Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ /2/

• 44 386
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета, въпросът ми е да го тегля ли сериала или не си заслужава? Grinning

# 91
Ами, прочети темата и сама прецени

# 92
  • Paris
Сценаристите ,ако четат тук, ще се наложи да пренапишат сценария. Мисля, че всички много филми гледаме. Нещата са по-предвидими. Идеята е Таня и Милото да се противопоставят, след което става интересно. Мая няма да е първото пребито екс гадже, за съжаление. Sad

# 93
Здравейте момичета   bouquet
И аз съм почитаелка на сериала. Изчетах ви по въпроса за това кой преби Мая и Тео. Но сякаш не видях някой да е коментирал това, че многократно даваха очите на единия от побойниците. Той сякаш дори не взе толкова участие. Аз определено мисля, че е Роки и Явор, а този чиито очи даваха е Явор. Гледаше жално, беше уплашен и не толкова агресивен. Може би точно за това са маскирани, за да не бъдат веднага разпознати от Мая и Тео.  Ако Роки и Явор са се разбрали да си поделят работата, Роки - Мая, Явор - Тео за това Тео се оказа по-малко бит.
Неделя не е далече, ще разберем.
Аз така и не разбрах вярно ли е това, което Стоева разказа на Мая за баща й. Или детето е извънбрачно? Не вярвам Боян да е бащата, все пак е брат. Възможно е според мен Стоева да изпрати дъщеря си в САЩ и да даде 50 хил.долара на Явор, за да се грижи за нея. newsm78
Ще ви чета с интерес. Hug

# 94
Аз също си го мислех това, че може Боян да е бащата. Може просто Таня да я е отгледала. Това с очите и аз си го мислех, има нещо щом толкова дават очите на единия. Или се наслаждаваше на гледката, или се беше уплашил. Много ми се иска Мая и Роки да се съберат, но ми звучи невъзможно, да не говорим пък, ако той е извършителя или поръчителя(в което още не вярвам). Прави сте, че сюжета е взет от реални събития и там често бившата го отнася, но да не забравяме, че все пак това е художествен филм, а не документален и нещата трябва да бъдат по като за филм - завъртяни и сапунени.

# 95
Здравейте следя сериала редовно. Според мен извършителят на нападението е Роки.
Зедно с братовчеда на Тео- Явор. Явор имаше нужда от пари за дрога. Сключил е сделка с
Роки. За изнасилването, може и да е, но не е ясно. По- нататък ще се разбере. Освсен това Роки
трябваше да замине за Пловдив. Остана скришом в София, за да свърши това, което си беше
намислил относно Мая. Ваня Цветкова играе великолепно. Харесвам също и руснака Распутин
как играе. Мисля, че целия актьорски състав е много добре подбран.

# 96
  • София
Aбе, ако сериалът ще следва реалния модел, познат ни от жълтата преса, не виждам причина да го коментираме изобщо. Все пак, идеята не е да се снима супер продукция, която да ни представи във филмов вариант документални кадри от действителността.
Сюжетът допуска "волности", интрига, на ръба на реалното и класическата сапунка. Но не вярвам да има супер заплетени сюжетни линии. Предполагам, че ако сериалът има успех, ще започнат и с тези неща, както се случи със "Стъклен дом". Но пък "Стъклен дом" аз вече не го гледам, така че даже и не зная какво се случва, но доста обрати измислиха, предполагам, че в новия сезон направо ще ударят латино сериалите Laughing

В този филм, до този момент ;липсва образът на класическия злодей. Положителният образ ще да е прокурорът, но той наистина не се появява в кадър за повече от минута Mr. Green

Лично аз съм за сложните образи, защото те са по-правдиви и носят иненади, но трябва да има поне два класически образа - на злодея и на добрия. Засега не ги разпознавам. Grinning

# 97
Aбе, ако сериалът ще следва реалния модел, познат ни от жълтата преса, не виждам причина да го коментираме изобщо. Все пак, идеята не е да се снима супер продукция, която да ни представи във филмов вариант документални кадри от действителността.
Сюжетът допуска "волности", интрига, на ръба на реалното и класическата сапунка. Но не вярвам да има супер заплетени сюжетни линии. Предполагам, че ако сериалът има успех, ще започнат и с тези неща, както се случи със "Стъклен дом". Но пък "Стъклен дом" аз вече не го гледам, така че даже и не зная какво се случва, но доста обрати измислиха, предполагам, че в новия сезон направо ще ударят латино сериалите Laughing

В този филм, до този момент ;липсва образът на класическия злодей. Положителният образ ще да е прокурорът, но той наистина не се появява в кадър за повече от минута Mr. Green

Лично аз съм за сложните образи, защото те са по-правдиви и носят иненади, но трябва да има поне два класически образа - на злодея и на добрия. Засега не ги разпознавам. Grinning

Милото минава за лошия май.

# 98
Аз също си мисля,че е Роки.
Сериалът може да се окаже доста предвидим и цялото това гадаене да е било напразно.
Със снимането на очите в близък кадър искаха да покажат кой е и какво мисли.Бяха си очите на роки,черни и малки.Ако беше Гончев или някой друг надали щяха да го снимат така/те са светли/,а и той няма зъб на Мая.А тези очи гледаха точно към нея и "говореха" на нея.
Но този човек стоеше отстрани безучастно/поне от това,което снимаха/ и е възможно той да си е тръгнал веднага,а после приятелите му да са се оляли и да са я изнасилили и после Роки да им чете конско заради това  Thinking Определено приличаха на хлапаци,точно Роки и компания  Laughing

Не мисля,че Боян е бащата на Мая.Нали онзи човек,който говори с Иванов,разказваше,че Таня,каквото и да е правила винаги е била с брат си и той се е мотаел край нея през цялото време в интернатите и спорта.Но е бил слаба ракия,а Милото се е държал баш като брат и я е пазил.Аз си мсиля,че ако въобще ни запознаят с бащата на Мая,то е по-вероятно това да е Милото,но дори и той самият да не го знае  Thinking

# 99
Боян е чичо на Мая, няма как да й е баща. Simple Smile

# 100
Еее, как Милото ще е баща и на Мая,  и на Роки.  Sick Гадно става. Това не е Забранена любов все пак.  Laughing

# 101
  • София

Милото минава за лошия май.

На този етап Милото не е класически злодей. Той е в образа на мутрата, но са му дадени много шансове да изглежда "човек от народа" hahaha.Той пуска лафове, поведението му е комично, просташко по начин, който е "симпатичен" за средностатистическия българин. Милото, освен това, е израсъл в интернат...изобщо, ако това е злодеят във филма, ще се изумя, засега сценаристите направо го "обичат". Може пък да се развие. НА този етап не е олицетворение на злото в чистия му вид.

# 102
Е, то остава да го извратят в стил "Забранена любов". Там все се молех и надявах да не са брат и сестра, амамногооо отдавна се отказах от този сериал.

# 103
Е...те Роки и Мая вече са си приключили взаимоотношенията/поне засега/.Очертава се занапред сериозна връзка с Тео.А и никой незнае какви точно гаджета са били с Роки,имали ли са интимни отношения или не.Но пък Таня Стоева нямаше да го допусне това.Предполагам,че е знаела за дружбата им  Thinking

# 104
Определено единият от биячите е вече познат герой, защото дадоха погледа ме в един момент зад маската. Това е човек, който познава Мая или Тео и е там по лични причини.

Общи условия

Активация на акаунт