Отговори
# 480
Валери, ето такова ни е кенгуруто, доста парички струва Money, но е много удобно, може да се ползва от по-голямо дете, вкл и на гръб и държат цена като втора употреба, затова се прежалих
Blush http://www.milkface.com/detail.aspx?ID=118 Освен това таткото категорично отказа да носи слинг, а аз искам като порастне малко, той да го носи, ако се налага Wink

# 481
  • Варна
Мили мамчета, благодаря ви за подкрепата и милите думи! Hug Hug Hug Hug Прави сте, че от самообвинения полза няма. Ама някак си в пълна сила осъзнах как всяко мое решение, действие или бездействие се отразява на малкото човече. Вярвайте ми едва сега осъзнавам и оценявам много неща, които майка ми е правила за мен и брат ми.
neci, дано си права и почна и аз интуитивно да усещам кое е правилно и кое не за моето бебче. Между другото страхотни са снмките на твоята сладурка с шапките.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голяма бонбона е. Hug

valerie, ами май е възможно да е АБКМ и при кърмени бебета. По съвет на педиатърката съм изключила всички млечни продукти поне докато полжението с Малена се нормализира. После ще започна да хапвам по малко и ще видим дали пак ще се влоши и ще разберем. А за алергиите май не зависи от кърменето, а от предразположеност. И аз, и мъжът ми сме алергични, така че предполагам и бебка ще ни прилича за съжаление.

Галче, съжалявм, че и Тод са го измъчили с това боцкане.  Sad Цункай го по петичките малкия бонбон. Много хубаво изглежда това кенгуру.  Simple Smile И аз се замислям за нещо подобно. newsm78

Благодарение на Красуна /b] мисля, че днес успях да се вържа правилно със слинга и да сложа беба правилно в него. Обаче тя пак беше крива и не пожела да стои много в него. Crossing Arms Или пък я притискаха пластмасовите протектори за цици, които нося, че е голям теч. Mr. Green

Прегръдки за всички, много сте мили  Hug Hug Hug Hug Ще се взема в ръце и никакво самосъжаление повече! Peace

# 482
Ето ме и мен... Завърнахме се след безкрайното пътешествие насам-натам, много уморени, но да ви драсна набързо, че видях, че сте ме споменавали Simple Smile И то все с добро Simple Smile
Здравче, слингът и аз го връзвам по-стегнато, защото после като сложа бебка и той се отпуска от тежестта, а бебето е важно да е на разстояние една целувка Simple Smile Ето тук има една серия рекламни клипове на марка слингове, но на мен ми бяха много полезни:
http://www.youtube.com/watch?v=5DTQG87GSVw
http://www.youtube.com/watch?v=bcssC3u7_DI
Колкото до поза хамак/люлка и Радина не иска да стои така, реве и се кисели. Ама тя непрекъснато рита с крака и единственият вариант да стои в нея е да й извадя краката от едната страна от шала, а така не е много стабилна. Виж в тази поза за новородени, която Красуна е показала, си стои с голям кеф.
Ако мога нещо друго да помогна, насреща съм, ама в момента съм пълен блокаж. Толкова съм изморена, че не мога да си събера мислите. Нали бяхме снощи на гости на свекърва ми, не можахме с бебка да спим, тя беше много нервна на сън, покрай нея и аз не мигнах, защото гледах да я успокоявам да не плаче. Милото детенце много вълнение му се събра, много пипане, гушкане... И в момента е супер неспокойна още и кисела. Ох голям зор е това: докато я огледат всички роднини/познати/приятели, направо не знам как ще оцелеем психически и двете Simple Smile И само се гуши в мен горкото и като го награбят, в някакъв момент почва да ме гледа отчаяно. Миличкото ми то, не е лесно да си част от обществото...
Хайде оставям ви, че едвам гледам, след около час ще я нахраня и ще лягаме. Утре сме на ортопед в 11 ч., стискайте ни палци всичко да ни е наред, като се приберем, ще се отчета. Хубава вечер!

П.С. Зори, не се тормози, ти си майка и ти усещаш най-добре със сърцето си  Hug

# 483
Q-T, само исках да се включа, за да ти кажа, че ние имаме същия проблем-зелено ако.Малчо е на месец и половина, изцяло на кърма за сега. Тук всички ( нашата доки, тукашните консултанти по кърмене) ми казват -"За зелено ако не се притесняваме". Също ни се белят веждичките.И на мен ми казаха да спра млечните продукти, от 1 седмица не съм консумирала, но промяна няма.Иначе сме добре и гледам да не се стряскам много.Ще продължавам с въздаржанието.Дръж ме в течение как се развиват нещата при вас.

На останалите мамчета, спокоЍни нощи и здрави и усмихнати бебоци!!!!!

Умирам за сън, да видим дали бебо ще ми отпусне час-два, току що заспа в мен.

# 484
  • софия
Здравейте!Видях че сте коментирали за беленето на веждичките!От какво може да е и дали да го заведа на лекар за това? newsm78

# 485
Q-T, много се радвам, че малка Маленка е вече добре  Hug
А ти недей да се самообвиняваш и терзаеш. Направила си възможно най - доброто за нея  Hug
Цункай я от нас  Hug

Галче, много ви е хубаво кенгуруто  Heart Eyes Ако на Андрей поне малко му харесваше да стои вътре, щях да си поръчам като твоето, направо е жестоко, пък и изглежда доста удобно за носене.
Моите кенгура са уж хубави - едното е Чико, другото - Макси Кози, обаче са доста натоварващи гърба, пък и на Андрей, както споменах, не му харесва, защото е с лице към мен  Tired

Ох голям зор е това: докато я огледат всички роднини/познати/приятели, направо не знам как ще оцелеем психически и двете Simple Smile

Сега може да кажете че не съм права, но изобщо не давам на никой да го пипа, гушка, носи и прочие, освен на таткото  Mr. Green
Андрей и без това е малко труден за гледане - не спи през деня, киселее с повод и без повод, доста мрънка и недоволства и като прибавим изнервянето и превъзбудата от подобни набези, вечерно време положението става страшно - реве, та се дере, не може да се успокои, не може да се нахрани, та затова съм казала Баста на всички роднински (бабешки) мераци за гушкане и мачкане.
Майка ми в началото малко се позачуди, че дори и разсърди, но после си спомни, че и тя постъпвала по същия начин, та миряса. Другата баба също се съгласи с мен и каза, че и на нея не й било приятно когато децата й се изнервяли от гушкане и пипане, НО каза, че тя сега е баба, не майка, а работата на бабите било да пипат и гушкат  ooooh!
Та малко бабите някой път, особено нашите, мислят как да начешат собствените си мераци, а не за доброто на детето. Давам един бърз пример - първият и единствен път, в който дадох на пипащата баба да го носи на ръце и после не можах да си го взема, той взе, че започна да заспива, съответно казвам на бабата да ми го даде, за да го приспя и да го сложа в кошарката, тя обаче знаете ли какво направи - започна да го щипе и да му казва А, недей баби да спиш, аз съм дошла да те видя, няма сега да спинкаш  #Crazy После се погонихме малко из хола до преди да успея да си го взема. Е, как да го оставя на такива баби  newsm78
Чак когато започне да говори и разбира, тогава ще го оставям, и то при положение, че нямам друг избор. Точка  Mr. Green

# 486
  • софия
Koketka_majoretka , съгласна съм с теб!  bouquet

# 487
  • София
Здравейте момичета,

Искам да Ви попитам - има ли други като нас, на които не им личи къде е сложена БЦЖ-ваксината. Дори нямаме и точица и не сме и имали от самото начало  newsm78

Моля да споделите при Вас как е.

# 488
Ради, и аз съм съгласна с теб, но при мен мъжът ми се сърди, че не ми е приятно и го приема все едно имам нещо лично против майка му и роднините му. За моето семейство и приятели нямам грижи: тях си ги строявам в две редици. Но при неговите не е така, снощи пак се скарахме по този повод, той не може да възприеме моята гледна точка и това си е. Мир да има: ще отсъпя, макар че Радина цяла нощ се буди с плач и днес пак е нервозна, а след малко и на доктор ще я водим и съвсем ще се разстрои детето, ама... Много ми е тъжно по повод мъжовото поведение, не съм очаквала такова нещо от него, ама ще направя компромис и се надявам с времето да си даде сметка какво ни е на нас двете...
Хайде отивам да се екипираме с нея, че тук май ще вали. До скоро!

# 489
ninche и на нас не ни личи няма нищооооооо.Голямото ми момиченце и то няма и чак сега  и биха първо в ръчичката не се хвана а после  в раменцето/на 7 години/ и вече си личи.

# 490
Момичета, искам да попитам за погачата - кога се прави, точно на 40 ден или може по-рано или по-късно? И какво сервирахте на гостите?

# 491
diliyanad , на нас ни казаха, че беленето на веждичките е знак за предразположение към алергии или алергична нетолирантност към нешто.Изписаха ни едно кремче и за една седмица почти мина.После доки каза да го спрем и да използвам зехтин.

# 492
  • софия
Някои казват че погачата се прави до 40 ден, други на 40ден!Ние я направихме по рано!Така че прецени на теб как ще ти е удобно!Аз сервирах сладкиши, мезета, банички, кафе безалкохолни,ядки и др!Всичко е въпрос на личен избор!А да имаше и тортичка smile3510 smile3510 smile3510

# 493
  • софия
svetty1980, благодаря ти за отговора!  bouquet Ще питам нашата доки:)!

# 494
Кокетка, абсолютно по същия начин се държа и аз - не го давам да ми го мачкат и това е. Свекърва ми, въпреки че живеем заедно, го е гушкала броени пъти, и то само след като ме е питала дали може. Може и да е малко жестоко, защото и е единственото внуче, дете на единствения и син, но...това е положението. jaded, дано мъжът ти да си промени отношението и да не се карате повече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт