ЮЛИ 2007!

• 29 485
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
...като му споменах, че утре ще си идва ми отговори, че искал още малко да остане
Сладък  Heart Eyes

Иве всички палци са стиснати  Hug

Честит рожден ден на Елче, да си здрава и обичана   bouquet

# 676
  • София
Честит рожден ден, Елче, много здраве и усмивки!   bouquet

Совата е много, ама много сладка! Hug

Нощта беше типично ларингитна  Laughing Тъкмо се чудих защо са й изписали лекарства за суха кашлица, след като кашлицата й не е суха - е, разбрах. Явно не се беше проявил вирусът досега. М/у другото са й изписали един сироп Хювекс драй, който според упътването е за деца над 6 години, но пише, че се дава при нужда, т.е. ако кашлицата се проявява само вечер, се дава вечер. Лекарката беше написала 3 пъти на ден, което е дозата за 6-годишни над 20 кг. и аз прецених да й давам само един път преди лягане. Да обаче след като нито лук, нито тенджера с бързовар в стаята помогнаха в продължение на час, й дадох пак една лъжичка и я успокои.

Аз никакви подаръци не съм купувала, а и този месец и мъжът ми и сестра ми са рожденици. Явно ще е както всяка година - не искам да пазарувам за Коледа в последния момент, но си пазарувам тогава  Laughing

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 09:58 от ayka

# 677
И аз съм на вълна моят рожден ден,в смисъл толкова го чакам с надеждата да събера някой лев и да си напазарувам това онова,искам нови ботуши,нов телефон,някой други женски двъчки и при тва неспиращо пазаруване за къщата и за децата,щото все нещо за тях се купува въобще не ми е пак до играчки.
Иве,успех!Аз в четвъртък съм записала профилактичен час за Никола за зъболекър и мисля да го заведа щото на Надина на 4 й почнаха проблемите със зъбите,макар че последно май месец го гледа зъболекърката като бях с кака му и каза че е ок.А в петък съм за резултати при гинеколожката и тръпна в очакване,още повече че този месец уж ми дойде седмца по рано но не си е като цикъл а само зацапване.
Трябва да ги водя и на очен особено че Надина ще е първи клас,но направо ме е страх.Имам чувството че стана някаква мода да се слагат очила.Че който си заведе детето и айде си тръгва с очила.Или наистина очите на днешните деца са слаби или незнам дали не  енякакв атенденция.
Елче,честит рожден ден!   bouquet

# 678
Честит имен ден на именниците   bouquet
И аз ще възползвам от това, че свекърва ми е в БГ и ще напазарувам коледните подаръци още това месец.
Забравих да ви кажа ,че Еви вече ходи на зъболекар, оправиха й едно зъбче ,има още 3  CrazyОт какво така й се развалиха зъбките незнам Rolling EyesНе яде много сладко, мие редовно зъбите и търка по доста време.Мисля си ,че може да е от АМ-а ,което пи доста време newsm78
Моята цитонамазка е ок, имам някаква бактерия, но няма да я лекувам с АБ ,а ще ходя при Г., но когато ми дойде реда Mr. Green
Иве стискам  Peace

# 679
  • София,
Честит рожден Ден Елче! Hug Желай здраве и щастие!  bouquet
Иве стиснати и от мен! Peace

# 680
Честит рожден ден, Елче! Много здраве и усмивки  Hug   bouquet
Уинкс, страхотни сте - много настроение  Grinning
Иве, стискам палци  Praynig
Айка, да се оправяте  Hug
Аз не помня моя доктор кога ми каза да отида на профилактичен - май като минат 3 цикъла....ама аз още нямам Mr. Green
Марти, браво. Много си организирана  Peace

# 681
да довърша  Laughing
Елче честит рожден ден , бъди много щастлива и обичана   bouquet
Айка бързо оздравяване на Кая Hug
Мими блазя ти за цикъла Sunglasses

# 682
  • София
Честит празник на именниците!

Ками, ти не беше ли казвала преди, че са й черни зъбчетата, или бъркам?

И аз направих доста повече от година без гин. преглед, май е крайно време вече.

# 683
  • София
Прегледа мина,няма ранички и тн всичко е ок,хормонално ако се повтори течението тогава хапове.цитонамазката в петък Praynig
благодаря ви Hug Heart Eyes
Елче да си жива и здрава

# 684
  • София
Браво, Иве, добри новини!

# 685
  • USA
Много благодаря за хубавите думи за нас!   bouquet

Иве, радвам се, че си се успокоила!  Hug

Елче, честит празник! Много здраве и късмет!

При нас смениха времето и сега се стъмнява в 6. Много ми е ужасна тази смяна, защото свърши с ходенето ни на парк вечер и ще се отдадем на домашни занимания.

Айка, и аз така все в последния момент купувам и все се заричам, че другата година няма да е така. Семейно вече сме се разбрали какво да си подаряваме, само за Криси и племенничката ще взема нещо. Последната ми пратка на подаръци изчезна безследно и сега вече се чудя да изпращам ли въобще.

# 686
  • София,
Уинксче много е сладък бухалчо наистина Peace И при вас ли сменят времето, при нас го смениха преди седмица вече, ние май още не можем да се настроим, вечер не ми се спи, а сутрин немога да стана. Жалко за пратката, наистина - но да знаеш, че в БГ се е загубила някъде Wink.
И на мен май ми е време за преглед и аз вече точно от една година не съм си правила, от миналогодишните проблеми! Peace
А ние имаме ли именци в темата, да са живи и здрави!  bouquet

# 687
  • USA
Дани, пратката беше до Гърция Simple Smile, но явно и там са я закъсали Simple Smile. Това е първата пратка за 11 години, която ми изчезва, с изключение на една книга на бг, която бях изпратила на майка и беше извадена от пакета Simple Smile.
Аз мисля, че съм казвала и преди, че бг гинеколози винаги ми намираха нещо - я течение, я раничка някаква. Всеки път. Това преди 10г, голямо лечение падаше.

Момичета, някой купувал ли е скоро от Некст? Интересува ме размерът 5-6 дали е достатъчно дълъг за нашите деца. За тезиблузи иде реч: http://www.nextdirect.com/us/en/shopping/boys/younger-boys/33/

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 18:29 от Winx

# 688
  • Асеновград
Честит рожден , Елче   bouquet!
Уинкс , аз имам от тези 4-5 , искаш ли да ти измеря дължина на блузата и ръкава ? И разликата между 3-4 и 4-5 мога да ти измеря , за да прецениш за следващия размер.

# 689
  • USA
Да, Били! Много ще ми помогнеш. Hug Как са му на Тедо 4-5? Аз имам едно от лятото 4 размер и му е късо на дължина, но добре на ръкавите и затова се ориентирах към по-големия размер.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 20:38 от Winx

Общи условия

Активация на акаунт