neci, при Андрей хриптенето се появи още в болницата, мисля през втората нощ. Като ни изписаха и дойде педиатърката да го прегледа, й казах за хриптенето, а и тя самата можа да го чуе. Още тогава каза, че много вероятно е да се дължи на вътреболнична инфекция, още повече голям процент от нейните бебета - пациенти, родени в Майчин дом, били със стафилококова инфекция. Към онзи момент каза само да капя физ. разтвор и ако положението се задържи дълго време или пък се влоши, ще му вземе секрет.
Някъде седмица след това хриптенето престана до миналата неделя, когато се завърна придружено с ужасни сополи, от които Андрей се давеше и кашляше.
Естествено, т.к. и аз, и таткото, бяхме болни по същото време, реших, че сме го заразили и още с влизането при лекарката, й заявих, че е болен и че ние сме виновни за това. Тя изрази съмнение толкова малко кърмаче да е болно, преслуша го и каза, че има хрема, но се съмнява да е вирусна, по - вероятно било да е бактериална, още повече предвид на това къде е роден и че е имал хриптене преди това. Взе му секрет от носа, изписа му капки, които приготвиха в една аптека за облечкаване на положението, които трябваше да слагам до излизане на резултата от носния секрет, който както вече писах, показа наличието на стафилококи. Сега ще слагам Бактробан за 15 дни и по - натам ще пуснем една контролна проба да видим дали са се изчистили.
И аз вече съм горд притежател на Бейби Вак. Голяма малоумщина е тоя аспиратор, но върши чудеса
За слинга да ви кажа и аз много се чудя. Имам два броя кенгуру, обаче на Андрей изобщо не му харесва да стои в тях, защото е обърнат с лице към мен, а той обича да гледа напред. Та сега не знам дали да взема слинг или не, че не искам да се затрупвам с ненужни вещи
Аз вчера хвалих моето дете колко спи и е спокойна и тази нощ ми разказа играта. И днес също, не ще да спи и това е-- ако я оставя да си гледка сама в кошарата реве, иска все да се гушкаме..

Един вид сме огледални семейства
Шапките и отиват мнооого, но с оранжево-розовата със цветето е у-би-ец
и хайде пак, да повторим изследването. Лекарката изрично им факсна да вземат кръв от петата този път, но понеже от стискането на петата резултатите можело да дадат по-голямо отклонение, хайде пак вената на лакътя, на китката, и накрая все пак се наложи да вземат от петата
, а пък резултатите си бяха добри. Само ми измъчиха детенцето
Чак Диди вечерта пита, защо Тод има толкова много лепенки. Но все пак най-важното е, че резултатите са добри 
Дано не се налага скоро пак боцкане.