ЮЛИ 2007!

• 29 491
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
ох много мога да пиша за футбола, доста време беше част от живота ми (ама ако пиша, ще е във фейса  Wink). Само ще кажа, че познавам не един или двама много талантливи футболисти (младежи), които бяха заложили много в името на това да станат професионални футболисти. От клуба им ги записаха в посредствено училище, което могат да завършат по-лесно и да се концентрират върху футбола. За продължаване на образованието и дума не можеше да става, защото трябваше да градят "кариера". Няма да ви казвам кой къде е сега, сещайте се. Бербатов е един, а провалените съдби заради футбола са хиляди. Иве не се отказвай от родителските амбиции, от това по-хубаво няма, един ден децата ще са ти благодарни за това. Ние сме тези, които трябва да им дадем насоката. Естественонищо не трябва да става на сила. На детето трябва да му се внуши колко е хубаво да се занимава с дадено нещо. Не знам дали съм ви казвала, но от миналата година аз съм си решила за таекуондото. Никола отначало не искаше да ходи. Постепенно обаче се запали. Пускахме филмчета, запознах го с един мой приятел, който е и съдия по таекуондо, съответно таекуондист и той му разказва някакви неща, детето на това наше приятелско семейство, който в момента е запален по футбола от 5 години тренира таекуондо и му показва някакви неща, подхвърлям му непрекъснато, че Спортакус е най-добрия таекуондист...и така, сега е ентусиазиран. Вчера ми показва какво са парвили първия час (оказа се, че не са се запознавали само), беше много смешен и сладък - едната ръка на кръста, другата напред и подскача с крачето, като вика "ХА".

# 76
  • София
Немога да имам амбиции като виждам че Ради неможе да подскача и да кара колело.Ники пък се върти от самосебе си на катерушките,даже 8 годшни немогат така/не говоря за читанки/за номални деца с физ.култура.
Че какво му е Бербо,оправи цялата фамилия?и тук  и там без връзки нестава.Е аз нямам амбиции,ще ги запиша на испански,не за друго ами да могат да кажат нещо на братовчедка си.Ако им се отдава английския в у-щето ще го учат/ако може така да се каже/

# 77
Здравейте!
Ками,мерси за снимките!
Бубе да знаеш че се свързах с Ганчева вчера,най-после и си записах час за 28 октомври чак,но тогава има свободни.
Аз имах амбиции някакви с Надина,но ми е трудно защото където и да я водя трябва с Никола да ходя и да чакам.Сега да поотрасне той да иска да ходи на нещо за да ги комбинирам това чакам.Надина иска да ходи на пияно,баща й неиска,в хор иска да ходи но чувам че в хубавите детски хорове е с протекции.В момента спортните и народни танци в градината й стигат.А Никола неиска да ходи на нищо,единственото което го влече истински са бойните изкуства,но нямат в градината,а тия до нас които са ми казаха от 5 год. е желателно да тръгне,той и без мене няма да влезе,засега е такъв,много стеснителен е и притеснителен на ново място с нови хора каму ли без мене.Незнам като станат ученици какво време ще им остава наистина но заедно с езика ще направя всичко възможно да тренират нещо заради движението и разпускането,Предполагам,че Надина някакви танци ще продължи да танцува и догодина имам предвид къде да я водя.

# 78
Иве, добре си е той, но от неговите габарити е един за 15 години. Ради може да не може да кара колело, но сигурно може други неща по-добре от Ники, нормално е, различни са децата и физически и интелектуално

пуснах баба в парка, сега ще готвя, а после отиваме с госпожата за играчки. Днес разпускам

не съм си правила цитонамазка от малко след раждането, но и цикъл нямам още. Имам, нямам обаче трябва да направя преди да започна работа. Бубе, как се казваше твоята лекарка във Вита?

# 79
  • София
Аз не искам да съм много амбициозна майка (не знам дали ще ми се отдаде). Ако мога както моите родители да възпитам у децата си идеята, че е важно да учиш и да имаш добро образование, ще съм доволна. Но ще оставя децата ми да избират какво да учат. Също така поне до края на основното у-ще искам Кая да ходи на спорт, но пак, на какъвто тя си избере. Мен винаги са ме оставяли сама да вземам тези решения и много се радвам, че не са ме “насочвали”. Да, на майка ми й се искаше да стана юрист, но никога не е настоявала и не ми се е месила. В училище се записах на гимнастика, защото ми харесваше. Пробвах и с лека атлетика, не беше за мен и се отказах.

# 80
каквото тя реши, ама да не е хвърляне на гюле, ако е възможно  Laughing стига лозунги, бъдете искрени, всеки има мечти и амбиции по отношение на децата си. Сега се сещам как по едно време ми беше хрумнало да се записвам да тренирам шортрек, много обичах да се пързалям бързо. Майка ми беше абсолютно против точно с аргумента, че този спорт променя към лошо фигурата на жената. Не се записах. Когато се записах сама обаче на акробатичен рокендрол, нямаше нищо против естествено. Ако имах дъщеря, не бих имала нищо против да има фигурата на Тереза Маринова или Мария Петрова, но бих имала против да е с раменете на Петър Стойчев. За момчетата важи същото. Как си представяте Никола да дойде и да ми каже, че иска да играе балет и аз да се съглася, никакъв шанс Naughty

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 11:36 от марисса

# 81
  • Асеновград
Да , затова от моята камбанария , много твърдо против съм вдигането на тежести.Имала съм близки срещи с такива , повярвайте ми , футболистите са изключително интелигентни , сравнени с щангистите  Laughing.
Беше ми интересно , затова попитах , много добре ти разбирам аргументите.Аз пък имам опасения за бойните изкуства , не знам дали моето дете е достатъчно голямо , за да разбере философията на бойното изкуство , да не би да си прилага хватките на децата , без тяхно позволение.Едно дете от групата , трениращо карате , прави така с него , но той "милия мамин" мисли , че го гушкат  Mr. Green и се оплаква от насилствено гушкане.

# 82
 Laughing добре, че е якичък  Heart Eyes и Валери вчера беше таекуондо партньор на брат си, но за кратко, аз се намесих. За каратето не знам точно, но логиката е да тушира агресията, а не да я подстрекава, такава е философията на източните бойни. Това ми беше и главния стимул да го запиша - искам да не напада, но да може да се защитава, ако го нападнат. За щангистите съм съгласна, слагам ги в топ 3  Mr. Green. Футболистите и боксьорите ги блъскат нон стоп по главите, за тях ясно, ами щангистите защо са толкова малоумни, интересно,сигурно от анаболите. Или пък човек, който се е запалил по такъв "спорт" си е по дефиниция малоумен

# 83
  • София
Ами аз не смятам, че правя лозунги. Истина е, че някои неща не биха ми се понравили и ако е така ще й обясня защо. Както сега казах, че за мен е безсмислено да ходи на английски на 4-год. възраст. Ако иска да знае как е дадена дума на английски - да ме пита. И тя ме пита, де  Laughing Далеч съм от мисълта, че изобщо няма да я съветвам и ще я оставя да си троши главата с каквото й да е. Но няма да и въздействам, било то явно или не чак толкова да прави даден избор.

То и плувкините имат доста неженствени фигури, ама от плуване един път в седмицата за един час не вярвам да влияе особено. Активният спорт е нещо съвсем друго, наистина променя и фигурата и живота на човек, но много малко деца тръгват в тази посока.

Била съм свидетел как едно момиче в нашето училище майка му го спря от спортна гимнастика, защото гимнастичките оставали с плосък бюст... без коментар.

# 84
  • София
Е аз не правя лозунги,ама ако някой иска балет ще го запиша,съвсем сериозно!Виждам ниша за изява Joy Марти нещо бъркаш с "карате спортовете"какво възпитават в българските деца,ако иде в шаулин може и да не го възпитат на агресия,таекундото е агресивен спорт,предимно с крака,ако търсиш по духовно и да насочваш лошата енергия на противника срещу него е айкидото.Тереза Маринова или Софи Маринова все едно,е Мария Петрова Ок ама след спортната си кариера

# 85
За бойните изкуства знам,че е хубаво специалист след като наблюдава детето според темперамента да го насочи към определено бойно изкуство.То е ясно,че докато са малки всичко ще е на игра и няма да задълбават.Мисля,че всеки спорт възпитава в дисциплина,неоходимоста от движение и т.н.
Аз нали съм работила 5 год. в операта,какви балетисти имаме само,колко фенки имат,какви аплаузи,каква красота.Но си е къртовки труд.

# 86
  • Асеновград
Била съм свидетел как едно момиче в нашето училище майка му го спря от спортна гимнастика, защото гимнастичките оставали с плосък бюст... без коментар.
Ей тва е причината значи , в първи клас втория срок ходих на гимнастика и виж какви крайни поражения има върху мен Joy , цял живот ще си нося последиците.

# 87
  • Варна
Привет!
Гледам и чета за какво си говорите.Сещам се навремето как , ако някой от класа тръгнеше да спортува нещо и аз бях следващата  Laughing Минала съм през всички спортове/почти/ и си мисля, че това много ме е променило. В смисъл такъв, че лесно се комбинирам , а не че съм добра. Но най-си обичах спортната стрелба. За съжаление треньора ми почина и аз се отказах. Сега стрелям само по стрелбищата с капачките  Laughing
За децата съм категорична- всичко що е спорт и ги влече, ама сами да си го поискат. Аз ще натискам само на две неща- ски и плуване. Mr. GreenЕзиците, когато аз преценя / няма да е скоро/ . Гледам засега, че Нелия се кефи да танцува. Малко на "флашданс" го удря, ама ако поиска ще я запиша.  
Иначе  Ивето е права- айкидото е за самоотбрана. По другите се бухат бая от един момент на горе. Аз затова и отписах Преслав от киокошинкай .

# 88
  • София
За мен винг-чун също е насочване на негативната сила на противника с/у него,също и трениране на много издражливост,моя мъж казва че било за жени Mr. Green
Марти и Галена пропуснаха среща с моя оратор,на рождения ден на Виктор като добавим и Дидо,може и да се поучим от мъжкия опит в спорта като майки на момчета.
Яна гейо-ве ли бяха балетистите? Laughing

# 89
  • София
Като каза майки на момчета, та ме подсети - искам да ви питам какво да взема за подарък за РД на 2-годишно момченце.

Общи условия

Активация на акаунт