Галче, може би ми е убегнало и си писала, но защо се налага това ранно изследване на кръв? Тук правят профилактични изследвания едва на шест месеца.
Ние май всички сме с хрема след като Иво ни донесе от детската. Тези помпи, които ползвате, не са ли с малко противоречив ефект? Не променят ли влажността на лигавицата и да се получава порочен кръг? Аз съм чела, че на бебета до два месеца и половина не е хубаво да се слагат капки, да се изтеглят сополите и тн, защото в повечето случаи това е физиологична хрема, с която се регулира влажността.
В нашия случай обаче може и да е вирус, ще видим. Но тази нощ имаше хриптене , не си доизпиваше млякото и се даваше. С баткото не съм имала такива проблеми. На него му хъркаше носа до четвъртия месец, но това не му се отразявало на храненето, не се и давил. Навън спеше най-добре и го държах възможно най-дълго на открито. Не сме изследвали секрет, просто мина в един момент.
За слинга -аз съм много за и преди известно време една приятелка ми прати линк с много красиви с халки, но точно тогава се развали времето и мъжа ми взе да ме разубеждава да поизчакаме, защото като сме навън е по-добре да е в количката при вятър.
Но така или иначе ще поръчам или ще купя от магазин, защото за разлика от кенгуруто става за по-голямо бебе, че и дете. По повод носенето -аз винаги съм предпочитала бебето да е към мен обърнато, така ми е по-удобно. Баща му обаче го носи на обратно . За равновесие на впечатленията
vio , ние също сме постоянно навън и с нищо не мога да смогна. Купища дрехи ми стоят за гладене. Имаме толкова много дрехи, че мога да изгледам пет бебета на възрастта на Борис с тях. Не знам как се получи това чудо.
neci, много ти е красива госпожицата.
Къде изчезнаха Диди и Q- T Домъчня ми за тях.
Ренка, как върви диетата ? Сваляш ли килограми. Аз свалям, но не с очаквания ефект. Мисля, че хормонално още са ми разбъркани нещата. Днес мисля да ходя на йога. От другата седмица ще включа и каланетика.
Приятен ден на всички

Аз споделих с някои от варненските мами, ама се чувствам ужасно. Чувствам се като пълен провал с първото ми сериозно предизвикателство като майка.
С моята малка шушка изкарахме 2 нощи в инфекциозна болница.
Между другото и аз не мога да се справя с моя слинг нещо.
Опитвала съм 3 пъти ама мисля, че аз нещо не поставям беба в правилна позиция. jaded, и аз ще съм любопитна да споделиш трикове.