Съпруги,чиито мъже пътуват по море 24

• 41 708
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Varna
ПрибраФ сЪ, и да ви кажа след кто минах да си взема резултатите от гинеколожката...и кЪт сЪ нахендрих в ИдИн магазин уж само да видя едни джунджурии...а накарая излязох с една шарена огърлица, с един клин, с един блузон.....и с....оставени едно капаро за роклА Embarassed Embarassed Embarassed ааа , даа и с пореден шаллл....И сИга сЪ срамувам Embarassed

Значи, при мене китки се хващат...само тези които моят пират ми донесе от Хонландия навремето не се хванаха ни на мене, ни на когото и  бях да подарила. Не мога да се оплача от китките си, аз Wink ОбичамИ сЪ взаимнУ Flutter

Слагам ви Ино каЙве, и отивам и аз да си направя едно Мокачино, че пак имам излизане. Ще понапазарувам малко ...картофки, морковчета, доматки....а утре ще купувам пилешкото....Диването се прибира в петъка и да не пазарувам в последния момент, че хич не обичам аз така.

# 106
Лелееее ама сте изписали изписали да се разпиша и аз и се връщам да ви дочета  Mr. Green
Делти ще те потърся и ще ти изпратя една многгУ официална покана, дано ма приемеш вече   Blush
Аз, да ви кажа също никакво заметресение не съм усетила, ама Натали то е било снощи към 23.00, как ще да си водила баткото на градина посРед нощите  newsm78  Mr. Green Добре, че не съм усетила нищо, че както ма е страх  ooooh!
Аз да ви кажа също нищо не ми се хваща от тия готовите луковици, ама и готови и заседени растения трудно ми са хващат, незнам защо newsm78 Много хубави кафета сте сложили   bouquet  ама късно ми е вечи, аз само сутрин пия кафе, следобед съм английска мандама  съм на чай  Mr. Green

# 107
Desdemonke,аз пак разбрала-недоразбрала,помислих,че е било тая сутрин.И Нали нямам време за новини по-добре съм,така де не съм го усетила. Grinning И другото е,че покрай мен постоянно има земетресение,децата трополят,комшиите отгоре също възпроизвеждат страшно много шум. Simple Smile
Лека нощ от мен!:)

Последна редакция: ср, 12 окт 2011, 21:31 от Nataliiiiiii

# 108
Ахаххаааахххх Натали  Hug наистина добре, че не сме го усетили, дано няма повече земетресения  Praynig Хубава вечер от мен  Hug

# 109
Тоя път се включвам в нощната седянка,щото още махам по задачи  phoneuu 1dishes wash оооообаче след малко Wine Glass,че започва да ми писва.
Делти,честито!!!Да почерпиш за покупките да не се повредят 4470
Веси,Делти ще взимам уроци от вас по цветарство,че вече почна да ме е срам Embarassed
Дезди,за чая съм от твоя отбор -аз даже и сутринта съм на чай.Предлагам да има и група на английските мандами,защото като ни омръзне да сме принцеси да има къде да се местим! Joy-да не ни е скучно!! Joy
Сега отивам да пия едно вино и да се чаршафосвам,че утре почвам задачите от ранни зори!!
Лека нощ на всички smile3524

# 110
Добро утро!
Нае,как го правите това нещо без кафе сутрин незнам.Аз по принцип се мъча да го отказвам ,но без сутрешната доза просто не мога,иначе поне останалите 2-3 кафета за деня поне успях да ги изключа.По-скоро си мисля,че е въпрос на психическа нагласа ама много го обичам това кафе сутрин на гладно.
Днес се очертава да е мрачно и дъждовно,хубав ден ви желая!

# 111
Добро утро!

Чай за английските мадами и кафе за кафепиещите.Аз пия сутрин и от двете.Кафето сутрин рано и билков чай по-късно.
А земетресението и аз не го усетих.Голям смях падна после.Седим с мъжа ми и сина ми - те гледаха мач на дивана и креслото,а аз на стол до масата решавам кръстословица.По едно време нещо се спогледаха и сина ми гледа нагоре в полилея ,ама нашия не е висящ.И вика - май имаше земетресение.А аз изобщо не усетих нищо.
А навремето с мъжо се запознахме точно вечерта на голямото земетресение 4 март 1977г. Но тогава си беше бая страшничко,особено в моя роден град.
Нещо се отнесох Wink
Приятен ден и добро настроение на всички ! Simple Smile Hug

# 112
Добро утро!!!  love001
Маме,благодаря за чайчето.Супер е за сутрешно отваряне на очите!! smile3506
Натали,много си права -всичко е въпрос на психическа нагласа.Даже сутрин първо си пия една чаша топла вода след моята доза алое със същия кеф с който си пиех кафето с цигарата(даже и такива навици имах)преди и дори и да ми разсправяха,че мога да правя сега това нямаше да повярвам!!!Но всичко е по реда си!!Като му дойде времето го правиш сякаш цял живот си искал точно това да правиш Joy Joy Joy
На всички желая спорен и весел ден. newsm03 newsm10Аз отлепям и чак довечера трябва да финиширам в къщи,че стоенето тези дни в къщи май трябва да се навакса Cry Laughing Wink

# 113
  • Varna
ДобрЮтрУУУ Hug

Аз, сега се прибрах, че ходих да ми изпъснат малко кръвчица. Голяма опашка, голямо чудУ ooooh!...добре, че момичетата работят бързо.

Моето кафе е по скоро...мляко с малко нес кафе, колкото за аромат и вкус. Сутрин
ми е задължително, след него мога да опраскам и чай и айран. През деня същата работа, даже кафе може да не пия. Обаче и с чая се гевезя...имам един ябълков на парченца на който килото му е 40 пари....е няма такъв аромат...разкош е....само да отвориш буркана и те удря един силен аромат, че чак ти спира дъха. Купувала съм го насипен от Станбул....или път черния ми чай....ми той бетер каЙве ooooh! той е расъл по Черноморските брегове на Туркията...там е най квалитетен и ароматен. Преди време бях чела, че този чай е най добрият черен Турски чай , та поръчах на един познавач от там и ми донесоха. Това пия в момента де, иначе  любим си ми я липовия и да си го приготвя така, че да стане Цървен. Напомня ми на детството когато бях с моята баба...милата ми бабичка. Само тя ме гушкаше и милваше....

А Надето
Прави нещо много полезно с тази вода изпита на гладно сутрин newsm10

Който има излизане, да излиза, дори рано сутринта беше много приятно и меко времето. Аз бях само по жилетка излязла.

СетиФ сЪ нЯщУ....кО ми стана снощи ....та вместо да казвам на името на котето вчера, му казвах името на мъжът ми #Crazy Crazy Laughing ПиркулясаФ ли бе Shocked Joy

# 114
Здравейте! Най-после и аз да седна да пия кафе и да се включа на седянката. Тук така и не усетихме затоплянето  Sad , много мрочно и студено.
Делти, от тоз черен чай  си взех сега от Станбула, ама тия дни не го пия....с кръвното не съм добре...Свекъра го взеха в болницата, и се моля да не ни се  провали полета и престоя в Барселона  Praynig
Дано поне на вас ви е хубав деня!

# 115
  • Varna
Много внимателно с този черния чай, че той наистина е хард. Но аз го приготвям като турците с двата чайника....ако се сещате. Та се разрежда и се пие кой как понася, и може да пие.

Приготвянето на чая е по различно от колкото ние тука го правим.

Веселче,
Надявам се всичко да е ОК със свекър ти и да не се налага да отменяте пътуването Praynig Знам какво ти е в душичката. Дано всичко да мине по най добрият начин Praynig

Аз взех да се притеснявам за Хелито,вече. Дали не се бъркам, че след първата операция се обади по скоро newsm78  Дано всичо е наред и при нея, дано...и като се прибере, ще я замъкнем някъде дори да се тръшка ей така rotfImao   Wink

# 116
Здравейте бърборанки Simple Smile
Делта, и аз си мисля за Хели, след първата операция първо се включи сестра й, от нея научихме че е минала операцията и приехме поздрави, дано нещата да се развиват в положителна посока Praynig

# 117
Весе,стиснати палчета от мен!Дано не се провалят плановете ви,че е много кофти така да се настроиш и никъде да не отидеш.
Дано Хели се включи вече наистина с добри новини. Praynig
Ние бяхме 2 часа в морската градина и преди малко се прибрахме,успяхме да се разходим преди да е заваляло,че като гледам за дни напред само дъжд ни чака. Sad
Много е подтискащо това време да му се невиди. ThinkingОтносно кръвното аз пък съм с ниско именно затова не мога без сутрешната конска доза кафе и така съм от години.Ама кой знае може някой ден да ми дойде акъла в главата.На чая не съм фен хич,намразила съм го от диетите с чай от едно време.
Хубав следобед ви желая! Hug

# 118
  • Varna
Наталче,
Спокойно, всичко в норма е полезно, че дори и здравословно. Така, че що да отказваш каЙвето бе. newsm78 И аз съм с ниско кръвно....и шЪ люскам кафето и шЪ си пийвам винцИ. И който не ме познава ще мисли, че пия кафе с каните, и люскам виното като за световно. Пия кафе най много два пъти на ден и то винаги придружено с мляко. Сутрешното ми е дори мляко с малко кафе...а винце мога чаша, най- много чаша и половина да изпия. А кафе почнах да пия преди пет години редовно, все чай мятах. Ама не за диети, просто обичам чай. А със кафето усетих, че си убивам и апетита. Wink

Сега ви слагам и кафенце и чайче...за всяка Принцеса по жЮлание Wink Малко рано ви го поднасям, ама в 16 часа си бия камшика за тренировки.

# 119
Делте,това се опитвам да направя и аз по едно кафенце с много мляко,не по 3-4 на ден като преди.
За тренировките уж се каня и аз да почвам с тебе ,ама да видим!!!

Общи условия

Активация на акаунт