Това, което стимулира гърдите да произвеждат повече кърма е честото и ефективно изпразване. Би ли могла да предлагаш на бебето си да суче по-често, на по-малки интервали включително и през нощта? Адекватния прием на течности (вода), както и един балансиран и здравословен хранителен прием също може да са фактор.
[/quote
Благодаря за бързия отговор,на въпроса дали рутинно се цедя отговора е да защото бебка не захапва правилно от самото начало и винаги усничките и са навътре, а и сме на смесено хранене защото моята кърма не и е достатъчна и в началото качвахме много малко.А относно храненето , тя яде м/у 2.30 - 3.30часа и поне веднъж на ден и давам да цока директно от гърда въпреки голямата болка, защото тя си иска и си търси, а през останалите хранения се храним от шише и изцедената кърма и АМ.
Искам да ви споделя, че днес бях потресена от детската консултация,трябваше днес да ния направят и да ни бият ваксинаи и след като ни караха да чакаме при болните деца ми казаха че нямали ваксини и да отидем следващата седмица за всичко.Е, не мога да разбера как може да не се обадят по телефона и да ми кажат , а не да разкарват новородено бебе и да чакаме с болните

Честито на Силвето, да сте живи и здрави и много засмяни
.
Аз не знам колко е голям вече Борис, но ми се струва, че взе да запълва малко по малко количката
навън.
, второ - аз нямам нужда да си почивам от бебето, а от къщната работа и трето - зора е да води внучето на кафето с дружките, и всички вкупом да се изсипят върху количката и да го зяпат и пипат, а не толкова, че иска да ми направи услуга да си почина

Меган която се появи на 25/09!Сега се кърмим ,сменяме памперси и май започват коликитее...ще ги минем някак и тях ами на всичкото отгоре каката ни се разболя от някакъв грозен вирус
и не знам какво да правя освен да прuскам стеримар в нослето друго не се сещам а тук всички доктори казват няма какво да и се даде ще и мине ей така .Това от нас за сега,че няма време за писане много.
Сега ни обсъждат защото си платихме да ни оправят асансьора да спира на втория етаж, че досега никога не е спирал,а пък на мен ми е много трудно да слизам по стълбите с количката,че е много тежка и сега всички във входа ни мислят за богати
, моля се да не заразим децата
. Ужасен вирус, така ме боли главата
Говори му как ще скрият чурата,че тя е най важната