Мъж Телец - 6

• 63 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
И какво, кравите си мълчат пред хората, правят се на стоунфейс. А вкъщи си танцуват, пеят и бият с възглавници а? Grinning

# 631
  • Варна
И какво, кравите си мълчат пред хората, правят се на стоунфейс. А вкъщи си танцуват, пеят и бият с възглавници а? Grinning
как позна, да нямаш близки роднини с подобно поведение  smile3534

# 632
Навън всичко е замръзнало,темата и тя като че е замръзнала,а ...............и нашите отношения с "телето" като че замръзнаха.По- лошо даже,като че всичко между нас отново се разпада  Thinking.Толкова се борих да си върна "телето" и отношенията ни да бъдат нормални,а ето че от седмица той пак се отдръпна.Последните месеци всичко беше ОК между нас.Аз щастлива  newsm68 ,той щастлив  newsm44 (поне така си мисля и той така изглеждаше) и извднъж..........хоп,срещу мен друг човек,който нито ме търси,нито пък ,когато аз го потърся иска да се видим.Нито сме се карали,нито сме спорили за нещо  smile3506 какво се случи?!Даже и да съм го издразнила с нещо ,редно е дами го каже,а не да се дистанцира.Този път не знам как да постъпя  newsm78.Първият път ,когато се отдръпна ,преди половин година,седнах открито да говоря(както бих направила и сега),да човъркам темата за нашите отношения, която той не желаеше да коментира и сбърках.Единственото ,което постигнах беше да го отдалеча още повече от мен.И сега бих седнала да разговарям с него за отношенията ни,все пак сме големи хора и е ясно ,че има някакъв проблем,но ............доколкото го познавам той не обича да говори на тази тема.Съвсем деликатно след като се събрахме съм се опитвала да разбера ,защо си тръгна първият път и винаги съм удряла на камък.Самата му физиономия се променя когато го спомена. Страх ме е  да не го загубя отново   smile3518.Сега имам още по-силни чувства към него и ще ми е още по-тежко.
Инак когато го търся по телефона всичко е ОК.Даже сега ще пътуваме извън града за уикенда,но това беше планувано и платено преди 2 седмици.Като се има впредвид колко е пестелив ,не знам дали и това няма да е единствената причина да се осъществи уикенда  newsm78.Преди малко му се обадих под предлог(защото чувствам че не всичко е наред м/у нас) да го попитам дали въпреки лошото време ще пътуваме и той ми каза да на 100%.Това е чудесно,ама не мога да си обясня защо от 1 седмица той като ,че се отдалечи от мен  smile3506,сякаш не го интересувам вече newsm78.Рибешката ми интуиция ми нашепва,че се е появила и друга жена в живота му  newsm78.Дано не  съм права  Praynig.
Въпрос към тези с по-големият опит с телците и към самите телци: Телецът е прям и искрен,но когато ТОЙ вижда проблем в отношенията си с човека срещу него (говорим за лични взаимоотношения) или просто когато в живота му се е появил друг/а,,ще го каже ли  директно или просто ще се покрие и край........кой от къде е  newsm78 ?Иска ми се ако някъде съм сбъркала да ми го каже,всеки греши,той също не е безгрешен,но това негово държание просто ме съсипва,а даже не знам от какво е продиктувано......

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 20:06 от mim 3

# 633
Т'ва е страхливо животно. Ако очакваш да ти каже по каква причина те е скъсал, подозирайки, че може да предизвика някакви бурни емоции в теб, ще предпочете да си замълчи. Просто винаги се мушват в черупката, когато стане напечено и когато трябва да се подходи сериозно. Намерил си е някаква повърхностна причина да те зареже, навивал се е сам колко драматични са нещата и за да продължи всичко да е толкова драматично, ще си трае, за да можеш ти да се измъчваш и да се питаш защо си изпуснала такъв прекрасен и неземен мъж като него, и какво ти има.

То това не е и до зодия, въпреки, че при Телците подобно поведение се е превърнало в патология.  Whistling Виждаш го, че е страхлив, сприхав и вятърничав, защо тогава продължаваш да се тикаш между шамарите, между сигурност и неопределеност, между действително и имагинерно, защо си губиш времето с човек, който не знае какво иска, когато можеш да намериш щастието другаде? Комуникацията е много важно нещо и ако не можете да обсъждате проблемите във връзката си, не знам за каква връзка говорим въобще.

# 634
  • Варна
мим 3, на мен пък ми изглежда, че ще затвърди отношенията ви на този планиран уикенд; преди да направят следващата стъпка винаги стават едни мълчаливи, дълбоооки... а то се оказва после, че нещо хубаво са мислели. Надявам се да съм права, ще чакам да разкажеш! Peace

# 635
Комуникацията е много важно нещо и ако не можете да обсъждате проблемите във връзката си, не знам за каква връзка говорим въобще.

Напълно съм съгласна с теб относно комуникацията м/у двама души,но когато виждам,че  на човека срещу мен не му е приятна дадена тема ,се опитвам да не я дискутирам.Просто не искам да го притискам.Знам,че когато той е готов и когато иска да говори сам ще ми каже.

защо тогава продължаваш да се тикаш между шамарите,
Мила,"продължавам да се тикам м/у шамарите" ,защото...........го обичам  Blush.Аз искам да бъда с него,макар че виждам и отрицателните му качества (всеки човек малко или много ги притежава),не съм заслепена ,за да го идеализирам или да се заблуждавам че носи само положителното в себе си.Но за себе си съм преценила,че при него плюсовете в характера,държанието и отношението към мен са много повече от минусите.Истината е че освен в редките моменти(слава богу,че са редки  Praynig),когато е по-особен и някак дистанциран,"телето" ме прави много,ама много щастлива  Blush.Аз не искам да го сменям с друг и да търся щастието си другаде,защото "телето" ми  дава това от което имам нужда.Аз не бих го оставила  Naughty.Ако той ме остави,значи просто аз не съм успяла да направя него щастлив  Rolling Eyes.Никой не бяга от щастието.

мим 3, на мен пък ми изглежда, че ще затвърди отношенията ви на този планиран уикенд; преди да направят следващата стъпка винаги стават едни мълчаливи, дълбоооки... а то се оказва после, че нещо хубаво са мислели. Надявам се да съм права, ще чакам да разкажеш! Peace
Joy Joy JoyОлелеееее как хубаво звучи..........макар и невероятно  newsm78 ,но нали все пак е хубаво да вярваме в чудеса  Grinning.Как ми се иска да си права  Hug.Естествено ,че ще разкажа.Няма да споделям само лошото,я  Naughty.Надявам се да разкажа нещо хубаво..........

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 23:50 от mim 3

# 636
К'во пък, ако е казал "100% пътуваме" с ентусиазъм най-вероятно те чака нещо приятно и интересно. Не задълбавай да разбираш какво е. Просто си трай Grinning

# 637
Чета чета и все не намирам това, което търся да науча. Не мога да изложа цялата история, но ми е интересно дали е типично за телетата да се "отдръпват", за да осмислят нещата малко? Дали едно охладняване може да се тълкува като желание за обмисляне, понеже е хлътнал и се чувства слаб и застрашен да не влезе много надълбоко или желание за директно отсвирване? И другото, което се чудя - типично ли е да си противоречат и да се лутат? Оставам с впечатление, че не, но хванах едно-две малки доказателства за обратното. И трето - теле-дева как е?

# 638
Иска ми се ако някъде съм сбъркала да ми го каже,всеки греши,той също не е безгрешен,но това негово държание просто ме съсипва,а даже не знам от какво е продиктувано......

Joy Joy Joy мим, това май само ти си го мислиш, не и той Simple Smile

Чета чета и все не намирам това, което търся да науча. Не мога да изложа цялата история, но ми е интересно дали е типично за телетата да се "отдръпват", за да осмислят нещата малко? Дали едно охладняване може да се тълкува като желание за обмисляне, понеже е хлътнал и се чувства слаб и застрашен да не влезе много надълбоко или желание за директно отсвирване? И другото, което се чудя - типично ли е да си противоречат и да се лутат? Оставам с впечатление, че не, но хванах едно-две малки доказателства за обратното. И трето - теле-дева как е?
Чела съм и шестте теми и отговора явно е ДА ДА ДА. По- опитните да кажат, ако греша.
Към Редбул,
можеш ли да ми кажеш, ако едно теле те обича, дали би яло манджите ти, ако случайно не се получат?
не че моите някога са били лоши  Sunglasses , но...хипотетично.... Simple Smile

# 639
Аз лично бих пробвал няколко пъти "манджите " ,ако са супер зле не бих ги ял (аз съм малко по претенциозен за  храната),и ще се опитам да ти го обясня по лекият начин  и да измислим нещо за да сме доволни и двамата Laughing

# 640
  • Бургас
Към Редбул,
можеш ли да ми кажеш, ако едно теле те обича, дали би яло манджите ти, ако случайно не се получат?
не че моите някога са били лоши  Sunglasses , но...хипотетично.... Simple Smile
Не е към мен въпроса,но аз да си кажа Mr. Green
Мойто теле по принцип ми яде всички манджи,въпреки ,че е страшно капризен Naughty Но съм забеляззала,ако сложа нещо което ,той мрази и то в големи количества става голям проблем.Но като цяло си ги яде Whistling

# 641

Да, това с отдръпването  явно е толкова типично, че почти всички в темата споделят, че това е вярно... аз все още  обаче не мога да схвана  тотално "схемата" ... Joy и защо ??!  Тези, които са много години с телета, да кажат, дали телетата , след по дълго съвместно съжителство се "стабилизират"или пак го има това с отдръпването на периоди? Щото ако това го има постоянно, не съм сигурна, че искам да преживявам това постоянно newsm78  Аз се уморявам от такова поведение, защото това показва несигурност, нестабилност...като че ли човека не знае какво всъщност иска? Thinking  

# 642
Дали едно охладняване може да се тълкува като желание за обмисляне, понеже е хлътнал и се чувства слаб и застрашен да не влезе много надълбоко ...?
И другото, което се чудя - типично ли е да си противоречат и да се лутат?
По първия въпрос - ако връзката все още не е на ниво семейно съжителство, да, може да се каже, че има и такива моменти.
По втория въпрос - решат ли нещо веднъж - достатъчно категорични са и нищо не може да ги спре. За противоречие и лутане - не мисля, че при Телците може да се говори за такива неща.

# 643
  • където мечтите се сбъдват
При нас никога не се е случвало телето да се отдръпва или отдалечава,а сме заедно вече 3 години и половина.

# 644
За добро или за лошо,поради лошото време уикенда с "телето" ни се отложи за другата седмица  smile3516.А така го чаках   cry ........От хотела ни се обадиха да си променим резервацията ако е възможно и добре че той е много ентусиазиран,че на мен съвсем ми се скапа настроението и бях на път да се откажа.Така че ,ако има нещо за разправяне ще ви го кажа след 1 седмица  smile3506.
Инак като се видяхме вчера "тельо" се държа съвсем нормално  newsm78.Никакви признаци на отдръпване или дистанциране от мен  newsm44 .Може би развинтеното ми въображение   Joy е причината да си мисля разни глупости и да си ги втълпявам сама  smile3506. Дано да е така  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт