Намаления 2011/2012

• 83 428
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Хората взимаха играчки все едно за да заредят магазин,а не за децата си,пълна лудница беше.

Е, аз накупих играчки на 5-6 деца за Коледа, не само за моето  Laughing

Опашките не вървят много бавно. Абе добре е. Предполагам уикенда ще е доста по-натоварено  Peace

# 196
  • София
Оцелях от Комседа в Младост  Laughing. На малко пространство-голяма лудница. Опашките бяха от касите до другия край на магазина, добре че баща ми се нареди, докато аз обикалях щандовете и след 40мин. вече бяхме на касата.
Не беше особено голям избора, но просто е малък магазина. Някои от играчките бяха свършили или имаше последна бройка. Колички нямаше, всеки си беше гушнал кашоните и разминаването беше сложно. Все пак аз успях да взема хубави неща, доволна съм.
Моята препоръка е да си вземете по възможност подкрепление, някой който да помага с кутийте и да се реди на опашката.

# 197
  • София
Единственото,което намаза сина ми беше прасчо на дисни намалено от 13.90лв на 7лв. и то благодарение на това,че помолих едно малко момиченце да мине най-отпред на опашката и да помоли да го пуснат с точни пари в ръчичка......нямаше да го направя ,ако малкия не беше започнал да плаче с крокодилски сълзи и така го бе стиснал,че неа искаше за нищо на света да го пусне  Sob  Sob  Sob

Аз ви видях, наистина много си го беше харесал Прасчо и силно го гушкаше, дано сега да е доволен  Heart Eyes

Исках да взема и от надуваемите неща, един дюшек примерно, обаче нямаше  Confused

# 198
явно до утро всичко ще свърши!Имаше ли уолкър Rolling Eyes

# 199
  • Countryside
Ама то си пишеше "Колев и Колев" и в това мъничкото къде се е събрал толкова народ  Shocked Аз мислех, че ще е от калибъра на Скай Сити поне. Има ли смисъл да ходя пак: мисля да взема активна гимнастика и монополи  Rolling Eyes

# 200

Казаха, че утре пак ще зареждат  Peace

# 201
  • Countryside

В колко отварят сутринта?

# 202
Разочарована съм малко от Комсед намалението,защото очаквах да има някои от играчките на Фишер Прайс и Чико,които съм харесала,както беше миналото намаление в Мола.Една жена от персонала коментира,че фирмите не им позволяват .Но все пак се сдобихме с хубаво Лего,кола, Мечо Пух-,на 50% си заслужават парите...но тая блъсканица ...с тези малки деца...с този грип....

# 203

В колко отварят сутринта?

Oт сайта:

Билла Люлин- бул."Царица Йоана"72

Работно време :

Понеделник - Неделя : 10.00 : 20.00

8.

Билла Младост- бул."Александър Малинов", ж.к-с Младост 1

Работно време :

Понеделник - Неделя : 10.00 : 20.00

# 204
  • Sofia
А в люлин ходил ли е някой, там по голям ли е магазина?

# 205
  • София
В Люлин също е малък магазина, малък е и избора , но си заслужава това което го има да се вземе на 50%, аз специално купих Бебе Борн имаше и Анабел и си е добре тази отстъпка която я правят.

# 206
купихме уолкър за 30лв Mr. Greenдоволна съм

# 207
  • София, България
И ние сега се връщаме от Комсед Младост - Към 16,30 нямаше никакви опашки на двете каси. Магазина е малък, навалица страшна, маневрирането с бебешка количка беше трудно. Намалено е всичко, без зимната колекция обувки на Колев и Колев (но има хубави есенни модели). Купих доста чорапки за баткото, две-три образователни игри и едно пъзелче. Исках да купя дрехи, но нямаше почти нищо - някакви изостанали бройки, висяли с години по щандовете (то им личи) или пък безобразно скъпи - харесах панталони, но те пък 88 лева. След това се отказах повече да ровя в коша. Общо взето за възрастта на мойте деца нямаше нищо интересно - нито за бебето, нито за 5 и половина годишния батко ... абе може да се избере нещо де, но според мен определено трябва да си заредят по-добре магазина, ако искат да продават нещо и ненамалено  Flutter

# 208
  • София, България
а какво е това уолкър  newsm78

# 209
И аз това щях да питам ,а във Варна има ли такъв магазин ?

Общи условия

Активация на акаунт