Съпруги,чиито мъже пътуват по море 24

• 41 705
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро на всички!!  love001
Веси,ама много си права да знаеш!!Едва се измъкнах от леглото тази сутрин,пробвах се работя около час от него.Въобще не ми беше зле,трябва да го разработя този метод,за зимата ще ми е от полза!! JoyВижте нещо интересно,не зная дали гледате такива филмчета-на мен ми са интересни и не ги пропускам-53 серии е.

Айде,спорен ден на всички. newsm10 И аз отивам да вадя дебелите дрехи,че ми писна да ми е студено.Мислех,че ще отложа още малко това,ама ....явно няма да стане.Навън имам чувството ,че ще завали сняг всеки момент.А пък трябва и да излизааааааам-ужасен ужаст се очертава!!!  umbrella Wear Umbrella  umbrella Wear Umbrella  umbrella Wear Umbrella cold

# 91
Ехаааа ама цял ден ви няма мацки  #Crazy Къде ходите из това мрачно и бая дъждовно време днес? Хубавото е, че от утре времето ще се пооправиииии  Party.... хайде, лека вечер ви желая  Hug

# 92
Ние ходихме с малката до мола,но вече и за мол не сме.Тя постоянно реве,вика,иска да слиза от количката ни в магазин мога да вляза да огледам нито нищо. ooooh!От цялата работа хубавото е,че не мога да харча Laughing
desdemonke,дано се оправи от утре вече наистина защото трети ден така и вече нямам нерви. ooooh!Ние сме свикнали по цял ден навън ,не ни харесва така.
Хубава вечер от нас! Hug

# 93
  • Varna
Привет-мривет wavey

Дезди,
Абе не съм получила запитване във ФейсО newsm78 щото може да си пратила на общия със МойтУ ВсичкУ. А там не съм влизала от месеци. Аз си имам друг и със същото име. Но дори като отидох в пощата на моя където излизат съобщения от общия ни фейс, нямаше запитване за приятелство от никой. newsm78

Наде,
Като видях снимката от този египетски накит....и си викам....че и ти като мене обичаш египтологията.....голЕмата ми мИчта....така си и остана.  ooooh! Но като пуснаФ филмчИтУ, друго излезе, но и това ми е много, много интересно. Благодаря ти Hug Ще си го изгледам с балшоЙ ЕнтЕрес  bouquet
Мдааам, много съм чела за това което си ни оставила и много книги си бях накупила преди доста, достаааа, годинки....И всеки учен, различна теория развива...и на кога да вярваш newsm78

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 21:39 от DELTA_DELTA

# 94
Делти, ами изпратила съм на това, което Натали ми даде като връзка ... намери ме ти, тогава  Embarassed...

# 95
https://www.facebook.com/?ref=cue#!/mimi.koeva?sk=wall Делти ето това, струва ми се, си ти, изпратих ти покана и си влизала, съвсем скоро даже Simple Smile)

# 96
Докато морския гледа някакъв скучен мач  Mr. Green , да поседна и аз на седянката.
Днез в дъжда не издържах и излязох, трябваше малко парички да изхарча  Joy че да се пооправи и моето настроение. Накупих си много луковици за лалета, като ги ведях не можах да им устоя....дано се хвнат, и едни пързящи рози....Утре ако свене ще ги сея.
Наде, наскоро четох "Не пипай тази книга!"на Ян ван Хелсинг, направо ти се променя отношението към доста нам известни "истини".....на какво и кого да вярваш  newsm78 , но със сигурност истната е някъде.....и дано някога стигне и до нас.
Спокойна вечер и татлъ сънища  Laughing !

# 97
  • Varna
Дезди,
Душко, много мЪЙ срам, ама незнам как се търси...хаДи пак мЪ потърси Praynig. Може в бързината да съм те изтрила с другите съобщения които не са ми нужни. Много не го познавам аз тоя фейс, така и не ми стана интересен. Влизам там заради приятелки които ми оставят снимки.

Веселче,
Тези пълзящите рози сега ли се засаждат и какви са на цвят. Мечтала съм си да имам такива пълзящи на балконЯ...обаче жълти...нЪл ми знаЙш лИбУФтЪ към жълтите розички.  А лалета ми беше донесъл моя от Хонландия, че много обичам жълти и червени лалета, пък са и цветето на моята зодия...и тях много ги обичам. Обаче нищо не ми се хвана беее rotfImao newsm45 Бях подарила на няколко приятелки, че той моя като купува, купува по много. Но и техните не се хванаха....така, че викам си, може да не е грешката У моя телевизор...или....всички сме сгрешили ooooh!

# 98
Усетих те ли земетресението? преди около 40 мин.....епицентъра е бил близо до Варна, поне такава  е първата информация....
Длти, взех си бели рози...имаше  жълти, ама аз по белия и червения цвят си падам. А лалетата са холански  сорт, ако се хванат ще ги видите на пролет...
О така ми се вдигна кръвното, добре че не съм съма, не съм от страхливите, ама от земетресение изпадам в някакъв ужас, чак гласът ми се загубва.

# 99
  • Varna
Абе обади ми се една приятелка да ми кажа. Аз в този момент танцувах, правих там едни сложни елементи и така съм се задълбочила, че хич не съм усетила Shocked ooooh! А блока ни е на една скала и малко да люшне винаги се усеща. Много е страшно, много. Три земетресения са ме тресли и не ми е минало все още. А и при мене не може да се бяга. Стълбите ни нямат прозорци и самите те са много особенни. Въртят се в кръг, и двама души едва се разминават. Казали са ми, че ако имам шанс за спасение случайно, само под външната врата на апартамента трябва да стоя.  Просто нямам шанс за бягство.
Кажи ми за розите...сега ли ги засаждаш и как и какво правиш?

# 100
Добро утрооо!!!
Да сервирам и аз кафенце

и да бягам след малко да водя дребния на градина  Grinning Все се каня по-честичко да се включвам,ама ще се поправя.Прекрасен ден на всички   bouquet

# 101
  • Varna
Марийче,
Кафенцето тъкмо навреме, че нямам време тази сутрин да направя и каЙве. Снощи не можах да заспя до 3.30 сутринта и кЪт сЪ отплеснах да зяпам едни филми а ми се случиха едни такива с разни спасителни операции, с разни екшъни по болницата.....Ама кО мЪ ФанЪ страх изведнъж...и друг път ме е тресло, но снощи хем не го усетих, хем се уплаших като ме питаха и Веселчето, а и други п риятелки.. Курназ съм, обаче снощи сЪ стреснаФ ooooh! туко що казаха с колко е тресло земетресението и съм учудена защото аз усещам това когато тряска с ъс 4 степен. А снощното е било 5 и нещо. Та още преди време бях чела, че на всеки 100 години става такова земетресение и то от Шабла. Та се очаква такова в тези години и му предричат голяма сила, защото винаги е било силно.............Такова силно земетресение се очаква в Истанбул, но там хората ги подготвят още от преди 2004 та. нЪл имам познати там, че от тях знам...а тука даже ей, така за малко успокоение нищо не се прави. А там ги събират хората по блокове постоянно. Абе то като ти дойде на главата, става мамата си джейс, но поне за малко успокоение на хората да го правеха. Ама що ли сЪ чудя и аз, че при наЗИ такИвИ работи не може да има....такова внимание към хората искам да кажа

# 102
Добро утро и от мен!
Аз да ви кажа никакво земетресение не съм усетила.Може и да е било докато съм водила баткото на градина.Днес го дават много хубаво времето и наистина няма никакъв вятър,ще отразим ена дълга разходка из морската,че после пак го дават 3-4 дена важели. ooooh!
Хубав ден от мен!

# 103
Добро утро! HugДано днешния ни ден е слънчев и ползотворен.  Nature Sunny
Снощи в знак на възмущение от студа и вятъра и всички измишльотини на октомври се хоризонтирах пред телевизора още в 21.30 и съм изтървала и седянката в темата и земетресението.Помня само до няколко" много важни" новини  Joy Joy и после наистина в 10.50 (когато е било земетресението)се събудих за да установя,че е още много рано и от мнооооооого време не съм правила такова геройство,обърнах се обратно и продължих с кеф!!!Дано няма по-силни трусове,че само това ни липсва.
Относно филмчето,Веси,права си-истината е някъде там. Thinking
А аз спрях да си купувам от магазина семена и луковици,щото и аз като Делти все не успявам да ги порасна.Какво греша не зная,ама това е положението,МИНКЕ!! JoyПредпочитам да ги взема от градинка натюр за да зная,че ще се хванат.
Марийче,не ме съблазнява кафето,обаче чашката много ми хареса!!! smile3503
От мен  love001  love001  love001

# 104
Здравейте русалки!
Снощи и аз дълго време не можах да заспя  Cry и днес сутринта ставаме, няма ток  ooooh! , профилактика 4 часа. Все едно  живота спря....ни кафе ни инет  ooooh!
Наде, аз купувам доста семена лукувеци и цветя....и все се хващат  Laughing
Делти, сега ще ги сея розите, ама  newsm78 къде не съм решила....дали  в саксии или в градинката ми. Искам да ги пусна по довара.....ама те докато тръгнат ще мине поне 2 год.

Общи условия

Активация на акаунт