Съпруги,чиито мъже пътуват по море 24

• 41 522
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!
Днес съм от най-ранобудните  Laughing , ама като вчера песпах целия ден ....така е.
Остават 26 дни до Коледа! Да сложа кафето за настроение в подходяща чаша  Wink

Слънцето е грейнало от как се е показало...май изобщо няма намерение това временце с малко сняг да ни зарадва.
На всички Принцеси  Hug и спорна седмица!

# 646
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Hug

Веселчеее,
Сакън бе душата, аз не го искам тоя сняг даже за Коледа. Като знам тука У Варната, кВи заледявания стават и ако ходех на работа, щях да си давам всичките пари за такси да ме вози до там. Много мЪЙ страх от тези поледици, а и тука кметЯ ги оставя на милостта на слънцето да ги разтопи.
ИначИ, благодаря за кафето с    тази богата, пребогата сметана...ей, точнУ така го либя аз каЙветУ smile3508

Днеска имам чакал с едни аверки и незнам до кога ще я откараме. newsm78 Че кЪт сЪ съберем и сЪ забравяме от лаф.

# 647
Доро утро!!! Hug
Минавам само да се разпиша и ви пожелая спорна и весела седмица.Слънчо така като гледам и той е с нас.Веси,благодаря ти за новогодишното настроение!!Ти си ни стимула за коледно дюздисване santa2 Nature Snowman Ако питаш мен,снежко да вземе да се представи чак към Коледа,щото от сега,ако почне ще ни изнерви до празниците.Особено пък във Варна както пада сняяяяяг,напраааааво ....... Cry
 wavey wavey wavey  love001 Хубав ден!!!!

# 648
Добър ден,Принцеси! Hug
Ще си запазя от кафето на Веси за следобед.Тази сутрин бях на един кораб и момчето камериер индонезиец така сладко ми предложи гръцко кафе(защото шефовете му са гърци),че не можах да откажа.
Делти,Наде и унас всички обичат много сърми,но още малко да стане зелето и ги мятам.Няма да дочакаме Коледа.Вчера правих лозови и щрудел,децата бяха на гости.
Натали и аз гледах снимките,радвам се че сте си изкарали хубаво и на Узана да е така
Вали,дано нямаш повече проблеми с нета.И при нас чезнеше много,сега смени мъжо ми джаджата на компа дето приема сигнала и е много по-добре.
Дали не пропускам някого,но не се сърдете.Хубав слънчев и спорен ден ви пожелавам Simple Smile

# 649
Момичета, тук при нас чистят улиците  hahaha  hahaha  hahaha , ама ще видим тоя сезон дали няма да изненада зимата и нашета община. Но пък в гората е чудно, често ходим на разходка и на пикник....затова вече ми се иска да е бяло навсякъде.

# 650
  • Varna
Веселче,
Случили сте на кмет newsm10

На Веселчето сЪ пУФАлих, да сЪ пУФАля и на вас...та за два дена, два чифта ботушки. Оня ден едни и днеска други с чифт кожени ръкавици допълнявка. И да ви пожелая да ви сЪ връща!!!. Заради старите ботуши тия коМбойските, дето се издъниха след дълго и яко носене, ме погевезиха изненадвЪщУ с тези другитИ Wink Едните по ИлИгансни за палЬтото, другите пак тип коМбойски с които ще тромбовам по често, щото повечето мААм с дънки. Няма да останат неизползвани нито едните, нито другите.

Отивам да гладя сега чаршафи аз, после ще ви нагледам Hug      И Ина песНа към чИрвенУтУ винУ Wink

# 651
Привееет! Grinning
Обиколихме балкана и утре потегляме за Варна,вече ми се прибира в къщи. Grinning
Делте,честити ти ботушки!
Вале,препоръчвам с две ръце Лъки Банско,нещо мернах на скайпа за спа-почивки си говорите.Мъж ми иска януари да ходим в Девин,хем спа хем минерални води.
Весе,бравус на вашия кмет. Simple Smile
Хайде лека вечер сладуранки ,отивам долу аз да вечерям.

# 652
Еееее,Делти,замириса ми на червено вино и зимна софра с тази хубава песен!!! Drunk
Днес Мермерски говореше ,че една чаша червено вино е чудесен антиоксидант с вечерята. Wine Glass
Много я харесвам тази добавка!!Честито за ботушките!!!!С здраве и успех да ги скъсаш,както казваше една наша позната!!!

Натали,с малките гърненца,наистина една седмица е достатъчна за почивка.Искат си удобствата  и почва от почивка да става натоварване!Как са юначетата,до сега??Издържат ли на обиколките???
Аз се оттеглям вече в принцеските покои,демек се хоризонтирам!!!Лека нощ на всички с вълшебни сънища smile3524  love001

# 653
  • Varna

Ей, такова време се очаква тази седмица....и пак ми се хуква нанякъде, обаче ДелтУФ като трябва да кара курсовеееее ooooh! Дет сЪ казва...трябва се пенсионира, на курсове ги карат да ходят старите морски вълци, които знаята повече от преподавателите....ама друга е причината. И вие я знаете.........

# 654
Добро утро!
Наспахте ли се,Принцеси?
Хайде да пийнем по едно кафенце и да я мятаме
Делти,честити ти ботушки и ръкавички.Песента е много подходяща за винцето,което ние не пропущаме вечер.Нали е здравословно,както е писала Надето.Аз тези момчета много ги харесвам.И танцуват,и пеят.
Натали,радвам се,че ви е харесала почивката.Пак да идете и на още по-хубаво място.
Веси,ще изпращаш ли капитана?
Приятен ден на всички. Simple Smile

# 655
Здравейте и от мен  Hug
Толкова е слънчево, ама тук при нас още хапи  Laughing ....може би слетобяд ще е и топличко.
Наталче, където и да ходиш .....най  ми е хубаво да се завърна у дома след дълго отсъствие.
Наде, права си че една чаша е полезно, ама пусто му не оставаме с една чаша  Wink
Маме, отложи се за другата седмица, че кораба в Египет товари и няма да има смени заради обстановката там.
Сега ще бягам, че днес съм си напълнила програмата и няма да ми е много скучно  Wink
Хубав ден!

# 656
Здравейте принцеси!
Хванала ме е една кашлица,направо ужас,не мога да сваря да си правя чайове с мед.За сега съм на самолечение,надявам се да се оправя,че въобще не ми се ходи по доктори.
Делте,честито ти ботушки и ръкавички!Със здраве да си ги носиш.
Чакам сънът ми да се прибере от училище и лягам да почивам,че да ми минава по-бързо.
Лек ден на всички! Hug

# 657
Здравейте!
Вече сме си в къщи,бързо си дойдохме днеска ама и хубаво време улучихме,не като на отиване.
Весе,и аз така най си ми е хубаво в къщи,но този път наистина изкарахме страхотна почивка.
Вале,бързо да оздравяваш.Никакви болести за купона всички да са здрави. Peace
Наде,добре са юначетата, живички и здравички,издържаха на обиколките и питат за още. Grinning

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 17:34 от Nataliiiiiii

# 658
  • Varna
Наталчеее,
Добре сте се завърнали wavey

Аз преди десетина минути се прибрах от тренировки и викам да видя какво правят моите дружки....ам нещо сте поуморенички май newsm78

Да ви изпляскам едно антидиоксантно винцЕ, а??? Wink

и да почнем вИсилбЪтЪ Drunk Wine Glass cheers

# 659
Аз досега да ви се похваля бистрих политиката. newsm78Не бях гледала филма за плана РАН-ЪТ и тази вечер ме обхвана една решимост и ...докато не изгледах каквото намерих из нета по темата не мирясах.Не зная дали сте го гледали,ако не сте погледнете-мнооооого песимистично и меко казано гадно Mr. Green!!И понеже едни философски мисли ме обзеха и аз Делти си сипах едно червено пък какво ще става да става.Морския беше писал едно писмо и ме зарадва.Малкия морски и той звънна и го чух и...вече спокойно мисля да се чаршафосам,за да не разсъждавам още по темата за бъдещето на БГ,щото нищо няма да измисля.  sleepuu newsm46 Лека нощ !!!

Общи условия

Активация на акаунт