Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ /2/

• 44 385
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Запис в новата тема   bouquet
Можеше малко снимки и инфо да сложите на първа страница - ей така за цвят , ама нейсе и така става  Mr. Green

Филма се пораздвижи и става все по интересен ... Колкото и да не ми се иска - смятам че Роки стои зад изнасилването , може би не пряко физически а само като поръчител  Thinking
По никакъв начин не загатнаха да е някой друг  newsm78

# 31
На мен хич не ми се иска Роки да е извършителят. Не ми се връзва това, че Мая е изнасилена. Все си мисля, че именно този факт е показател, че  не е Роки.  Thinking Или пък толкова съм омаяна от Тони Минасян, че не разсъждавам трезво.  Laughing Но ако не е Роки, кой тогава? Иван Иванов - има логика, да провокира Таня Стоева удряйки я по най-скъпото с цел да я накара да мине от неговия отбор. Но чак пък да поръча изнасилване, прекалено ми се вижда. Изглежда праволинеен и почтен герой, такива методи ми се виждат прекалено крайни за него. Не мисля, че е и Гончев. Там пък нали намекнаха как е влюбен в Таня, колко я слуша  и т.н. Не мисля, че има смелостта да организира подобно нещо.  Не ми харесва и идеята Мая да е най-скъпото на Боян и същност Распутин да е поръчал всичко. Така биха свързали Ню Йорк и София, ама е тъпо, защото образът на Боян, изграден до тук, не показва да му пука особено много за племеницата, семейство и близки.  Thinking Искам да идва следващата серия и дано да си заслужава. Simple Smile

# 32
# 33
Не знам какво толкова му харесвата на Роки. На мен изобщо не ми е симпатичен .Играта му е сравнително по добра от другите младежи. но чак такъв хубавец изобщо не е . То не че във филма има хубавци. как пък един по красив не сложиха. И Алекс Раева нещо ми се вижда състарена

# 34
Еее.Тео не е никак лош   Mr. Green
Роки не ми спада към хубавците ,но има някакъв чар.И двамата иначе ми приличат на Киану Рийвс  по различен начин Grinning

# 35
  • Burgas, Bulgaria
Аз пък мисля,че Распутин е зад побоя.Роки е влюбен в Мая ,а тя е по-тежко битата,че и изнасилена.Роки щеше да "наблегне" на Тео.

# 36
Радвам се да видя в новата тема (благодаря за която!   bouquet) все повече почитатели на този сериал, за който е създадена темата по принцип, а не почитатели на "Стъклен дом" да убеждават себе си и останалата аудитория, че "Стъклен дом" е по-добрият от двата.  Wink Laughing

Относно развитието на сюжета, смятам, че gold е на прав път:

Според мен насилниците са наркоманчо - биячът, за да изкара  на бял свят омразата и завистта си към праволинейния братовчед и Роки - изнасилвачът.
Роки е замесен за да стане интригата: Пказаха колко много Стоева е близка с Милото, живота и всичко му зависи от нея и сега тя има причина да го намрази до гроб. Та това ще да е интригата.
Иначе какво?  Тя решава делото, Иванов рипа, но не хапе, защото тя му спаси индиректно живота, Милото се радва на свободата и филма трябва да свършва следващата серия, освен ако  Naughty

Дългогодишното приятелство и сътрудничество между Таня Стоева и Милото е статукво във филма засега. Ако не се промени това статукво, нищо интересно няма да гледаме и наистина филмът трябва да свърши много скоро. И аз виждам за най-вероятно Таня Стоева и Милото да се скарат заради децата си, а тя евентуално да се обърне срещу Милото, тогава ще се завърже нова интрига. От показаното дотук е най-логично Роки да е поръчителят на побоя и изнасилването, друг обрат във филма ще ми дойде неестествено. Изключвам хипотезата прокурорът да е поръчител на грозния побой, според мен е абсурдно, би било нереално. И аз мисля, че той има емоционални лични причини да съчувства на Таня Стоева в драматичната ситуация, нещо от миналото ги свързва като че ли.
За пресичането на двете сюжетни линии София и Ню Йорк, според мен ще стане така: парите, които Боян дължи на Распутин, ще дойдат от България, Боян не може да вземе толкова пари от никого в Америка  Mr. Green. Кой и как ще му ги даде от България, предстои да видим. Някой по-назад беше писал, че след възстановяването на Мая тя ще бъде изпратена в Америка от майка си, за безопасност, докато в София се укротят страстите след побоя, това ми се струва много логично да се случи. къде другаде авторитарната майка ще скрие детето си...Това е друг или още един начин да се преплетат двете сюжетни линии.

# 37
Може пък Мая изобщо да не е изнасилена, нали преди това беше с Тео Peace . Това, че е правила секс, не значи, че е бил насилствен.

# 38
Аз пък мисля,че Распутин е зад побоя.

Е къде е логиката в това? Распутин хабер си няма за съществуването на Мая, Тео, връзката им, плановете им за вечерта... Laughing Пък и Мая не е "най-ценното" на Боян, че РАспутин да го наказва чрез нея. Няма логика.
Кой знаеше къде ще ходят точно тази вечер, в кое заведение, с кои приятели и т.н., кой знаеше, че възнамеряват да се приберат в дома на Стоева двамата заедно, за да прекарат нощта? Няма начин Распутин да ги знае тия факти...само Роки ги знаеше, и чрез приятеля си наркомана, който чу Тео да се уговаря с Мая по телефона.
Освен това, Распутин си иска парите, а чрез побой и изнасилване няма да си ги получи.  Peace
Всичко се върти около парите, аз залагам на тая мантра.  Laughing

# 39
Да ама ми е много интересно ако Таня Стоева и Милото се скарат и Таня мине на другия бряг- по този начин тя ще навреди и на себе си . Тя също е затънала до гуша в л....та на мафията и в частност на Милото . Много е корумпирана и всичко това ще излезе наяве

# 40
.....А пък Малин Кръстев винаги ми е бил много нелюбим! Така би му отивала тази роля на Асен Блатечки или Юлян Вергов.

Мисля,че точно Малин Кръстев е за тази роля  Peace
Защо ли?
Вергов и Блатечки като визия и излъчване са по-мъжкари.
А ролята на Боян хич не е мъжкарска. Един хитър лисунгер ,който си търси дойна крава,ако може да е проста. Laughing
И всички,които отказаха помощ са му виновни. Антипатичен герой.

# 41
Може пък Мая изобщо да не е изнасилена, нали преди това беше с Тео Peace . Това, че е правила секс, не значи, че е бил насилствен.
Показаха я нарочно в една отвратителна поза на леглото по боксерки с вдигнати крака, а и лекарите могат да дефинират изнасилване от полов акт по много начини.

Според мен също Мая ще отиде в Америка, а съдийката и Милото ще водят война заради децата си. Предполгама, че сега много бързо ще се разбере, че Роки е замесен в побоя. роки гледаше похотливо Мая и желаеше контакт още по време на разговора, но тя го отбълсна няколко пъти. В бара той просто откачи.

На мен Малин Кръстев ми е точно в ролята си и много ми харесва как я изпълнява. Алекс също.

# 42
  • София
Леле,колко сте изписали.Свалям да гледам,че да се включа в коментарите Wink

# 43
Интересни теории предлагате, но може и да е Роки, все пак любовта и омразата ги дели една малка крачка в случая целувка.

# 44
Интересни теории предлагате, но може и да е Роки, все пак любовта и омразата ги дели една малка крачка в случая целувка.
Още повече че Мая доста му се изежи на Роки" ще се целувам с когото си поискам и ще си лягам с когото си поискам"

Общи условия

Активация на акаунт