Съпруги,чиито мъже пътуват по море 24

• 41 711
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за подкрепата!  Hug за сега пътуваме  Praynig , но до понеделник има време....
Делти, Наталче,  кръвното ми хвърчи нагоре, пия хапчета, кафета, винце, водка  Wink , ще пия докато мога. Оооо в чая и ром слагам  Joy ....
Делти, добре си си напазарила...да ти са честити новите придобивки! Аз май пак летни дрехи трябва да вадя  Joy , че в Барселона тия дни 30 С  Joy , луда работа.
Новини от Хели всички чакаме с надежда!

# 121
Оооооу много сте изписали пак Simple Smile) Как сте? Аз днес се поразходих хубаво  Mr. Green ама сега привечер смръзнах да ви кажа, то голям студ падна и пак заваля  #Cussing out
Аз също сутрин си пия едно кафе е Мнооооого мляко  Mr. Green следобеда пия чайче зелено обаче ... щях да питам Делти видя ли ми поканата във ФБ? И откъде да си намерим тея двойните чайничета като от Турските сериали? С моята мама Mr. Green  искаме такива, ама по нашите магазини няма или ние, не ги виждаме  newsm78
Веси споко вс ще е наред Hug! И аз чакам новинки от Хели!
Натали
и аз днес се джитках малко из морската Party ама не ви видях Sick жалко.
 Наде ,а какво е това, алое дето го пиеш?

# 122
Охх Весе,донеси малко слънчице и насам.
Хайде като се върнеш наистина да заформим една форумска среща,дано се оправи времето дотогава,че в тоз дъжд. Thinking
Лека нощ от мен! Hug

# 123
  • Varna
Дездич,
Чайнико, душко, съм си го донесла от Туркията. 36 лири струва. Долната част е метална но горната е от порцелан. Най- добре да е порцелан. Има една екскурзия до Лозенград тази събота,...ако отивах, щях да ти донеса без проблем. Но сама не ми се ходи...моите аверки им е студено и ми отказаха да ходим. Само за ден е екскурзията и е за шопинг.  То ако и там вали както сега, едва ли ще е много приятно да си напазарува човек. А имах нужда аз от това онова, привършиха ми доста неща.. Но там съм била за малко и само в големият магазин на Кипа-та...и никога сама. На връщане от Станбул спират там за час в магазина. Обаче сега не е така, това е персонално пътуване за Лозенград и ако познавах малко градчето поне, хич нямаше да се офлянквам и щях сама да ида.
Та така де....щеше да си имаш чайниче.

Веселче,
Дано времето във Испания да е все така топло, пък нека си е луда работа. Така не обичам да слагам разни пищимали и разни ентирийки. Да скачам в ботуши. И да ми тежи това всичко на гърбО и на крачоните...уффффффффф, тоя студ и ме сковава, ooooh!

# 124
И аз да се запиша за тази вечер!!! smile3523Да знаете какъв километраж навъртях  smile3539днес,омекнаха ми коленете като се връщах тази вечер.И късметлийската -заваля като свърших с трамбоването!!!Междувременно реших да си направя магазининг за ботуши,обаче не си намерих това,което искам и възмутена се прибрах.Утре ако пак вали май ще посетя и аз мола да прослушам и него.
Делти,нареждам се и аз на опашката за чайниче newsm17
Дезди,сутрин пия сок от алое преди всички сутрешни питиета.Вече няколко години го практикувам и съм много доволна. newsm03Върши чудесна работа. newsm68
Веси,и от мен имаш молебен за Испания-дано всичко е ок.Не се притеснявай,нали знаеш моята теория-ако не стане значи не трябва да става.Затова споко bowuuКаквото е писано Praynig
Ама как напоително вали навън!!Как ли ще пече утре според прогнозите, хич не мога да си го представя.Аз имах намерение да предложа да изядем по една пиле в палачинка на кончето,амааааа май не ще да е възможно.
Спирам да разсъждавам,уре ще видим.Айде от мен лека smile3524нощ!!

# 125

Добро утро, аз съм сутрин на кафе така че сервирам и на вас Simple Smile. Следващия път ще сложа и чайче Wink
И аз съм с ниско кръвно и сутринта до като не изпия сутрешната доза, не мога да вляза в час. Иначе обичам и чай и сега по край стоенето вкъщи доста чай изпих. Премил ми се е обаче истински, билков чай - преди свекърва ми събираше и беше много ароматен. Сега се чудя от къде мога да си взема.
Чудя се и аз къде да ходя да боти и обувки, че пролетта поизхвърлих някои, а другата седмица ще трябва да пътувам до София и трябва до тогава да съм си купила.
Делти, така ми се хайтосва и мен по магазините, ама от това пусто четене не ми остава никакво време.Забравих и как изглеждам с нормални дрехи, в къщи цял ден се размотавам по анцунг Simple Smile
Хубав и с по-малко дъжд ден!

# 126
  • Varna
ДобрЮтрУУУ newsm68

Мим-чок,
Ега ти и богатата закускЙ Shocked  bouquet Ей, тВа е закуска бе newsm10 А аз него ден се прибирах от гинеколожката си както казах, и влязах само в Ино магазинчи и там напраЙх всичките покупки. Дори аз която не бачкам и имам време за магазини, не обичам да ходя. Само като имам нужда от нещо, тогава се оглеждам, но пък тогава това което търся, вече са го продали ooooh! ИначИ у дома ми е запрещено да ходя по анцузи и пенюари. Та този клин и туниката за който ви писах по напреЖ са за у дома. Сега такива красиви плюшени анцузи има,...и те са си точно за у дома, ама моя не, та не. Или дънки с блузка, или клинче с туника през зимата, лятото имам едни пеперудести роклички...викам им така, щото Змея вика- Маме на пеперудка приличаш с тези роклички. Та с такива дрешки ходя у дома.

Надюш,
ХаДи на кончето за по една палачинка, аз може да фрасна и една каничка винУ, кО шЪ каЙш и ще видим де да ходим за боти или ботуши. Аз, си мислех, че ще мога още една година да ходя с едни, ама няма да стане като гледам. Бая време ги нося и нещо единият ток май се клатурка  newsm78 Аз имам в предвид ИнИ магазини тука на центрУтУ,  ама дали ще имат това което аз искаааам newsm78 Купуват ми се от тези кОМбойските, щото са ми много удобни. Хич не му е времето за купуване сега на ботуши......ама пролетта аз...сакън шЪ изкарам със старите.
Пък ако не за ботуши, само да се видим съм съгласна и също така и която от вас иска хаДи да се видим бе момичета Hug  Ако искате към 12.30 часа????????

# 127
Добро утро! Днес така се зарадвах на слънцето.....ама самоо за кратко беше  Sad ,пустиии облаци.
Мим, хубава закуска  Hug . Като ве слушам, че в големия град неможете да си намерите подходящи обувки, какво да кажа аз за малкия.....дето нищо няма  hahaha , и са изкарали старите си модели от минали години  hahaha .
Наде, аз пък винаги от Варна си купувам и съм доволна, че когато и да дойда, все с кутия вотуши зимата или сандали лятото, се прибирам.....ама си имам любим магазин и все там хадя. Даже SMS ми пращат за нови колекции и разпродажби.
Днес вали не вали съм по процедури  Laughing , маникюри....фризьор....козметици....тъкмо да ми мине деня, пък и да се подготвя за пътуването.....
Делти, фраснете идно вину и заради мен  Hug
Хубав ден на всечки!

# 128
Добро утро!
Днес май слънчицето ще ни зарадва. Simple Smile
За срещичката идва ми се много и на мене,обаче с моето шило направо не мога да си се представя в това конче,освен това там сигурно се и пуши.Ако заспи в количката може да мина замалко да ви видя.За ботушките моите ги купих от магазина на ''Ромика '' срещу черно море.Има много хубави ботуши на немски марки,естествена кожа супер са,май днес може да ги сефтосам:))
Хубав ден принцеси! Hug

# 129
Добро утро!!  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Делти,съгласна съм!!Дай да пробваме как ще ни се отрази една палачинка и едно вино между другото.Ама хайде да е в 13.00.че няма да сваря да сколасам до 12.30.
Натали,ако е топло ще седнем навън-и аз не мога да издържам в задимени помещения.Почвам да рева от цигарения дим веднагически!!
mim_d ,не се притеснявай за дрехите,после ще ти писне да ходиш все пременена 4470 и ще бленуваш за анцузи!!
Веси,давай тунинга,днес ти ще си нашата гордост.Аз другата седмица съм определила за разкрасяване.Тази май пак свърши. ooooh!
Слънчев и весел ден пожелавам на всички!!! Hug

# 130
Ей здравейте и от  мен Simple Smile))
Гледам за покупки си говорите, аз да ви се оплача съм оставила да не кажа изоставила тези неща на заден план, сега предимно харча пари луди по лаборатории, клиники и аптеки ... за жалост понякога така се получват нещата, ама не се оплаквам защото знам защо го правя!
Делти знаех си аз, че тия чайничета ги няма тукаааа. Аз да си призная Embarassed никога не съм ходила в Истанбул, само в Мармарис на Меден месец, ама тооо кога беше.
Трябва да ми обясниш ти, някои неща за тоя Стамбул, некой ден ако ходиш обезателно ще ти дам парички да ми вземиш, ако можеш де Peace
Другото ни е на преден план за жалост и вс за него и за нея кауза заминава ... тъй да не ви занимавам са  Thinking
И аз съм изкушена от тая палачинка на туй конче, то верно има слънце, ама е студенууууууу, а и аз съм чак в Младост и незнам, как и дали ще се отвея натам, ако е за 13.00 може би, да дойда и аз, ако ма искате, де #Crazy?
Дайте да разменим на лични по едни телефони, ако не съ познаим  ooooh!
Много хубава закускааааа мИм мерсаж  bouquet  Hug!

# 131
Дезди,какви са тия мисли дето ти минават през главата?? NaughtyЯ идвай веднага Hug  love001
Колкото сме повече,толкова по весело!!! newsm19
Айде до скоро-13.00 в Кончето!!

# 132
Ок,ще гледам да дойда и аз в 13.00 ,макар че с малката доста се притеснявам,много е палава напоследък и сега няма да я сложа да си ляга пък дано дотогаз да заспи в количката да мога да седна поне за един час на спокойствие.
десдемонке,ще се радвам да се запознаем и горе главата Simple Smile))после пак ще харчиш ама за други неща Hug

# 133
  • Varna
Споко, в Кончето на горният етаж не се пуши Peace

Наталче,
Извинявай мила, че този път не се съобразихме с тебе, но това виждане е  инцидентно докато си направим покупките с Надето и ако евентуално някоя друга дама е свободна. Май не сме предполагали, че може да искаш да дойдеш с детенце, извинявам се и от името на двете Embarassed  bouquet И си права за шилото си, за съжаление....но ти си реши мила. Въпреки всичко ако заспи, ще ти е спокойно. Там съм ходила с една приятелка на която бебенцето е било туко що родено, че и до сега когато е почти на годинка. Но тя не е като твоята, която сега започва да опознава света и иска да го пипне и с ръка. Ти си реши, но ще се радваме да те видим.

Дазди,
13 часа пред Операта заставаш а аз идвам и те забърсвам от там и те водя на Кончето. newsm10
А там за покупките не се притеснявай...ще дойде и твоето време.  И ти желая да дойде по скоро, не като мене като минах 45 и тогава вече дишах спокойно и можех да си купя каквото ми е необходимо. Аз не купувам неща които после няма да мога да нося, не че нямам едно две такива де Wink Ще те чакам да знаеш, аз съм оная с червената коса от АватарО Wink

Веселче,
Давай душата!!! Отивай оправяй се. Аз на козметик съм на 19 винаги, само ако не се пада неделя. Фризьора ми е след това. Маникюра всяка седмица, педикюра и той в месеца веднъж. Всичко наближава другата седмица и за мене.
Та докато можем момичета ще се поддържаме. После, колкото можем сами newsm10 но не трябва да се изоставяме! нЪл знаЙтИ....дори и да хвърлямИ боклука, трябва да сме червисЪнИ newsm03 демек поддържани newsm47

# 134
Натали не я слагай хич да спи даже, че искам да я нагушкам аз  Hug така съм зажадняла за бебитаааа, чеееее  Crazy
Оооо Делти аз наистина и до боклука да ходя, дето е пред блока са обличак официалну за ужас на татаи едно време и за ужас на мъжа ми сега в редките случаи когато е Моя честта да се разходя дотам   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт