Ти си направо за пример, аз уж съм много ербаб, ама като стане дума за детето си се панирам
звънях на личната, тя ни праща в спешното.
Това нормално ли е, не знам?Та снощи ми казват : 2 варианта - или си взимам талона и ме приемат в ОРБ и лежа в отделение (без да знам има ли причина за това) или отивам в Дева Мария във Ветрен и си плащам консултацията с педиатър + изследванията!
Аз естествено си прибрах детето вкъщи. По телефона ни изписаха Неледикс + Ентерол и изкарахме вечерта. Тази сутрин дадох ако или каквото остъргах от памперса и ни назначиха Гентамицин, Смекта, Ентерол, Неледикс, Глюкоза 5% + диета: лечебна Хумана, картофи, ориз, морков и чай от шипка + сок от дренки. Днес е дрискал само 4 пъти, поне кръв вече няма
моят ако е болен си стои вкъщи. И днес не сме излизали. 

От както е на градина Ивон се размазахме от болести.За 3 год в които я гледахме в къщи,беше боледувала 2 пъти от хрема.Миналата година изкара 2 отита,2 чревни вируса и перманентните сополи,които не се броят за болест.Тази година от 4 седмици в които е на ДГ изкара 4 вируса.До гуша ми дойде да си давам парите в аптеката и да ми мъкне болести у дома.И най-лошото е,че сами си го правим,заради неуредиците в милата ни държава.Майката си води болно детето,защото шефа не и разрешава да отсъства или няма да вземе пари от болнични,то разнася порядъчно добре вируса из групата и в крайна сметка резултата е налице 
знаете ли как се ровя всяка вечер в интернет и търся някаква информация колкото и да е малка и най -много ми помагат мненията на майките от бг мама(прозвуча малко като реклама
нямам думи./.....TDI аз наистина мисля че само при нас го има това нещо,ние на практика нямаме спешно отделение и никакви специалисти .Както казва една моя приятелка *и гърлото ме е страх да си пригледам в бБургас*

- казаха ли каква е причината
- какво предстои то тук нататък
рехабилитаци яи всичко ще е наред 
) ми правиха ЕЕГ, търсиха тумор и какво ли не ..... накрая ме оставиха без изяснена причина и причината сама си излезе след няколко месеца, но тогава започнах да усещам момента преди "гърч" - следващи гърчове нямаше, но ти става лошо по особен начин .... а гърча беше точно на една служебна среща .... в един хотел ... все имах работа и не слизах при колегите и ме свалиха принудително .... получих го минути след това .... ако бях останала в стаята - сега да ме няма

в един момент - 7 месец - беше резистентен към всички антибиотици ... и тогав амайката в безозходица - споделя в аптека (не в България), където й дават тази рецепта .....

След като 10 мин. киснахме лятото с висока Т пред спешното и никой не ни каза, че не сме за там се досетих, е вероятно има детски кабинет. Натириха ни да чакаме пред една заключена врата (по принцип има дежурен в детско отделение, който прави прегледи ако има спешен случай), но те явно не ги закачат нощем освен ако не е някаква голяма драма. А за направлението в спешните центрове...Ужас някакъв 

На този етап второ дете ще ни доведе до банкрут, т.е. няма как да стане, а аборт...Дори не искам да мисля...Утре ще взема един тест да се успокоя, че почвам да се панирам 
Като ги разтъркам и пипам не реагира да го боли, но започвам да се притеснявам вече. И за това ще си искам направление, че да съм спокойна
Аз съм голям привърженик на яслите, защото има контакти с други деца. Танцуват, пеят, той дори на мен ми показва няк'ви неща като започна да му пея и прави едни чупки
Създават се навици - гърне, закуска, сън и т.н.
имунитет и всичко много хубаво, ама детето ми се измъчи - за 2 месеца 3 седмици беше с грема и 1 с разстройство.
, а баща ми GSM-а 2 пъти
Като е с него не си яде готвеното ами бананчета, бисквитки, ако не му хареса супата, баща ми му вари картофки, не знам какво си...голяма глезотия ви казвам. Но пък от друга страна никой няма да го гледа по-добре от баща ми или някой друг от семейството, защото си ни е свиден

Препоръчани теми