.Толкова се борих да си върна "телето" и отношенията ни да бъдат нормални,а ето че от седмица той пак се отдръпна.Последните месеци всичко беше ОК между нас.Аз щастлива
,той щастлив
(поне така си мисля и той така изглеждаше) и извднъж..........хоп,срещу мен друг човек,който нито ме търси,нито пък ,когато аз го потърся иска да се видим.Нито сме се карали,нито сме спорили за нещо
какво се случи?!Даже и да съм го издразнила с нещо ,редно е дами го каже,а не да се дистанцира.Този път не знам как да постъпя
.Първият път ,когато се отдръпна ,преди половин година,седнах открито да говоря(както бих направила и сега),да човъркам темата за нашите отношения, която той не желаеше да коментира и сбърках.Единственото ,което постигнах беше да го отдалеча още повече от мен.И сега бих седнала да разговарям с него за отношенията ни,все пак сме големи хора и е ясно ,че има някакъв проблем,но ............доколкото го познавам той не обича да говори на тази тема.Съвсем деликатно след като се събрахме съм се опитвала да разбера ,защо си тръгна първият път и винаги съм удряла на камък.Самата му физиономия се променя когато го спомена. Страх ме е да не го загубя отново
.Сега имам още по-силни чувства към него и ще ми е още по-тежко.
.Преди малко му се обадих под предлог(защото чувствам че не всичко е наред м/у нас) да го попитам дали въпреки лошото време ще пътуваме и той ми каза да на 100%.Това е чудесно,ама не мога да си обясня защо от 1 седмица той като ,че се отдалечи от мен
,сякаш не го интересувам вече
.Рибешката ми интуиция ми нашепва,че се е появила и друга жена в живота му
.Дано не съм права
.
?Иска ми се ако някъде съм сбъркала да ми го каже,всеки греши,той също не е безгрешен,но това негово държание просто ме съсипва,а даже не знам от какво е продиктувано......
Виждаш го, че е страхлив, сприхав и вятърничав, защо тогава продължаваш да се тикаш между шамарите, между сигурност и неопределеност, между действително и имагинерно, защо си губиш времето с човек, който не знае какво иска, когато можеш да намериш щастието другаде? Комуникацията е много важно нещо и ако не можете да обсъждате проблемите във връзката си, не знам за каква връзка говорим въобще.
.Аз искам да бъда с него,макар че виждам и отрицателните му качества (всеки човек малко или много ги притежава),не съм заслепена ,за да го идеализирам или да се заблуждавам че носи само положителното в себе си.Но за себе си съм преценила,че при него плюсовете в характера,държанието и отношението към мен са много повече от минусите.Истината е че освен в редките моменти(слава богу,че са редки
),когато е по-особен и някак дистанциран,"телето" ме прави много,ама много щастлива
.Аз не искам да го сменям с друг и да търся щастието си другаде,защото "телето" ми дава това от което имам нужда.Аз не бих го оставила
.Ако той ме остави,значи просто аз не съм успяла да направя него щастлив 
Олелеееее как хубаво звучи..........макар и невероятно
,но нали все пак е хубаво да вярваме в чудеса
.Как ми се иска да си права
.Естествено ,че ще разкажа.Няма да споделям само лошото,я
.Надявам се да разкажа нещо хубаво..........
мим, това май само ти си го мислиш, не и той 
, но...хипотетично....
, но...хипотетично.... 
Но съм забеляззала,ако сложа нещо което ,той мрази и то в големи количества става голям проблем.Но като цяло си ги яде
и защо ??! Тези, които са много години с телета, да кажат, дали телетата , след по дълго съвместно съжителство се "стабилизират"или пак го има това с отдръпването на периоди? Щото ако това го има постоянно, не съм сигурна, че искам да преживявам това постоянно
Аз се уморявам от такова поведение, защото това показва несигурност, нестабилност...като че ли човека не знае какво всъщност иска?
.А така го чаках
........От хотела ни се обадиха да си променим резервацията ако е възможно и добре че той е много ентусиазиран,че на мен съвсем ми се скапа настроението и бях на път да се откажа.Така че ,ако има нещо за разправяне ще ви го кажа след 1 седмица
.
.Никакви признаци на отдръпване или дистанциране от мен
.Може би развинтеното ми въображение
е причината да си мисля разни глупости и да си ги втълпявам сама
. Дано да е така