Мъж Телец - 6

• 63 722
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Да ,мислил съм всякакви възможностти и за кукувица скорпион и др. Но не говорим че искам да се подчинява на мойте принципи ,просто бяха 1000 работи дето ме отбълснаха от нея и едно което може да ме върне (любов),но няма как да стане вече,прекалено голяма кукувица е,нема как да го понеса ,а и веднъж нещо прецака ли се вече и скорпито и телеца го усещат и погледа и думите почват да са тежки и не както преди (всеки гледа да се пази ) ,а скорпитата и телеца сме си страхливи,ама вие повече smile3534 newsm62

# 616
лапешки истории 

# 617
Май не си се сблъсквал с истински скорпион  hahaha, да те видя тогава кой ще го е страх  newsm62

# 618
6 теми и едно теле -и пак е трудно да ги разбереш.
Хем всяват ти спокойствие и сили,
хем тема за заяждане намират,
хем искат да са сигурни във тебе,
хем някак не разкриват още себе си
хем искаш да ги гушкаш непрестанно
хем питаш се"не е ли още рано"
хем бавно, казват всичко се завързва,
хем чудиш се- дали пък не избързват?
и пак в ръчичките им като паднеш
умът ти се изтрива като с гума
и се опитваш да не се разпаднеш
но няма място тук за празни думи...

# 619
Е, сега ако ви предизвикат ,може да направите много глупости без да мислите,ама тва не е смелост,много сте подвластни на приятелите ,смисъл могат лесно да ви манипулират според мен.
Тея мойте и двамата не обичаха да стоят в къщи ,все си намираха да се мотаят за някой "важни" според тях неща  ... А и обичате да преувеличавате убедено.Абе май научих прекалено много за вас и пак не мога да ви разбера newsm62

# 620
Телеца може да го спечелите така :  трябва да вижда хубави качества във вас,да сте искренни в чувствата си ,няма нужда да се чака и да се играят игрички,той обича да му е лесно и ясно ,така че не изпускайте момента.Ако сте весела и усмихната,позитивна - може бързо да го отпуснете и да ви се довери

# 621
  • София
 Telio87 , много съжалявам, че си бил разочарован от скорпионка! И, въпреки всичко ,толкова страници пишеш за нея....
Недей да си правиш, една, единствена сметка за тази зодия.....
Скорпион може много да ти даде.....и много да ти вземе. Ако е, една истинска от нас, много ще ти даде, а, това, което ще ти вземе- с радост ще и го дадеш Wink
Не знам, малък ли си, та така мислиш.....
Знам само, че все някога, ще намериш истинското щастие Hug И когато това стане, ще се радвам да споделиш.....дали ще е скорпионка, овен, риби, водолей или рак- все тая! Важното е да си щастлив! smile3521
Само мога ти кажа, че аз съм Скорпион......и много съм дала на моя тельо Heart Eyes .....Ще станат 12 години.....много съм му взела, но ....доброволно!
Във всеки един момент го преоткривам, и все още ми пърхат пеперуди в стомаха.....надявам се, че и при него е така!

# 622
  • Бургас
Здравейте Peace
Любимият до мен също е телец,заедно сме ве4е по4ти 5 години и всеки ден при нас е голяма лудница.Така и не успяхме много да си паснем характерите,явно и двамата сме горделиви,постоянно се караме,но и бързо се сдобряваме.Имаме много различни гледни точки ,по различни въпроси,рядко сме на едно мнение  Mr. Green Но въпреки всичко още я има искрата ,да видим до кога Whistling

# 623
Ms.Gorgeous мерси за хубавите думи и пожелания, и аз така си мисля че трябва да има "пеперуди в стомаха" вместо пълна хармония и разбирателство,щото е по истинско някак ,и да ,може би не попаднах на подходящи "екземплярИ" newsm62.Та сега ставам все по любопитен за вас  smile3508 newsm62

# 624
  А аз се чудя, вие жените защо не разбирате, че само с чувства нещата не се получават.
   Особено пък за Телеца, който държи на чувствата толкова,
   колкото и на разбирателството и хармонията.
   То хубаво да има силни чувства, но без разбирателство и желание за компромиси,
   нали разбирате, че в един момент чувствата ще се изчерпят.
   А разбирателството и уважението само ги подхранват.
Напълно го подкрепям и разбирам telio .

към telio87 - Много добре си постъпил предполагам си премислял варианти и не си я 'пуснал' ей така лекомислено и в момент на емоция. Simple Smile Аз като жена телец и от личен опит (горчив) със скорпионите и не само с тях също мога да ти кажа, че търпението и компромисите са си до време после всичко ни се струпва на упоритите глави още повече когато не е имало смисъл да търпиш.
Е гадничко ще ти е ще се терзаеш известно време добре ли го премисли дали не сгреши и прочие.... глупости гледай наред и си оправяй живота не унивай и не се филмирай ще намериш момиче с което ще си паснете и всичко ще е ок  bouquet

# 625
Мерси за подкрепата и пожеланията и да ти се връщат yes
Ако има свестен човек ,който да ме обича съм готов доста компромиси да направя ,дори и да преглътна част от ината ,малкото гордост и разума си .

# 626
Телио87, я кажи кога си роден и къде и час ако може, че ми стана интересно.. ще вземе да се окаже, че имаш някоя лична планета в скорпион, тъй както ги оплюваш...

Напоследък с мойто теле много добре се разбираме. Днес ми каза, че съм била най-хубавото нещо което му се е случвало. Сигурно си мисли, че не помня щото бях сънена... ама помня азз  Sunglasses
Аз му се дразнех, че все беше зает с любимата си игра и все това правеше в свободното си време, та сега като и аз почнах да я играя с него и така добре се разбираме.  Колкото смешно да звучи заради тази игра ни се възвърна романтиката хаха  Laughing (това той го каза)
Явно като съм част от нещо, което така будно го интересува и се радва.
Днес се опитваше да ме подкупи с китайско (понеже знае, че мн обичам), че да не ходя на работа за да играем заедно   hahaha

# 627
Все повече и повече се убеждавам колко различия има между мъжете и жените Телци. Rolling Eyes

Ние жените сме експресивни и говорим пряко за чувствата си , а мъжете са сякаш  точно обратното. Може да го показват по 1000 възможни начина, но като опре до думи и обяснения в любов  Laughing просто нямат думи   Laughing Laughing и сякаш не искат открито да говорят за това.

Не знам с времето това променя ли се или все така неохотно говорят за чувствата си?  newsm78

# 628
  • София
Все повече и повече се убеждавам колко различия има между мъжете и жените Телци. Rolling Eyes

Ние жените сме експресивни и говорим пряко за чувствата си , а мъжете са сякаш  точно обратното. Може да го показват по 1000 възможни начина, но като опре до думи и обяснения в любов  Laughing просто нямат думи   Laughing Laughing и сякаш не искат открито да говорят за това.

Не знам с времето това променя ли се или все така неохотно говорят за чувствата си?  newsm78

"Неохотно говорят...." Че моя изобщо  не го прави Laughing
За жените телци подкрепям Peace

# 629
Значи моят съпруг е типичен Телец  Sunglasses .  Нямаме проблеми нито с говоренето за чувствата, нито с показването!   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт