Отговори
# 315
Привет мамчета !Дойде и нашия ред да почерпим за първа месечинка.! Да са ни живи и здрави бебоците ! Така като гледам май 14 е най бебеносния ден.
Честито и на

Михаела, на мама renka86с термин
Димитър на мама Yaroslavche
Аника на мама angel_si
момченце на мама miu_miu
Димитър на мама dipavlova82
Калина,  см на мама mary_48
Виктор на мама ivi85
Александър на мама Di_va

Аз ще приготвям за вечеря нещо специално и ще направя торта така си празнувахме и на Емо месечинките. Хайде при нас е слънчев ден нищо че е студено но вече така ще е свърши циганското лято.

# 316
  • софия
Да ти  е живо и здраво бебчето  ylinfant

# 317
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МЪНИЧЕТА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА Simple SmileSimple Smile

# 318
Ех, вярно колко много месечинки ще се празнуват днес! Да ви е честит първия успешен месец! Все така да продължавате - здрави, щастливи, доволни от живота  Laughing   bouquet

# 319
Честито на месечинките днес Hug

Тод вчера пак му дръпна вечерен маратон ядене на корем през час и неспане, който свърши някъде към 12ч през нощта, пак започна към 4ч сутринта и сега спинка блажено. Още няколко такива нощи и съвсем ще откача. Снощи го връчих на баща му в 4ч въпреки протестите му. До 6ч е спал на корема му и аз успях малко да поспя Blush
Сега отивам да се излегна до него да събирам сили за довечера Tired

# 320
Ох, и ние имахме интересна нощ, то не бяха колики и газове, заспивахме за малко и после пак на нова сметка...Чак сутринта се успокои и заспа, и цял ден само спи и похапва, да видим довечера как ще е. Само се моля да не го боли, ужасно е да го гледам как се свива от болка и да не мога да му помогна  Tired
Честито на всички месечинки и от нас  Hug

# 321
Честит празник на всички бебоци да с ви живи и здрави и мн да ви радват и да се слушкате !

Ние след уж леката имунизация против хепатит Б цяла ден мрънкяхме ревахме повръщахме и какво ли още не до 1;30 през нощта и днес още сме кисели

# 322
  • София
Здравейте момичета Simple Smile

Отдавна не съм писала, но нямам никакво време напоследък. Всяка свободна минутка гледам да си почивам, т.к. бебчо е доста активен през нощта и вече ми се е насъбрала много умора от безсъние.

И аз да се отчета-бебе Адриан е добре-много хубаво папка(дори малко прекалява) и наддвава. Давам му само кърма. Седмица след изписването от болницата беше + 370 гр. Май няма още колики, но повръща често.

Сега се връщам да ви чета, че има много да наваксвам.

Целувки и поздрави на всички мами и бебчовци  Hug

# 323
Ние си имаме люлка и съвсем тихичко да кажа, че май засега действа Whistling
Тод естествено първо си я маркира, т.е. оповръща си я хубаво hahaha, после се разхълца и 5 мин сигурно седя в люлката и хълца и накрая като приключи с хълцането заспа и спа 1 час. Всъщност, ако не бях спряла люлката може би и повече щеше да спи не знам.
Сега спи на нашето легло, все пак гледам да ползвам люлката, само когато другите алтернативи не му харесват Joy, но наистина е life saver, както казват тук Wink

# 324
Привет, момичета  Hug

Най-накрая ни прекараха интернет у дома, и най-накрая аз се добрах до компа. Ужас ви казвам, миналата седмица се прибрахме в София и още не мога да вляза в час от оправянето на багажа, грижите покрай бебка, каката по цял ден е в къщи, а и формата 4-мата заедно сме за първи път и изглеждам точно така Crazy.

С Лиза сме добре. Кърмя на 2-3-4 часа.Вечер се буди по 2-3 пъти. За 35 дни е качила 1050 гр, и е пораснала със 6 см, на мама манекенката Mr. Green, да им мисли баща им на двечките Rolling Eyes

# 325
ЕЕ къде се покрихте всички вместо да сте активни че е лошо времето нещо ви няма.
Вчера се разходихме добре,  на връщане реших да мина през магазина и мома Деница реши че е гладна и иска на секундата да яде едва сварих да дотичам до колата. Хората ми носиха чантите и от бързане не купих продукти за тортата и затова беше  палачинкова  Mr. Green
Надее честит интернет !
Таре как сте няма ли да пуснеш снимка на Емо във фейса да му се порадваме .
Галче аз нямам такива екстри като люлка Емо беше спокойно бебе и Дени засега е такова (пупу)
и без това сме заринати с какви ли не нещо дано не се налага да купуваме излишни.
Снощи по случай първия месец Дени ми отпусна повече сън яде към 23 ч и после чааа к в 4 затова днеска пак цял ден е на цицата .
Честито на месечинките днеска .Много целувки особено на варненските на Пламенка и Стефания  Hug

# 326
Миленка, и аз с надежда да ми е спокойно бебето не взех още преди раждането люлка, но явно и моите деца си приличат в това отношение. От вчера насам е толкова тихо вкъщи Party И при нас тази нощ беше спокойна с ядене на 3 часа, разкош. Може би защото утре става на месец Тод и е решил да се държи като голям Joy

При нас ще вали до четвъртък с максимални температури 11-13 градуса и въпреки това сигурно ще сме навън, освен ако не вали порой. Тод обича лошото време, а и кака Диди някой трябва да я взема от градината Wink

# 327
Здравейте и от нас Simple Smile Ние днес правихме погача, както всичко при мен: имаше и драма, имаше и много смях... В крайна сметка всичко мина добре, детенце малко му се събраха много впечатления, но вече е спокойна и спинка. Тези дни сме на много разчупен режим, но нощем след храненето към 2:30-3 си спинка сладко до 6:30-7. Което ми дава възможност за една пауза от 4 часа сън, което си е направо страшна далавера...
Абе много ми е добро детенцето, много си го обичам, днес такава мила гледка бяха с дядо й, след като си тръгнаха женорята, той я грабна да я утешава, че тя от толкова пиполене много се изнерви.
Целувки от нас и до скоро Simple Smile

# 328
Миленка, готово - качих снимки на Емо Simple Smile

Ох, аз се боря с едни бучки... край нямат. Утре съм на бебешко кафе, да питам консултантите какво да правя.

# 329
Честити Месечинки да са ви живи и здрави и много щастливи бебчетата ви  Hug Hug Hug
Нас коликите ни са доста силни,но се надявам скоро да преминат  Praynig
Таренце много е неприятно,дано скоро намериш решение.На едната лекция ни казаха лек но мисля Сънчо беше стриктна в записките.Ако ги пази да потърси и да сподели.Лекциите от Сити Център.Ако пък още ги има отиди на място и попитай  Hug
Мен хемороид ме мъчи от 2 дни немога да си седна на дъто....
И аз качих снимчица на Алекс в албумчето Simple Smile
Хубава и спокойна вечер   Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт