Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ /2/

• 44 386
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
 newsm78 Аз само на Боровец го видях този, преди това кога са го давали?

# 76
Много ми харесва сериала и се записвам да ви следя.

# 77
# 78
  • Велико Търново
Мацки, кой е актьорът, който играе Чушката?
Емил Котев.

Геят е депутат, да, шеф на парламентарна комисия, забравих коя. 
Правната, разбира се.  Grinning

newsm78 Аз само на Боровец го видях този, преди това кога са го давали?
Имаш предвид любовника на Таня Стоева ли? (в ролята - Георги Стайков) Не са го давали досега.
А ако визираш определението на KoseBoso "човекът с 30 секундно появяване във всеки епизод" ... май става дума за прокурор Иван Иванов.

# 79
както писах и преди съмнавям се да е Роки замесен в нападението!
И ето различните версии:
Иван Иванов - има нещов миналото му, може самата Стоева да е причина за нещастието му в живота и сега да търси отмъщение, а може и да иска да мине в неговия отбор, макар по-наивно да звучи.
Гончев - самото му име не  е случайно избрано - порода кучета Гонче/ ловно куче,  много добро при лов, чувство за ориентация, неизчерпаема енергия и издръжливост/, та ще се окаже скрита лимонка този Гончев. Я скрит агент, я някой психопат!
Распутин - намесихте и него, вероятността да посегне на Мая е само ако Мая се окаже дъщеря на Боян...Което е възможно...Иначе със сестра си Боян явно не се разбира особено и едва ли распутин ще тръгне да напада дъщерята на сестра му.

# 80
Гончев ще да е по скоро  психопат /под прикритие/..отколкото скрита лимонка. Joy

# 81
За мен зад образа на Гончев няма нищо интересно. Около хора като Таня Стоева винаги има хора като Гончев - ласкатели и лакеи. Simple Smile

# 82
За мен зад образа на Гончев няма нищо интересно. Около хора като Таня Стоева винаги има хора като Гончев - ласкатели и лакеи. Simple Smile

Peace

# 83
И според мен е Иванов  Peace

# 84
не ми се ще да е Роки,но и аз залагам на него - много бой изяде Тео,а и изнасилването на Мая,при това доста брутално,с вътрешни разкъсвания,както каза лекаря

Вътрешните разкъсвания би трябвало да са вследствие на побоя, не на изнасилването.
Впрочем продължавам да се чудя как може лекарите да разграничат нормален полов акт от насилствен newsm78 . Сещам се за един крими сериал (май От местопрестъплението беше) доказаха изнасилване единствено чрез проба от изнасилвача.

Иван Иванов - има нещов миналото му, може самата Стоева да е причина за нещастието му в живота и сега да търси отмъщение, а може и да иска да мине в неговия отбор, макар по-наивно да звучи.
Гончев - самото му име не  е случайно избрано - порода кучета Гонче/ ловно куче,  много добро при лов, чувство за ориентация, неизчерпаема енергия и издръжливост/, та ще се окаже скрита лимонка този Гончев. Я скрит агент, я някой психопат!
Распутин - намесихте и него, вероятността да посегне на Мая е само ако Мая се окаже дъщеря на Боян...Което е възможно...Иначе със сестра си Боян явно не се разбира особено и едва ли распутин ще тръгне да напада дъщерята на сестра му.

Иванов като, че ли за първи път се срещаше със Стоева.
Гончев по-скоро е послушно кученце. Пък и само издръжлив човек може да изтърпи държанието на Таня Laughing . Това за скрития агент не го изключвам Grinning .
Това за Боян и Мая и аз си го мислех, но как би било възможно, нали все пак Боян е брат на Стоева  newsm78 ?

НАЙ - ЛОГИЧНО и близко до акъла е, да е НАРКОМАНА!!! Трябвали са му пари, Роки му е дал, за да отиде и да ги сплаши. Той обаче е попрекалил...

Тази версия като, че ли наистина звучи най-логично !

# 85
Според мен Явор не е в никакъв случай.По скоро е Роки или е поръчка от тайнствения любовник на Таня.

# 86
  • Варна
Гледам сериала, макар и по късно, защото работя в неделя вечер обикновено, обаче го тегля  Laughing.Актъорите играят добре, поне повечето, с малки изключения съм впечатлена.Записвам се да следя темичката.
Тъкмо гледах последната серийка аз  Crazy
Според мен е доста тъпичко да е работа на Роки като сюжет побоя, но така би следвало да е.Все пак трябва да има драма в отношенията на Стоева и Милото, някаква промяна на 180 градуса у нея самата и инцидента ще е развоят...  Simple Smile

# 87
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сценаристите ползват като прототип на случващото се реални случки, така че би трябвало да е Роки. Мутрите и синчетата им така си наказват приятелките като ги напуснат /Жени К., Деси Зидарова. Но може и да не е бил там, да е наел биячи и да е поръчал само побоя, а някой от тях да е импровизирал с изнасилването.

Бе само на мен ли ми се струва, че Роки е с едно и също яке всичките серии?  newsm78

Нещо не ми се връзва за ролята на сина на голяма мутра. Виждала съм няколко такива и всичките са "гъзета", със скъпи дрешки, "напудрени" прически и охрана. Сценаристите май нямат много наблюдения по въпроса. Thinking Иначе добре го представят като смачкан и комплексиран от баща си, а и актъорът показва горе- долу добра игра в тази насока. Така показан, образът е по- скоро на сина на корумпирано и гадно ченге.

Аз, освен играта на Ваня Цветкова и играещия мутрата, ще похваля играта на Ачо Георгиев /бащата на журналистката/. Срещала съм се по работа с едно бившо ДС /е бившо, бившо, колко да е бившо  Laughing/, чиито шофъор наистина беше от топ мутрите  Laughing, и той е едно към едно с образа на бащата.

# 88
И аз това си го мислех за образа на Роки, че така изграден не ми прилича на син на мутра - с голямо самочувствие, един много лъснат вид и много поза. Имаше само една негова реплика към Мая "Мен ме иска всяка, но аз искам теб", която ми се стори много на място. Поведението му като цяло обаче ми е точно като на син на корумпирано и гадно ченге, както каза вселена.

# 89
  • Somewhere far away
Реално погледнато той няма как да е много лъснат и много "поза", защото баща му много го мачка... и това на чисто психологична основа ти скапва самочувствието отвсякъде, колкото и пари да имаш, колкото и богатства, когато най-близките ти и родителите ти те мачкат , тогава как да имаш лъснат вид?
Той точно затова си отмъщава на Мая и Тео - има натрупана агресия и омраза, отхвърлен от баща си, отхвърлен от момичето, с което е бил, раздяла която не може да преживее... всичко това  избива в един момент и не води до нищо добро. Но в такива случаи не е виновно само детето - в случая Роки - виновно е и родителското тяло. Ако му даваха повече любов Роки нямаше да е такъв.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 03:40 от Deathcrush

Общи условия

Активация на акаунт