ЮЛИ 2007!

• 29 504
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Браво Иве, радвам се, че всичко е наред при теб  Hug
Айка , Ева има петънца по зъбките,почти на всеки един и 4 кариеса ,на предкътниците  ooooh!Кариесите са малки и ще ги оправим бързо, но с тези петънца незнам какво точно ще измисли зъболекарката.те също се водили кариеси ,но може да не се пипат сега , да се маже с някакъв гел за да се предпазят до падането на млечните.Нензма ,сега в четвъртк ще разпитам подробно за този гел.Т ямай Яна беше писала преди време нео подобно ,но не помня точно.
Моят мъж ще ходи на РД на един приятел тази вечер.Така ми се ходи и на мен някъде  Rolling Eyes

# 691
  • Асеновград
Значи 4-5 е 44см дължина на блузата и 35 см дължина на ръкава.3-4 е 38см дължина на блузата и 31 см дължина на ръкава.Тедо ги носи и двете , аз май харесвам по-прибрани блузи , почти окъсели  Embarassed.Това е за тези дето са 2 в комплект.А синьо-зелената отгоре я имам от миналата година 3-4 , тя е малко по-плътна и е 42 см дълга , 33 см дължина на ръкава и 2 пръста по-широка от другите.Дано да стана ясно.

Няма ли някаква програма по която този гел е безплатен за нашите деца ?Има някакъв плакат в градината на тая тема , но е възможно и нищо да не съм разбрала  Laughing.

# 692
Да и аз чух за някаква "зъбна" кампания , но подробности не знам.Ще попитам в четвъртък зъболекарката  Grinning
Сядам да гледам Хаус  Mr. Green

# 693
  • USA
Били, много благодаря!  bouquet

# 694
  • София
Снощи правихме пилешка супа и обсъждахме това, че в Америка всичко лекуват с нея. Мъжът ми каза: "Еми да, това е защото съдържа много антибиотици"  Laughing

Този път още при лягане сложих лука до леглото и явно и лекарствата си казаха думата, защото спахме непробудно и изобщо не е кашляла през нощта. Хрема вече няма, още от вчера, бързо мина този път, да не казвам голяма дума!  Praynig

# 695
  • София
ъъъъ, да не бойкотирате темата???

# 696
  • USA
Снощи правихме пилешка супа и обсъждахме това, че в Америка всичко лекуват с нея. Мъжът ми каза: "Еми да, това е защото съдържа много антибиотици"  Laughing
 Joy Много добро попадение!

Аз съм на линия Simple Smile, но гледам, че е поопустяло. Много работа ме чака, а така ми се почива. Криси тази сутрин се събуди и плака за различни неща. Явно нещо беше сънувал. Много ми беше странен.

# 697
  • София
Аз се появявам след дълго затриване откъм форумна активност... но с нищо интересно не мога да е похваля - много работа с много малко резултати / полза. Уви. И яко скачащи щитовидни хормони. Хм, по- прави хипофизен...

# 698
  • София
Тук съм отиваме пак и отново надетски РД ooooh!
иначе цял ден прехвърчам,и много се ядосах едни деца на 9-10г ги изчаквах най културно спряла с колата да минат и едното се надвеси през прозореца и ми каза "какво зяпаш бе ку....../нали се сещате/не искам да живея в тази държава.Възмутена и огорчена съм

# 699
  • sf
 ooooh! Иве, нямам думи, и аз не искам да живея тук  Confused
А на първо време ми се иска всички пешеходци да носят светлоотразителни жилетки, няколко екезмпляра, независимо един от друг, едва не ми докараха инфаркт  ooooh! изкачат отвсякъде, храсти, коли, претичват където им падне, ужас е  ooooh!

Инак тия дни такъв мързел ме тресе, не ставам от дивана  hahaha

# 700
  • София,
Инак тия дни такъв мързел ме тресе, не ставам от дивана  hahaha

hahaha Вики да се бяхме събрали заедно - и аз така-просто се разбих тези дни, само готвя за вечеря и това е, а и днес ходихме на логопед. В интерес на истината имах огромна нужда от тази почивка! От утре пак почва тичането и какво лми още не. Мисля даже Вероника да я на градина утре и в петък, защото има танци! Peace

А това за пешеходците, пък и за шофьорите, абе думи нямам

# 701
  • На края на вселената!
Има програма за безплатно силанизиране на първите постоянни зъби - тоест шестите зъби, които поникват около 6-тата година. Силантът се поставя на дъвкателната повърхност, ако има нужда, зъболекаря го преценява. Каката при нас още няма тези 6-ти зъби. Иначе при нея имаше нещо подобно на 3,5г с някакъв лак, но под лакът работеше кариеса.

# 702
  • USA
Иве, само една такава постъпка е способна да развали деня на човек. Разбирам те.  Hug Колкото и да ми говорят как американците били изкуствени, предпочитам да виждам изкуствени усмивки, отколкото откровенно да ме псуват.
Вики, проблемът е, че никой не спазва никакви правила. Тук има глоба за неправилно пресичане, въпреки това пешеходецът е бог. В 90% от случаите дори не се оглеждат като пресичат. Laughing

# 703
  • София
Мисля, че най- шокиращото ми преживяване с пешеходци беше преди... абе, доста години - като се замисля към 7 - 8 - когато в един такъв "пиков" час, да речем 11.30 - 11.45 през нощта пътувах към Габрово. Не знаехме пътя, внимавахме за някаква отбивка, но все пак се движим по м/уградски път... Тогава с една бойна жигулка. Лято беше, ама адски студ - чак парно си бяхме пуснали. Карам си аз, тъмнина като в черна дупка, отгоре Библийският потоп с излива, фаровете на жигулката осветяват... ами, общо взето, нищо. И в един момент, някъде по средата м/у 2 села - по- скоро м/у 2 отбивки за едно и също село, че то се появяваше сигурно в продължение на над 10 км, нескончаемо село някакво беше, с М започваше... където никой не би очаквал пешеходци и денем... двама ентусиасти в тъмни дрешки се разхождат един до друг по средата на платното по посока на движението - демек, пред мен. Познайте кога ги видях.  Mr. Green Хич и не се замислих - просто се озовах с все 100-те си километра - тя жигулката толкова си можеше - в насрещното платно, без и да погледна или да се замисля дали там има или не насрещнодвижещ се автомобил... Ако не беше толкова късно и толкова валящо и толкова студено сигурно щях да се върна а им тегля един бой.

# 704
Иве, не се разстройвай. Детето си няма самочувствие и така наваксва пред приятели. Бих го съжалила Peace
В клубчето в блока на Рокси ходим редовно на рождени дни. Там живее приятелката ми и всеки ден сме там на кафе.
Дели от два дни ходи по-лесно на градина, с желание. Мисля, че се дължи на футбола.
За Коледа си е поръчал колело и фотоапарат. На Юли може би триколка.  От бабите ще им взема двуетажно легло.
Иве, можеш ли да предадеш на Деси, че Васил Найденов пее в пиано бар Чикаго. Бях обещала да питам

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 22:27 от borianna

Общи условия

Активация на акаунт