Да преправим старите мебели - 10

• 107 860
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Дами от София,
днес, минавайки покрай ресторант "МАХАЛОТО" на Попа, видях отвън табела, че разпродават дървени столове и маси.

Ако малката снимка от Галерия е от него, поне така изглежда, хич не са лоши. Жалко, че съм далече.

Labrex, точно този е ресторантът, но не видях лично какво разпродават.

# 166

Аз пък харесах фототапети от втория сайт. Замислям се за гардероба в коридора  newsm78 - не ми се боядисва, а тук видях едни абстрактни такива, и цените им като че ли са добре...абе ще мисля още, благодаря за линковете Седефкаbouquet

# 167

Момичета много благодаря   bouquet за бързите включвания по повод моята бивша шевна машина (два дена нямах нет и чак сега влизам в темата  Cry).
Лек и спорен ден!!!

# 168
Здравейте момичета, имам питане относно моите вградени гардеробчета- искам да поосвежа вида им- те са чамови,светъл чам,матови ,който цвят искам да запазя.....трябва ли да се шкури предварително и с какъв препарат трябва да работя,освен с маслата "Осмо"/дано не обърках името им/.....

# 169
Здравейте, и аз само разглеждам и чета интересните ви постове. Много сте креативни и сръчни  smile3501
На мен ми предстои да обновя 3-стайно жилище с много аристократичен дух, в което има всякакви антики, в някакъв мой си mid-century modern, обаче изпуснах подходящото време и ми е много криво Cry Май за догодина ще остане...
Сега искам да ви питам дали някой от вас знае магазин в София, където продават естествен велур/кожи, както и лепила за естествени кожи? Не го откривам в предишните теми, а имам спомен, че се обсъждаше Thinking Някаква пресечка, успоредна или перпендикулярна на Витошка ли беше, или нещо около Ботев.. newsm78
Моля ви за помощ ако знаете конкретно място, че ми е много наложително вече, а не мога да открия с обикаляне  Confused

# 170
  • София и там където не се пуши

Сега искам да ви питам дали някой от вас знае магазин в София, където продават естествен велур/кожи, както и лепила за естествени кожи? Не го откривам в предишните теми, а имам спомен, че се обсъждаше Thinking Някаква пресечка, успоредна или перпендикулярна на Витошка ли беше, или нещо около Ботев.. newsm78
Моля ви за помощ ако знаете конкретно място, че ми е много наложително вече, а не мога да открия с обикаляне  Confused

За лепила и кожи (за велур не съм сигурна) пресечката Денкоглу и цар Асен. на Денкоглу посока Витошка в дясно. Впрочем е на ъгъла ама входа е от там.

# 171

Моля ви за помощ ако знаете конкретно място, че ми е много наложително вече, а не мога да открия с обикаляне  Confused

За лепила и кожи (за велур не съм сигурна) пресечката Денкоглу и цар Асен. на Денкоглу посока Витошка в дясно. Впрочем е на ъгъла ама входа е от там.
Ох, Dorothy, огромно благодаря! Точно това магазинче търсех  bouquet

# 172
Момичета, никаква не съм я свършила още, но не мога просто да не споделя, какво невероятно детско въртящо се столче получих днес!!!
Концепцията ми за масичката отпада, защото реших да са си комбина. И не знам за масата
, но на стола наистина ще е грехота да му пипам нещо. Затова реших, че ще мина с шкурка краката - само те са похабени малко, и ще лакирам с безцветен лак. Същото с цялата масичка. На последната снимка се вижда как е плота след шкуренето (не съм го забърсала дори  Embarassed, покрит е с прах). Какво ще кажете?

# 173
Шанта!!! Столчето е невероятно!!! Страхотно наистина!
Много сладка комбинация се получава с масичката!
Внимавай, моля ти се, пази го. Simple Smile Да, не го пипай нагоре.
Разкажи малко история. Откъде е?

# 174
Всичко от е-бау  Flutter
Столът е дизайнерски Flötotto Pagholz,  пресован(не знам точно как се казва) червен бук
Спечелих го за 53 евро, насата за 1 - аз бях единствената желаеща за нея.
В момента се продава още едно такова столче (от друг продавач), но не е въртящо се и с други крака http://www.ebay.de/itm/250905622455?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649

# 175
Всичко от е-бау  Flutter
Столът е дизайнерски Flötotto Pagholz,  пресован(не знам точно как се казва) червен бук
Спечелих го за 53 евро, насата за 1 - аз бях единствената желаеща за нея.
В момента се продава още едно такова столче (от друг продавач), но не е въртящо се и с други крака http://www.ebay.de/itm/250905622455?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649

Браво! Добър удар! Определено ти си взела по-добрия вариант от двете столчета. Simple Smile

# 176

Браво! Добър удар! Определено ти си взела по-добрия вариант от двете столчета. Simple Smile
Мерси, мерси, мерси  Simple Smile

# 177
  • Пловдив
 Mr. Green Ех, размечтах се....  Joy Страхотно столче и с масичката седи наистина сладко Simple Smile

Аз пък тъкмо попаднах на шаренка идейка

# 178
  • Перник
Шанта, страхотна комбинация са масичката и столчето! Точно щях да питам не е ли дизайнерско, и ти си отговорила, че е  Simple Smile Според мен нямат нужда от никаква намеса, освен малко лак  Peace

# 179
Шанта, великолепни са - и столчето, и масичката! Непременно да покажеш как си ги обновила. Приличат на бижута, а не на истински мебели. Страхотен кът ще се оформи.

Общи условия

Активация на акаунт