Аз по-често ви чета, отколкото пиша.
Но тази сутрин не можах да се сдържа да не се оплача. Тъкмо си мислех, че сме си изградили режим с бебо (кърмене на 3 часа и 5 часова пауза между 10 часа вечерта и 3 часа сутринта), и че и двамата сме доволни, и от 2 дни бебо смени програмата. Иска да яде на около 2 часа, замина и нощната пауза. И всичко това придружено с мрънкане и рязко намаляване на часовете сън за денонощие.
До петък си заспиваше сам в кошарката, сега и като го гушкам плаче. Само като се навеса да го оставя в кошарата и започва рев. Склонна съм да си помисля, че не му стига млякото, но вчера го теглиха - за 1 месец е качил 1450кг. и е пораснал с 5см.
Мисля си дали да не взема 1 кутия с Аптамил (каката изгледахме основно с него след 3-тия месец), и да му давам например вечер - са да си поспи по продължително (а и майка му също
И друг проблем имаме от около седмица - започнаха да ни пропускат памперсите (ползваме 2-ка на Памперс) - не могат да издържат и 2 часа. Пропускат от към кръстчето. Не знам как го постига, но се опикава целия - и хем гледам пишлето да е надолу. Не знам дали да не купя друга марка или по-голям размер
. Най-странното е, че до преди седмица нямахме този проблем, а памперсите са от един и същ пакет.Е оплаках се!
Сега ви оставям, защото днес ставаме на един месец, купили сме торта (избрана от каката, естествено), ще правим отпечатъци на ръчичките и крачетата на бебо и на принцесата, както и много снимки, с които да зарадваме бабите и дядовците.
Хубав почивен ден на всички!

. Може би защото беше много спокоен досега и изведнъж такава рязка промяна в режима (от 7-8 хранения на ден, изведнъж станаха 11-12) и реших че причината трябва да е в мен, а и умората си каза думата. Но ще изчакам, наистина, да видим как ще е другата седмица. 
но пък може и тя да си има проблеми,нали и тя е човек....

сега с малко бебе на този път чак до Рим,доста неприятно,дано поне всичко с документите е наред и не ни върнат за нещо.....както често се случва че направо трябва да се застреляме толкова път напразно...затова стискайте вълшебните си палчета пътя да мине спокойно и най вече да свършим работа.Оххх оплаках се едно хубаво и аз- не че ви интересуват чужбинските ни терзания и ходене по тези институции,но така съм бясна как е възможно да затворят това посолство просто незнам