ЮЛИ 2007!

• 29 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро.
Не съм успяла да ви прочета.
Бях ме в ДО ,вчера на обяд ни изписаха и тази вечер и все още де съм на работа .Като  ви изчета ще пиша повече.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 07:45 от h.kirova

# 481
  • Асеновград
Много мислих , докато разгадая какво е ДО - детско отделение ?
Добре ли е вече Сашко , какво беше ?Сигурно много ти се насъбира  Hug.
Моето дете сутрин се облича и оправя за градина с баща си , но тези дни е много заядлив и отговарящ.Аз се обадих по телефона 10 мин. след като излязох за нещо друго и Гошо ми го даде да говоря с него.Взех да му обяснявам , как днес е петък , ще имат футбол и утре е почивен ден и по някое време Гошо ми казва "не го устройва това , което му разправяш , даде ми телефона , не иска да те слуша"  Laughing.
Миналата седмица искаше да ходи на море , като му казах , че чак другото лято ще ходим , се разплака.Аз реших да му разкажа колко е хубава зимата , взех да му обяснявам как ще завали сняг , ще печем меденки , ще украсим елхата и ще дойде дядо Коледа.Е , такъв автогол си вкарах , сега всеки ден ме пита ще вадим ли елхата и днес ли ще дойде дядо Коледа.С баща му писаха писмо до дядо Коледа  Laughing, на лепящи листчета - 2 , едното за кола с дистанционно , другото за дистанционното  Joy и ходиха до пощата да ги пускат.

# 482
ох, Хриси  Hug как е Сашко?

Цитат
Марти, по мои наблюдения, тези които са ходили на детска градина от малки вече са си изградили имунитета. Децата, които са тръгнали по-късно още си карат вирусите, които не са изкарали като по-малки. Положителното е, че като са по-големи ги карат по-леко, като че ли.
моето от кои е, от вторите май...Валери е от първите обаче, той от бебе бори градинските вируси  Simple Smile

хаха, Били, почна се Joy и ниесме на вълна Коледа  вече

# 483
Марти  Laughing:
"Айка, и стикерчета имат, пак като оценки. Да си чувала нещо за болни деца, които ходят в нашата група. Днес една майка ми разказва някакви неща, за главата се хванах, чудеех се болнично заведение ли е това нашето или ДГ"  
Ето това беше писала.В нашата градина това е масово явление  Rolling Eyes
Янче, видях се с Галя, даде лек за Вико,сега ще видим.Според нея има таква хрема заради зъбки.Такъв зор ще видим с тези зъби ние................През ноща суче през 1.5-2.00 часа и това вече 1 седмица.Като сомнамбул съм Sick
Кирова в болница ли сте били??? Hug
Иве как са дребчовците?

# 484
  • Бургас
Добро утро

Ние още кашляме, а трябваше да спрем. Лошото е че сега си връткаме вирусчетата и баткото и той от училище носи още, да не би да вземем да оздравеем случайно  Confused

Кирова, какво му имаше на Сашко. Ти всъщност беше писала че е болен, ако се не лъжа. Да се оправяте бързо и вие.  Hug

Иве, ще се оправят, важното е че вече е по-ниска Т. Ти какво искаш, с магическа пръчка изведнъж няма да изчезне.  Hug И да по големи са вече, с имунитет са, да не би да забрави бебетата какви са кекльовци, как всяка седмица по нещо ново им има.  Peace

Нас коледната вълна не ни е пуснала. Всеки ден още от миналата Коледа се пита "кога пак ще дойде дядо Коледа, искам да ми донесе ..." "кога ще завали сняг, утре ли". А като му отговорим на нещо с утре и се почва "кога ще е утре, като се наспя ли", а като се наспи всяка сутрин пита "днеска утре ли е". Малко станахме като във филма "тати каза че ще ми купи колело, ама друг път"  hahaha

# 485
морско дете, за сняг си мечтае  Laughing

Ками, не ме учудва това, че има болно дете или няколко - учуди ме наглостта на някои родители. Това в прав текст да кажеш на родителя, че детето му е болно и то самото не се чувства добре и на него все едно нищо не му е казано и нищо не вижда или по-точно коментара е бил "да, тя и през нощта беше много зле" и на другия ден детето е пак на ДГ...хич да не я интересуват другите деца в групата, ама твоето пък да не те интересува. Госпожата ни е много деликатна, което е малко нож с две остриета, защото някой супер нагли хора се опитват да й се качват на главата. Аз ако съм учителка, ще викна сестрата да го прегледа детето и ще го върна, пък ако ще майката да ми се сърди цял живот

# 486
Добро утро!
Кирова  Hug Добре, че вече сте вкъщи. Какво му имаше на Сашко?
Ками, разбирам те напълно с тия сополи. Пепи нямаше точно 3 дни и пак  Crazy Вече е с 5 зъба, като че ли и 6-тия е пробил, но не дава много да видя.  И ние изкарваме всички градински вируси  Grinning
При нас и без Коледа постоянно се иска нещо/не че се купува де/. Ама е, вчера ми обяснява как искал парфюм само за него.
Вики, на вас всяка година ли ви подновяват договора. То така много гадно, постоянно да се притеснявате дали ще го подпновят.Защо не го направят по-дълъг този период.
Шуши, твоя Ивчо да не е Пенчо -питанката  Laughing
Иве  Hug
Бубе, как сте?

# 487
  • София
ДУ
Кирова Hug
Само кашлица остана ама няма спане от нея и едни гъсти сополи от тях е май.Тези новите на тантум верде с хилороновата киселина за носа някой пробвал ли е?

# 488
  • Бургас
Абе конкурираме се с Пенчо питанката, ама по-скоро е Ивчо многознайкото.  ooooh!
И Ивчо постоянно иска нещо да му се купи. Непрекъснато е в пазарлък за нещо, сега се пазари за влак, и лошото е че баща му трудно му отказва.  Confused
Диалог-пазарлък за влака (емотиконите са моето изражение):
- Тате, искам да отидем в Джъмбо и да ми купиш един влак дето прави ...
- Добре тати, като почивам.  Crossing Arms
- А кога ще почиваш, утре ли?  ooooh!
- Ами не, в събота може би.  Flutter
- А кога е събота?  Whistling
- Ами виж сега... сега като се наспим, и после още два пъти като се наспим и станем ще дойде събота.  Joy
- Ахаааа сега ми е ясно. И тогава ще отидем на Джъмбо и ще ми купиш влак.
- Да тати, нека дойде събота, ще видим.  Twisted Evil smile3515

# 489
  • Асеновград
И Тедо е така , иска да ходим в цитирам "Джъмбо , играчките сме ние"  Mr. Greenда купим нещо.Обяснявам му , че големи подаръци може да получи само на празник , той пита кога има празник и се почва с кога е това.А няма никаква представа за времето , "Кога е Коледа , куто стане тъмно ли ?" , обяснявам , че много пъти като стане тъмно , много седмици като минат , много почивни дни , ама не разбира.

# 490
  • София,
Привет ето ме и мен. Вероника е на ДГ от два дни и аз използвам да си върша работа навън, ей сега се прибирам, разбих се от обикаляне. Hug
Днес в училище има Хелоуин празник Peace, Купихме на Ицко една маска като страшен скелет - вампир Mr. Green и една приятелка ни даде едно черно наметало, отдолу се е облякъл с тъмни дънки и блуза, обаче забравих да го предупредя да вземе апарата - дано поне с телефона се сети да се снимат, тридесетина деца ще са и голям купон ще си правят, даже и почерпка ще имат. Hug

Кирова милият Сашун - какво му беше, дано вече е добре и да се нормализира и твоето разписание!
Много са ви сладки дечицата  с тези мили обяснения, напомнят ми за този период на Ицко, леле съсипвах се да обяснявам, а сега при Вероника уви не е така, тя първо като че ли е на ясно като пита нещо Кога и като кажа еди кога си, като че ли схваща или да не схваща - не пита повече Mr. Green. Не че спира да говори по цял ден, но тя като че ли си живее  внякакъв неин си свят - говори си на играчките, особено на бебетата, прави се че им чете книжки, Mr. Green. Вчера и днес е на латино танци и беше супер доволна.  Peace
Иве странно с вашите изследвания, уж няма инфекция, а защо вярно поддържа Т? newsm78 А инхалациите с ФР не помагат ли за размекване на тоя гъст секрет? Ти сега нали само Х даваш, незная тези капки на Тантум Верде - дали не са с мента newsm78, аз не съм ги ползвала, всъщност капки вече изобщо не слагам и се убедих, че по бързо и по лесно минава без!
Оправяйте се бързо! Hug
А аз искам да Ви питам от няколко дни тук обикалям по магазините за детски дрешки и издирвам - буквално под дърво и камък зимно яке за Вероника - но снежно бяло, да е с шушляк и полар отвътре, някъде случайно да сте срещали - ако видите някъде кажете ми ще се довлека където и да е, извадила ми е душата за такова яке, купих и бели шапка и шал, ръкавички и апрески, но сега и яке иска ooooh!

# 491
  • София
Вече се почнаха с боя,явно са добре няма Т,обаче аз до сега не слагах нищо в носа само инхалация,защото капна ли нещо и се разбутват бактериите Crazy мои си луди идеи.Обаче пръснах днес със страх стеримар и кашлицата прогресивно спря ooooh! ooooh! егати обърканата работа този път.
В яка дупка съм,ама много черногледа незнам как да излезна от нея

# 492
  • София,
Иве точно, и при нас беше така - като се събере секрета в гърлото и кашля кашля, чак до повръщане стига, обаче като направя инхалация и я накарам хубаво да издуха, а тя при издухване пълнеше по три кърпички и то яко - гъсти леко жълтеникави секрети, после спираше да кашля, как се разкашля и аз веднага пръскам стеримар и пак карам да духа, точно и мен това ме изуми! Peace
И се успокой, вече минава и заминава, излизай веднага от дупката Naughty.

# 493
Здравейте!При нас всичко се разви по план днес.Минахме отвсякъде по ред.Надина е по-добре днес и спа спокойно,Галя ми даде лекарство.Каза,че си е вирус но понеже вече имунитета й е по-силен и затова тя удържа,според нея ще се оправи за зеленото.Записах си час при нея за сряда,за мен за да видя моята кожна алергия дето си влача от години а и гинекологичния ми проблем.Като ме прегледаха излезе,че имам нова раничка засега не е видоизменена,в петък ще взимам резултатите,дано са добри.
Дани,не съм виждла бяло яке и аз търся яке за надина,аз пък тези които харесвам са без подплата яке без подплата само шушляк не ми се купува.И междудругото се ядосвам не цветовете за по-големите деца,черно,сиво и едни блестящи такива сега са напускали,искам нещо изчистено и класическо,дебело за зима.Ако видя бяло ще ти свиркам.
Учителката на никола е много строга,направо мен ме втриса от нея,но тя право в очите казва и не взима деца ако хване симтоми.При Надина обаче вече си ходят и болни,дори и тя искаше сега на градина и вика всички ходят болни,ма на мен ми е важно на нея да й е добре и да не се влоши.Особено,че ъсм си в къщи,които  работят сигурно гледат като по големи вече на крак да го карат.Инъче и Никола от малък е закърмен с градински вируси.
Кирова какво му имаше на Сашко,дано вече сте добре!
Вики и аз много се замислих за Боевски.Така става човек като се надхвърли.Етос този новия фитнес в мола е задлъжнял и е потърсил лесна печалба която сега ще му струва прескъпо,затвор в чужда държава и те ше му дадът от 5 до 15 год.Интересно ми стана,че са го задържали заради поведението му,издал се е с поведението си.Кофти че е забъркал и дъщеря си и я е използвал за параван дефакто.Иска ми се да вярвам,че е невинен ама не ми се вярва.

# 494
  • sf
И на мен не ми се вярва да е невинен, купил си уж по пътя нови куфари,че старите му се скъсали ненадейно и хоп в новите 9 кила кокаин  Joy как пък ще му се върже някой.

Д. го е ударил на чистка у дома, снощи носи на самотния ни приятел с малкото разни неща от Вико, един слон-люлка, бебешко колело, дървената маса със столчето и 2 чувала играчки, днес пък карахме в градината 4 огромни цветя, та хола ни се ширна. Кой го знае утре какво ще реши да маха, може и аз да съм  hahaha
В градината ще имат и народни танци, но не знам Вико дали ще иска да ходи. На мен ми се оплака от латиното,че ги карали да скачат и да пляскат с вдигнати ръце  hahaha а баба му казва,че пръв тичал към салона за танците , много ме работи мене  Rolling Eyes
Но най-големия му любимец е бате Краси, дето води футбола  Mr. Green
Учениците ще почиват 4 дни, та май ще хванем нанякъде, само дето ни се разминават идеите, едно обаче е сигурно- ще има басейн  Mr. Green

ей отплеснах се  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт