Аз пък нищо хубаво не виждам в това време ,хич не си падам домошарка.

И аз имам желание, но ако може да не е през уикенда, но ако не може
то не се съобразявайте с мен 
то не се съобразявайте с мен
Обаче без майтап-ще обявя официално в темата,за да зема да не се отметна-трябва да сваля поне 5 килца,щото съм в безобразно положение -това е резултата от хайманосването ми цялото лято!!!
Обаче без майтап-ще обявя официално в темата,за да зема да не се отметна-трябва да сваля поне 5 килца,щото съм в безобразно положение -това е резултата от хайманосването ми цялото лято!!!
, тази седмиц аимам доста работа, трябва да сложа всичко в ред, че на 17.10 летим за Барселона. Цветята по терасата и прозорците започнах да прибирам, че сутрините стават доста студени, тази сутрин тук беше 5 С, а и четох че когато няма дя ни има се очакват слани....По-големите ще бутна под навеса, като се върна ще ги мисля.....място няма
за тях, особено ляновете и лимона. След толкова емоции при теб, връщането към ежедневието е трудно 
, старая се да не ям, но диети немога да пазя 
къде те е заболяло и засърбяло и си усложняваш живота
и става по-зле.А за сланите май-си права.Топло може да е ,ама като ги попари сланата ще стане кофти.Май ще ги прибирам и аз.

Вземам си, че аз, ей сега ставам
... и аз кат Делти ще кажа къв тоз дъжд, омръзна ми от него, нали за затопляне ставаше въпрос 

.
, да не видя няма да се сетя за тях, ама само като си помисля какво ядене и пиене ще пада другата седмица....чак ми иде никъде да не ходя 
Препоръчани теми