак така щях да постъпя,а и да продължат напред ,пак ще страдам аз повече накрая Laughing ,просто не ми остави друг избор,колкото и да исках да има ,аз се отказвам - не от нещо малко , а като всичко ме дразни и става нетърпимо за мен.Най ме яд че има ПРИВЛИЧАНЕ има ЛЮБОВ и накрая нищо  #Cussing out Laughing
Не съм вярвал,че мога да зарежа човек към който изпитвам силни чувства ,ама ето че ми се случи...
Просто май сме супер различни и супер неразбрани един с друг и може би трябва много търпение и говорене за да се получат нещата ,а и двамата не сме толкова търпеливи.И май телеца пръв ги вижда нещата ,незнам ... .Според теб има ли смисъл да се  бориш за такава любов ?
Щото се чудя с друг човек дали ще е толкова силно ,както със скорпито  Laughingнали беше връзка на крайностите  newsm53 newsm62

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 10:32 от Telio87

# 601
Тельо, вие тези неща обсъдихте ли ги двамата или само ти си ги мислиш и преценяваш?
Щото малко ми звучиш, като да живееш в собствената си глава Simple Smile
Не ме разбирай грешно, аз със скорпионките не умея да меля, обаче често в живота се получава неразбиране поради различни изразни средства! Кучетата и котките например, не се харесват, защото това, което за кучето е поведение "радост" за котката е поведение "агресия" Simple Smile
Всички сме различни и трябва да се научим да се обичаме такива  Heart Eyes

# 602
Много ясно че ги обсъдих/ме,даже няколко пъти ,то на мен ми тежеше и за тва се разделихме ,като видях че не държи достатъчно на мен по мойте критерии newsm62 smile3501 , ти как мислиш ,нали тва обеснявам че не се отказвам лесно ,ама като не схващате изобщо и не се досещате за нещата,няма как да повтарям 100000 пъти едно и също ,колкото и да ми се иска да я обичам и да сме заедно,като не сме на една вълна поне малко,начи няма смисъл  ooooh!
А и съм и казал че и да искам или не ,нямам право да се опитвам да я променям ,дори и към добро
Много ни подценявате нещо скорпионите newsm78

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 12:56 от Telio87

# 603
С първият телец беше малко детска работа, след 4 години реши, че имал нужда да си помисли за един месец  Thinking, после се върна и ми каза, че през този месец имал връзка, но не било нищо сериозно, опитах се да го преживея и да сме заедно, но вътрешно се тормозех и накрая реших, че е по-добре да се разделим по живо, по здраво вместо да се мъчим. Няколко месеца по-късно срещнах другото теле. Бяхме състуденти, прекарвахме и свободното време заедно, а бе нон стоп, беше много добре, много любов, разбирателство и така 2 години. После аз прекъснах,почнах работа, той пък си направи собствен бизнес и почти нямахме време един за друг, но и тогава криво ляво, успявахме да се разбираме, но с времето стремежите ни се разминаха, започнахме да ценим различни неща. Няколко пъти се разделяхме, после пак се събирахме, не можехме един без друг, но и един с друг не ни се получаваше. Много неща са и не мога да кажа еди кое си ни раздели. С две думи се разминахме в живота. Няма да лъжа никой, че е имало грандиозни скандали по между ни, много груби и лоши думи, но и любовта ни беше силна. Наскоро (понеже още се чуваме, за да знаем как сме, какво става с другият) той ми каза: Като приятели винаги сме се разбирали така добре, защо се разминахме като двойка?  Thinking Ми няма отговор на този въпрос..

И си прав, за това че телец и скорпион, за да са заедно се изисква много търпение, а не е най-силната черта и на двете зодии  Wink И не знам дали телецът пръв вижда края, но знам че поне при нас и двамата се борихме, което отговаря на другият ти въпрос..Да, за мен лично има смисъл да се бориш, за това което искаш и този, когото обичаш, дори и да не се получи, поне в нашият случай знаем, че сме опитали.
На мен досега не ми се е случвало с друг да бъде толкова силно, колкото с телеца. За него знам, че имаше кратка авантюра с една рибка и както той ми каза, тя не е човекът за мен. Аз искам друго. Което, от това което чета тук за риби и телци, отново потвърждава мнението ми - зодиака е до някъде, от тук натам всичко е до човек  Wink

# 604
Съгласна съм с Прилепче, че не е до зодии Laughing Имаше на работата една откачалка, ама хич не се понасяхме, ама тя много странна птица, трудна беше за търпене..един ден  като я питах, коя зодия е...и та Риби  Crazy newsm78  Колегите и те в шок, понеже и аз Риби, а пък  двете  коренно сме  различни Rolling Eyes Та такааа.... Rolling Eyes

# 605
Има една простовата приказка - "Каква е приликата между жената и урагана? - И двете идват с духане, а после отнасят къщата" и все като се сетя за нея, си мисля, че е писана за жената скорпион. Те са такива - винаги бликат от идеи, все нещо мислят и премислят, анализират, творят, ентусиазирани са да изпълнят набелязаната цел и мачкат всичко по пътя си, докато я осъществят.
Що се отнася до отношенията им с околните - наистина са странни и не само на телетата, но и на всички около тях им е трудно да се справят с настроенията им. Сърцати и добродушни са иначе, идеалисти и това последното им е главният проблем. Когато някой не им отговори на очакванията си го таят в себе си, трупат си, ама много, много дълго време, просто умеят да търпят и не зарязват току-така без да са го премислили(може би по това си приличат с телците), докато един ден най-неочаквано се прибереш и не видиш, че дрехите в гардероба липсват, а уж всичко е било цветя и рози.
Поотплеснах се, съжалявам.  Embarassed

Всичките теми изчетох, но не можах да навържа описаните от вас характеристики с телците, които познавам(те не че са някакъв значителен брой, може би и това влияе). Единият е изключително ерудиран, остроумен и интересен мъж, вечно усмихнат и в добро настроение, което се предава на околните обезателно. Другият е абсолютна негова противоположност - неамбициран, темерут, влияе се доста от чуждото мнение и позволява да го водят за носа и никак не е грижовен баща и добър съпруг.
Третото теленце е... онова теленце, което ме накара да се заинтересувам от зодията и да чета като невидяла n на брой теми за нея.  Mr. Green Историята накратко(тя и без това е толкова кратка, че няма повече накъде): беше банална лятна свалка, той пое инициативата за запознанството ни, определено показваше интерес и прояви типичната си телешка упоритост, дори когато се държах резервирано с него по ред причини(най-главната е, че съм хладна, пресметлива и анализираща Дева по природа и не можах да превключа на неговата честота о време  Laughing). Заминах си за родния град, той - за неговия, през това време поддържахме връзка, на няколко пъти го разпитвах(и преди това, сетне и от разстояние), подобно член на Гестапо за предишните му връзки, очакванията му, работата му, направо подкарах тежката артилерия, но той беше добричък и изчерпателно ми отговаряше. По някое време ми се наложи да пътувам до неговия град, обадих му се естествено, всичко е окей, ще се виждаме. Уречения ден му звъня - на работа е, към колко щяло да ми е удобно, къде да ме чакал, всичко се изясни и после... греда. За първи път да ми вържат тенекия, за първи. Първата ми мисъл беше, че ми го връща за поведението ми преди. Втората бе, че е малоумник и че цялото му поведение, мимики, жестове, думи се репетират и рецитират от време оно. Изтрих го от живота си, което беше лесно, защото никога не е бил част от него, просто някаква уж невинна свалка, ама... измъчвам се от мисълта защо е такова говедо, да му се невиди.  ooooh! Един месец след като ми скрои тоя номер се опита да се свързва с мен, обажда ми се, писа ми. След няколко месеца отново се пробва... Налагам му абсолютен игнор(логично някак), но отвътре ме гложди по каква причина го прави, когато вижда, че номерът му не минава. Прословутата телешка глупо... упоритост ли е това, на ударен ли се прави, или просто не съзнава колко жалко се е държал, или е нещо друго?  Tired

# 606
MelissaP, много ми стана интересно, като четох поста ти за връзката ти с теленцето ти Hug  Laughing

..
Един месец след като ми скрои тоя номер се опита да се свързва с мен, обажда ми се, писа ми. След няколко месеца отново се пробва... Налагам му абсолютен игнор(логично някак), но отвътре ме гложди по каква причина го прави, когато вижда, че номерът му не минава. Прословутата телешка глупо... упоритост ли е това, на ударен ли се прави, или просто не съзнава колко жалко се е държал, или е нещо друго?  Tired
Аз си мисля, напротив,че е осъзнал , че се е държал гадно с теб. Ми то това си е гавра Rolling Eyes Мисля, че , сега като те търси,  иска да компенсира, с поведението си, че съжалява, че се е държал така, и е напълно възможно  да съжалява, че те е изгубил. Може би сега се  опитва да те върне като приятелка поне, а по нататък не се знае... Laughing  Мога и да греша в "гаданията "си, защото аз самата тепърва все още разгадавам мистерията не телшката психика Mr. Green И благодарение на тази тема, някои неща ми се изясниха. Но факта все пак, че те търси , след толкова дългът период, показва , че не си му безразлична, като цяло...иначе никога нямаше да се обади.  newsm78

Като те четох, се сетих за няколко поста на някои момичета, които писаха за сходни ситуации...че те хлътват по телето и всичко изглежда чудесно, и в един момент телето почва да дава на заден...и почва да се двоуми, това ли е жената, с която иска сериозна връзка или не...?! newsm78

Останах с впечатление, че ако в тоя момент го поласкаеш и той все още се двоуми, и после ти писне и му дадеш игнор...почва да те търси като луд newsm78  Ей това малко ме шашка, как може цял месец да се правиш на ударен, и после след 1 месец да почнеш пак да търсиш контакт със  същия човек, когото си харесвал...и ти е бил в ръцете? newsm78  Разбирам донякъде, че си дава време за размисъл..ама не се ли сеща, че 1 месец може да са множко и че от отсрещната страна вече може и да са го забравили? Rolling Eyes  Желязото се кове, докато е горещо...та , искам да кажа, че то бива време за размисъл, седмица, две...ама па цял месец Rolling Eyes Егати и търпението...  Mr. Green

Тельо87
, явно още ти е на сърце скорпито, щом питаш, дали си заслужава да се бориш  Laughing Ако искаш да си с нея, значи ще се бориш упорито и няма да се предаваш лесно...Вие, телетата, поне това , с упоритото преследване , го можете Laughing

# 607
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА "prilepche"
Е "waterlady17" , нали знаеш че когата съм би с някой той си остава част от живота ми за винаги,то са спомени ,то е чудо,абе не е  за разправяне smile3511 newsm62
Да, има  все още нещо към момичето ;Да,изпитвам вина,че прецаках нещата малко с лека ръка ,който бяха горе-долу добре,ама се измъчвах много и нямах сила да продължа  ,да не спя и т.н. ,ама исках да се разбираме и да се обичаме повече,да се виждаме по често и т.н. А като ,че скорпито не искаше или поне не достатъчно.А да се боря за  нея в момента не си заслужава 1во че супер гадно ми е да я чувам дори по телефона (некво супер неспокойно и напрегнато се чувствам),2ро че и казах че не сме подходящи един за друг  и да намери човек ,който ще я прави щастлива ,и тя взе че го намери прекалено бързо ,за една седмица след като се разделихме  smile3534,а мисля че не ме излъга ,та да ми отмъщава ,даже вече съм сигурен,лошото е че май за мое очудване се оказах прекалено добър за малко да я приема такава каквато е ,а имаше супер много лоши черти ,ама щех да и ги проста  newsm62
И сега не е щастлива според мен с тва момче ,ама нема да я мъча и да я "гоня" повече - просто и на момента бях прецинил че така е по-добре  и за двамата ,ама ме е много яд че се обичахме и накрая  не може да се разберем,ама не съм аз виновен -найстина  newsm62

# 608
"Като приятели винаги сме се разбирали така добре, защо се разминахме като двойка? "
- е и аз тва си го задам ЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПОДЯВОЛИТЕ  smile3511 newsm62
нали има любов -  нема логика дори  newsm62

"На мен досега не ми се е случвало с друг да бъде толкова силно, колкото с телеца"
- Знаеш ли кво се чудя ,дали си заслужава заради тая сила да пренебрегна всичко лошо ,а то повярвай ми не е малко ,не го казвам да се правя на интересен,има много да преглъщам в тая връзка ,дали ще я нямеря и в друг човек тая сила ,щото ,абе трябва си сила , и само с разбирателство не става,става де ,ама е леко скучно на моменти Joy
А има и друго много важно ,според мен телеца е скучна зодия ,а скорпионите сте доста подвижни и ви омръзва бързо нещата ,който телеца обича да прави по много и често и тва много спъва връзката ,вие искате разнообразие ,адреналин ,да излизате ,да се забавлявате и т.н. Е ,то и телеца обича ,ама като има пари ,а тея дето ги знам скорпита ,го правят на всека ценна и не си правят сметката .А за мен - достатъчно съм видял от живота ,та да дам на един безцелен и млад скорпион да ме води надолу - колкото и да го обичам ,имам си принципи бее newsm62

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 12:03 от Telio87

# 609
Историята накратко(тя и без това е толкова кратка, че няма повече накъде): беше банална лятна свалка, той пое инициативата за запознанството ни, определено показваше интерес и прояви типичната си телешка упоритост, дори когато се държах резервирано с него по ред причини(най-главната е, че съм хладна, пресметлива и анализираща Дева по природа
  Това са и отговорите на твоите въпроси.

# 610
Историята накратко(тя и без това е толкова кратка, че няма повече накъде): беше банална лятна свалка, той пое инициативата за запознанството ни, определено показваше интерес и прояви типичната си телешка упоритост, дори когато се държах резервирано с него по ред причини(най-главната е, че съм хладна, пресметлива и анализираща Дева по природа
  Това са и отговорите на твоите въпроси.
ДжейСи, и ледената кралица да беше момичето, оставена да чака в чужд град ми се струва доста гадно! "Няма да мога да дойда" се пише и се праща за 10 секунди и ми се струва, като един жест най-човешки!

# 611
Не съм вярвал,че мога да зарежа човек към който изпитвам силни чувства ,ама ето че ми се случи...
.Според теб има ли смисъл да се  бориш за такава любов ?

Е това не мога да го разбера  newsm78.Как е възможно да оставиш някой към когото изпитваш чувства.......и то силни Rolling Eyes?!Още повече,когато и от другата страна има чувства.Да,явно не са показани по начина по който ти си представяш,ама според мен тези неща се нареждат с течение на времето  Rolling Eyes,ако има желание и от двете страни всичко се подрежда  Rolling Eyes.
Винаги има смисъл да се бориш за любовта........ако ти самият наистина изпитваш любов  Grinning.

# 612
"Как е възможно да оставиш някой към когото изпитваш чувства.......и то силни "
Ако е боклук е възможно ,а и не става с времето ,даже се размирисва повече  Laughing Laughing Laughing Laughing
Иначе какво да се бориш ,като не виждаш борба от другата страна.
Ако си мислиш ,че ми е лесно да обиждам и го искам - не е така ,просто е факт за мен

# 613
   А аз се чудя, вие жените защо не разбирате, че само с чувства нещата не се получават.
   Особено пък за Телеца, който държи на чувствата толкова,
   колкото и на разбирателството и хармонията.
   То хубаво да има силни чувства, но без разбирателство и желание за компромиси,
   нали разбирате, че в един момент чувствата ще се изчерпят.
   А разбирателството и уважението само ги подхранват.

# 614
"Като приятели винаги сме се разбирали така добре, защо се разминахме като двойка? "
- е и аз тва си го задам ЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПОДЯВОЛИТЕ  smile3511 newsm62
нали има любов -  нема логика дори  newsm62

"На мен досега не ми се е случвало с друг да бъде толкова силно, колкото с телеца"
- Знаеш ли кво се чудя ,дали си заслужава заради тая сила да пренебрегна всичко лошо ,а то повярвай ми не е малко ,не го казвам да се правя на интересен,има много да преглъщам в тая връзка ,дали ще я нямеря и в друг човек тая сила ,щото ,абе трябва си сила , и само с разбирателство не става,става де ,ама е леко скучно на моменти Joy
А има и друго много важно ,според мен телеца е скучна зодия ,а скорпионите сте доста подвижни и ви омръзва бързо нещата ,който телеца обича да прави по много и често и тва много спъва връзката ,вие искате разнообразие ,адреналин ,да излизате ,да се забавлявате и т.н. Е ,то и телеца обича ,ама като има пари ,а тея дето ги знам скорпита ,го правят на всека ценна и не си правят сметката .А за мен - достатъчно съм видял от живота ,та да дам на един безцелен и млад скорпион да ме води надолу - колкото и да го обичам ,имам си принципи бее newsm62

Telio87, да ти кажа ако любовта принципно се подчинява на някаква логика, в което много се съмнявам, то със сигурност, знам че любовта между телец и скорпион не се подчинява на нищо Rolling Eyes
Дали ще намериш друга такава силна любов не знам, а и дали би била толкова силна, ако не е с някоя кукувица скорпион?  Wink Мислил ли си върху възможността, че си толкова влюбен точно, защото тази скорпионка не се подчинява на никой от твойте принципи?  Rolling Eyes
А що се отнася до нуждата ни от адреналин и разнообразие..аз поне съм голям домошар, да обичам адреналина, обичам и разнообразието в граници и когато наистина усетя, че имам нужда от него. Незнам дали ще повярваш, но е имало случай, когато телето даваше зор да се излиза и да се мотаме напред-назад, а аз: ама не можем ли да си останем да се погушкаме  Blush. Така че пак е до човек  Simple Smile, но виж вярно е, че не мога да си правя сметка на парите  Naughty, но то телето си ме знаеше каква съм и прие този ми недостатък, може би точно защото аз не си хвърлям последните пари по някакви заведения, а ги"влагам" в нещо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт