Отговори
# 345
  • varna
Добро утро и от мен в тази почти зимна сутрин!
За обличането-в къщи е 24-25 градуса и обличам Мая с боди с къс ръкав,блузка с дълъг ръкав,ританки и чорапки.
За памперсите-аз ползвам само Либеро и с двете си деца и не съм имала проблеми.
Иначе ние също сме с хрема и то доста обилна,дави се в сополи-пробвах със физ.серум,два вида капки и нищо.Сега открих какво наистина действа - изтеглям сополите с прахосмокачка и после правя инхалация с апарат на Omron.

# 346
paff , как с прахосмукачка ?? newsm78

# 347
  • varna
Еми на прахосмокачката се слага специален накрайник за сополи и пускаш ...и започва яко изтегляне на секрети,чак от гърлото ги тегли и бебка веднага се успокоява,може да диша,да се храни и всичко.Много съм доволна,а след като освободя от секретите правя инхалацията.

# 348
Бях чула  за подобно  нещо ... Аз й ги тегля с една помпа  с уста  -  също върши страхотна работа !  Peace От къде се снабди  с такъв накрайник ?

# 349
  • varna
Ами от по-големите аптеки или от интернет може да се поръ4а.Ами как с уста,може ли да се направи такъв вакум,че да ги изтеглиш чак от гърлото,защото нашите сополи се стичат чак там и се дави,възух не и стига дори?

# 350
Бях чувала за прахосмукачката, но мислех, че е някакъв майтап Party. Ако отсриете снимка , покажете я тук плс.
Na mama MishetoС апетита и аз съм така , каквото свалих в болницата и първата седмица вкъщи с това ще си остана до края на кърменето. ТАка ми се ядееееееее и все калорични неща. Вчера правихме погача и чиста молитва и такива вкусотии си похапнах, то и за днес останаха де, просто не се удържам Embarassed
Събирането с жени премина отлично, тоолкова беше приятно, не ми се искаше да си тръгват. 
И на нас следващия пакет памперси ще е 3-ка Peace,  а колко дрехи вече не ни стават.... , но има на кого да ги давам , декември чаками 2 момичета на мои много близки приятелки Hug
valerieМаги е на 7-ми и празнувахме вчера 40 дни. Мисля , че сте днес Peace
TaraРадвам се, че си се оттървала от бучката по такъв магически начин. Сподели какво научи от кафето, ако отидеш Wink
ГалчеБраво, мама -отличничка и торта успя да спретнеш Peace

# 351
Еми на прахосмокачката се слага специален накрайник за сополи и пускаш ...и започва яко изтегляне на секрети,чак от гърлото ги тегли и бебка веднага се успокоява,може да диша,да се храни и всичко.Много съм доволна,а след като освободя от секретите правя инхалацията.
От петък малката  е с гадни сополи и хърка. Слагам и капки с адреналин, освен прочистването и смучането, но не помага. Много я тормозя с обикновена помпичка.
Сега ще видя ако са налични ще си поръчам и аз да пробвам тази за прахосмукачката, четох добри отзиви за нея.

# 352
Ами от по-големите аптеки или от интернет може да се поръ4а.Ами как с уста,може ли да се направи такъв вакум,че да ги изтеглиш чак от гърлото,защото нашите сополи се стичат чак там и се дави,възух не и стига дори?
Мисля, че ще се снабдя с нея .... Видях и  едно клипче как се използва ... !
http://babyvac.eu/?menupont2=video

ronisum, ако не успееш бързо да  се снабдиш  с такава помпа , просто  си купи от  аптеката  помпа  за нос Marimer - там се изсмуква с уста  !

# 353
ЕЕЕ дойде зимата направо бе! Тук е ужасен вятър и студ и дъжд.Добре че не се налага даходим никъде , но утре сме на ваксина и ще се обадя да я сменим за сряда че времето е кошмарно .
Мойта мома цял нощ гладна все яде, пъшка, оригва се повръща после пълни памперса освобждава място и пак иска цица . , Mr. Green
Нашите пъпки по лицето още стоят чудя се дали да не почна да ги мажа с нещо .
В стаята е 18 градуса запалихме камината дано стане поне 20 тя стои с боди с дълъг ръкав , плетена блузка отгоре, ританки и чорапи и завита с одеало тънко. Моят мъж вика че и било студено защото на него  му е студено .
Честити месечинки днес!  Heart Eyes

# 354
Мисля, че ще се снабдя с нея .... Видях и  едно клипче как се използва ... !
http://babyvac.eu/?menupont2=video

ronisum, ако не успееш бързо да  се снабдиш  с такава помпа , просто  си купи от  аптеката  помпа  за нос Marimer - там се изсмуква с уста  !
пуснах поръчка преди малко от Данет. Още не са свързали с мен за потвържение, дано има, ако не ще търся другата. Как не се ориентирах по-рано ми мъча бебето вече 3 дни  Rolling Eyes
май е същата http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960
явно съм избързала, защото сега видях че я има в доста аптеки, но нищо, ще чакам да и я доставят утре Confused

# 355
Здравейте!

тези дни като чета, то в БГ май времето е по-зле, отколкото тук Simple Smile тук си е доста студено и духа, но странно, тези дни не вали Simple Smile
аз много искам всеки ден да излизаме, поне за малко; пък и като сме сами, просто няма друг избор и си излизаме; прави ми впечатление, че на Сара май не и харесва да е облечена с есенните дрехи за навън... а като знам каква е зимата тук, не ми се мисли как ще ги търпи другите дрехи...

миналата седмица имаше няколко нощи, когато Сара спа по 5-6 часа непробудно и аз дори сериозно се притесних нещо да не объркаме храненията и т.н.
и затова, сега, последните дни спи по час-два - докато я приспя и тя се събуди Simple Smile преди малко я приспивах повече от 45 мин, а после тя спа 35 мин - точно колкото да се завъртя за момент в кухнята и това беше  Heart Eyes

иначе се хили и раздава усмивки всякакви Simple Smile

bouquet

# 356
Хайде и ние с дребния в отбора на сополивите и болни  Mr. Green Аз мрънкам, малкия два пъти повече, а на таткото му иде да скочи от високо  Mr. Green

Я кажете за тоя Бейби Вак - май наистина е най - удачното за запушен нос, но само по интернет ли се поръчва? Вчера обиколих всички аптеки в квартала и на места дори ме гледаха доста учудено какво път е това. В крайна сметка взех Маример, успявам да извадя доста сополи и с него, но на Андрей изобщо не му харесва, много истерично реве.
Иначе днес ходихме при педиатърката и се сдобихме с рецепта за адреналинови капки за нос, напътствия за какво да следя, препоръки да стоим повече време навън и АБСОЛЮТНА забрана да ползвам какъвто и да било аспиратор  Crossing Arms

По отношение на обличането - вкъщи в момента без отопление е около 20-22 градуса, обличам Андрей с боди с къс ръкав, блузка с дълъг ръкав, панталонки и чорапки. Другият вариант е боди с дълъг ръкав, отгоре блузка с къс ръкав и надолу същото. За сън обличам тънко боди потник и пижамка. Ръцете и краката са винаги студени, носът рядко, но педиатърката каза, че индикатор е вратлето, а не крайниците и носа, а също така да обличам бебето така, както обличам себе си.
За навън излизаме с дрехите, с които е вкъщи и отгоре космонавт. Досега ползвах един по - тънък от полар, но днес извадих дебелия с пух. Естествено, отнасям доста критики от едната баба,  според която трябва да му сложа вълнени терлици и вълнено елече, за да му е топло на кръста  Mr. Green, но това е положението - ще ходи все необлечен  Mr. Green
В интерес на истината, ако по - дълго се разхождам само по цици, се намръзвам и после трудно се стоплям, съответно си мисля, че и на детето му е студено и го обличам с още една дрешка. Е, точно след 15 минути се почва едно шаване, едно пъшкане и червенеене и така докато не го съблека.

Здравче, нашата педиатърка казва разходки всеки ден поне по един час сутрин и следобед, стига да не вали, да няма мъгли или буреносни ветрове. Естествено, бебето и майката облечени подходящо  Peace
А пък за апетита - нямам по - голям апетит, но се сдобих с един отвратителен навик - докато дундуркам малкия, минавам през кухнята и все похапвам нещо - бисквити, шоколад, абе все полезни неща, съответно килограмите си стоят. От вчера съм си наложила забрана да ям между основните хранения различни неща от плодове, защото съм ужасно депресирана - връхни дрехи, които ми ставаха в петия месец, сега са ми тесни, а корем нямам - прибрал се е  Sad

# 357
Обадиха ми се от Данет, и казаха че ще ми я доставят до края на седмицата  Rolling Eyes
Отказах поръчката тогава и тръгвам да я търся първо по аптеките. Дано я намера. Не мога да чакам до петък.  Confused

# 358
  • София
Здравейте, септемврийски мами!  Hug
Приемате ли в отбора със закъснение нови попълнения на септемврийчета?
Честичко ви четях по време на бременността, но така и не се престраших да се запиша... Embarassed Embarassed Embarassed
Моето момче Димитър се роди на 01.09.11, 10 дни преди термин със секцио. Все още се борим с кърменето, с хъркащо носле сме и ние, с обрив по бузките, с чуденки как да се обличаме в това време, с две думи всички питанки, които ви вълнуват и вас.  newsm78

# 359
Обадиха ми се от Данет, и казаха че ще ми я доставят до края на седмицата  Rolling Eyes
Отказах поръчката тогава и тръгвам да я търся първо по аптеките. Дано я намера. Не мога да чакам до петък.  Confused
Магазин "Пакостник" - бързо доставят !
http://www.pakostnik.com/bg/contacts.php

Общи условия

Активация на акаунт