ЮЛИ 2007!

• 29 610
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
 Joy
Тоя Тедо ще ме умори  hahaha Ами създайте му правила де.  Joy

Яна от мен работа за другата половина от китайския народ.  Wink Няма да скучаят.  hahaha
Бяхме на преглед и лекарката каза и другата седмица да не го пускам на градина и естествено мен съвсем ме домързя. Имам си оправдание да не ходя в офиса, оправдание че не съм приключила още...  Whistling

# 346
  • София
 Joy
Аз предпочитам строгите,нашите са такива но не изглеждат злобни което ми харсва.
Плашат ги "който не спи в бебешката група"шуши при вас обратното Joy
Вчера и днес бях нередовна ама имах да пиша за това,от утре съм на всеки сантиметър Mr. Green

# 347
  • Бургас
Да, обратното е, първоначално си мислех че Ивчо не е разбрал нещо, но го чух с ушите си от госпожата  Shocked После Ивайло много се стресира от това и започва едно умоляване да кажа на госпожата да не го праща при големите батковци  Twisted Evil Ще си имам разправии ми се струва.  Mr. Green

# 348
Ншта е строга и всички деца в градината я знаят и казват че е много лоша.Тя ги плаши с директорката.На мен и злобна ми изглежда,но има дисциплина.Никола онази вечер въздиша и вика ''еха как можа точно на мен да се падне най-лошата учителка''.

# 349
за мен е важно детето да си обича учителката. Не мога да преценя доколко са строги нашите учители. Госпожата ни е по-скоро по малко от двете. Учителката по музика и треньорът по таекуондо са по-скоро строги, но това не му пречи на Никола да говори с голямо възхищение за тях. Единствената госпожа, която откровено не понася е една заместничка на негоовата госпожа от минала година - но тя според мен не че е толкова строга, колкото глупава и без  подход. Излъчването е много важно за мен, трябва да ме грабне човекът на прима виста. Има една госпожа, която съм си харесала за Валери, точно от този тип. Вчера разглеждаме снимките на всички учителки в сайта на градината и Никола ми я посочва и казва "тази госпожа е много добричка". Оказа се, че контактът му с нея е бил, когато е била дежурна, тоест съвсем малко, но явно и него го е грабнала

Айка, китайски боклуци, буквално  Peace

# 350
  • USA
Били, Тедо добре ви е подредил  Laughing.
Аз съм много доволна от учителките на Криси. Имат подход, децата ги харесват.
Наши приятели ще се местят в друг град и ми е много мъчно. Те имат 2 момченца, които са много близки с Криси. Буквално от бебета са заедно, с едното детенце са в една група. Вчера като му казах много се разстрои. Тежко ще го понесе този път. Той и друг път се е разделял с приятелчета, та сега знае за какво става въпрос, но специално тези деца много ще ги преживява. Тази година най-добрият му приятел от групата го няма, сега и този му най-добър приятел ще замине... Много ми е мъчно за него, но се опитвам да вдъхвам оптимизъм.
Другият ни проблем е с костюма за Хелоуин, защото не можахме да намерим нищо, което той да хареса и сега ще е с един от миналата година и го виждам, че не е особено ентусиазиран, но нищо не мога да направя по въпроса.

# 351
  • София,
Привет,
Тоя Тедо за пореден път ме разсмива и то много, ама те децата са си естествени, неподправени, не могат да лъжат и да скриват, така че Били няма какво да му се сърдите на детето.
Шуши, честита ти нома премяна, много ми хареса, ама испански ли е текста, неможах го разбера newsm78, ама не го владея де, простено ми е нали?
Аз незная какво да кажа за нашите госпожи - щото ние нали и много ходим на градина, първоначално много ми ги хвалеха, за първи път като ги видях - едната ми се стори страхотна, мила, приветлива, да ама не Twisted Evil, два пъти я видях в ужасни състояния,  крещейки на децата, а на едно щеше да му отскубне главата опитвайки се  да му няхлузи якето което беше от типа анурак и му крещеше да каже на майка си да не го води повече с това яке на градина. Embarassed Другата пък точно обратно, в началото ми се видя много строга и та чак надута, но постепенно я опознах и сега предпочитам да контактувам с нея, по разбрана ми се вижда. Иначе Вероника казва че много крещяли - особено първата Mr. Green, и били строги, но пък странното е че тя много ги обича и двете.  newsm78 То всъщност това е важно! Peace
Аз уж мислех да я пускам от днес, но УВи, до вчера кашляше едно сочно, сочно, като дърт пушач Mr. Green, а и едни сополи яки точи още, вчера обстреваше компютъра в офиса на моята шефка, като кихнеше, а аз тичах със салфетките да ловя Joy. Имам чувството, че тая хрема край няма. Та не я пуснах де, докато не и мине напълно как да я пусна? ooooh!
По цял ден я мъкна с мене, по работа, по магазините - къде ли не, добре че е свикнала, нито мрънка нито нищо - важното е да има някъде някоя люлка малко да се полюлее, или някоя количка от тези с монетите да се повози, и ако и купя бонбонки или Зайо Байо е много щастлива! Blush
Таткото ни пък явно е пипнал стомашния вирус, та сега се чудя и от него как да я опазя - само ми трябва сега да се разповръща! ooooh!

# 352
  • София
Уинкс, имаше една от книжките за ФРанклин - любимият му приятел се мести в друга гора. Фр. е много тъжен, накрая баща му го успокоява с това, че могат да си разменят адресите и да си пишат писма и така да останат приятели цял живот. Освен това направиха за довиждане албумче на заминаващия приятел с рисунки и снимки. На мен ми хареса това като идея за справяне с такъв проблем.

# 353
  • София
Айка браво че си се сетила Hug много добър съвет за Криси и Уинкс
Бях на танци,пийнах една чаша вино и се размазах.

# 354
Иве , душа ,защо не свиркаш че си ми заръчала нещо  ooooh!Аз с моят изкуфял мозък чак сега си спомних   SickУтре ще отида до там да проверя, току що видях на картата   HugЩе ти пиша утре , извинявай   bouquet
Искам да се запозная с Тедо  Laughing, няма таква скица.
Моят мъж днес беше на погребение в Кюстендил на едно младо момче  Sad, голяма трагедия  Rolling Eyes
Дани и Ева е така, киха, сополиви се и кашля едно страшно  Mr. GreenНадявам се поне до неделя да се оправи и от понеделник да я пускам ,че изперка вкъщи Crazy
Айка така беше и вкъщи, едната стая която сега е нашата спялня беше склад, имаше какво ли не там  Mr. GreenКогато дойде ред да я ремонтираме изхвърлих повечето ненужни вещи  HugА за свекитата - да равни нямат, аз много ги уважавам   Grinning
Уинкс, стана ми мъчно за Криси  Hug

# 355
  • София
Ей къде сте?
Аз ходих на пазар и чистих,пълна скука

# 356
  • Бургас
По улиците, къде да са.  Wink
Аз ходих до Созопол, взех си всички налични бумаги, сега вече нямам оправдание, мързи не мързи ще трябва да си доработя  Joy
Кривчо се стабилизирва, ама и др седмица ще си е в къщи, че да го ваксинирам за грип поне.  Crossing Arms
Дани, те надписите под премяната ми си стоят от край време. Това са две фрази които са ми много на сърце. Първата беше заглавие от някакъв аржентински вестник - Кризата отпада за друг път. И понеже мъжът ми в един период от време, когато затворихме строителната фирма и всички останахме на улицата, все отваряше новините и се шегуваше "Чакай да прочетем новините, може пък да са отменили  кризата" и така легна ми на сърцето това заглавие като го видях.  Joy
Втората на местожителство, пак беше някаква крилата фраза, а тогава бях в черна дупка и беше много на място, означава: Времето слага всеки на мястото му.  Wink  Та така, с нова премяна, но със старите обувки съм си.  Joy

# 357
много ти е хубава премяната  Peace

аз от понеделник съм отпуска за около 2 седмици. Ако щете, нярвайте, не ми се излизаше, това никога не е било. Д ме успокоява, че това ми състояние ще подължи два-три месеца

Дани, възхищавам се на Вероника, страхотно дете  Hug

# 358
  • София
Явно защото съм в работата, но не виждам премяната на Шуши, гложди ме любопитство  Laughing

Тези две седмици ми беше напрегнато в работата. И следващите 2-3 ще е доста натоварено и ме е яд, че не се организирахме за среща, много ми се искаше да поразпусна с вас някоя вечер...

# 359
  • София,
Шуши, между другото надписите са си много на място и са си и много вярни!) Харесват ми! Защо ли обаче никъде не виждам по вестниците да пише че кризата се отменя Mr. Green!
Мариссаблагодаря,  Hug
Аз днес съм в къщи, но сутринта разтребвах на ВЕроника гардероба, изумих се как изведнъж за един месец всички блузки и умаляха, та архивирах.
Боядисах се сама - се дена нова боя дето е уж като пяна, ама нещо аз ли не я забъркам, newsm78 стана де харесвам се Mr. Green.
И после ходих да прибирам ученика, че днес трябвало по ранко да си ги приберем и тойказа че нямало занималня, ама май леко ме пързулна по пързалката - щото занималня е имало но до три часа Wink, обаче човека си е наумил че съм му обещала и на него да му купя зимни кецове - та ходихме да търсим Wink. Сега е много доволен и щастлив!

Общи условия

Активация на акаунт