Q-T исках да започна с теб, бях се зарекла че няма да ти пиша никога ма ме разтъжи много с детенце и искам да ти пожелая това да ти е последното подобно изпитание.....много добре те разбирам, аз имах вече подобни изпитания с моето дете....веднъж я изтървах от коленете си и падна на плочките в краката ми докато си закопчавах тъпата възглавница за кърмене, а втория път нали съм 2 метра и аз, я вдигнах малко над главата ми и ударих детето в лампиона, който е с остри краища и точно едното острие попадна върху фонтанелата на детето.....не искам да описвам с какъв ужас и двата пъти си успокоявах детето, докато го опипам и установя всичко ли е ОК после няколко дни проследявам има ли повръщане нещо нередно и необичайно в поведениео.....та мила мнооого добре те разбирам и ти пожелавам сили и кураж и да не се предаваш духом, напротив СМЕЛОСТ!!! Мисля да отида тия дни на църква и да запаля свещичка за здраве.
Моя Рада също ака чат пат зелено и то, когато не е акала един ден и на другия в началото ака зелено и твърдо, а след това се оправя, подозирам че е от капките еспумизан и ги спрях!
Ради, и аз съм на твоето мнение, при все че Рада е бебе-непокиз, някой като я гушне и тя с такова безразличие го дарява, че не е истина, гледа ги тъпо даже отегчено и само при мен и тате си се хилка и се кефи детето......бабите я гушват буквално веднъж на две три седмици за по минута и то задължително само когато детето спи, с идеята да не разбира какво става:-)))))
По повод погачата искам да кажа че аз лично що постове изписах и що пъти писах и обяснявах, така че смятам да не поентвам, а това че някой го помръзва да почете малко в нет-а не е мой проблем.
Галче много ми хареса и на мен кенгурото, трябва да поровя да видя има ли вносител в БГ, ако ти знаеш нещо по въпроса пиши. Иначе да, доста е скъпарско, аз пробвах Рада в едно доста старичко дадено ми от моя приятелка, ма нещо детето не му е конфортно в него, не знам, аз ли не го слагам като хората, ма то каква па толкова философия в слагането??!!!
Аз тези дни пак ще зачезна, защото тате е кандидат за кмет на Кокаляне и двете с Рада разнасяме флаери, лепим плакати, и тази седмица пак ще е така, че тате е на балотаж, стискайте палци:-))) Та всеки ден ще прехвърчам от Банишора към Кокаляне и обратно:-)))

През това време и Тод заспа в люлката от шума на бягащата пътечка. Обикновено пускам аспиратора на печката в кухнята, но този път и пътечката свърши работа