Намаления 2011/2012

• 83 398
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Пластели на Плей до и всичките му разновидности като форми съм ги виждала най- евтино в Джъмбо  Peace
Миналата Коледа от там напазарувах страшно много и пластелин и форми.

# 301
Пластели на Плей до и всичките му разновидности като форми съм ги виждала най- евтино в Джъмбо  Peace

Колко "най-евтино" имаш предвид?  Grinning

# 302
  • Варна
Промоцията в Кенвело/купи за 200 плати 100/ е до 15.11.2011г.Вчера се възползвах и попитах Grinning

# 303
  • София
Някой ходил ли е днес до Комсед -Люлин или Младост?Има ли нещо повече от преди няколко дни?

# 304
  • София

Не помня , миналата Коледа ги купувах, ама в Джъмбо бяха най- евтини в сравнение с другите детски магазини. Аз другата седмица пак ще ходя, че пак има заръка за стареца пластелин, мойте много си играят, ама т'ва малкото много ги захвърля и изсъхват. Ако искаш изчакай ще ти кажа цените как са  Peace

# 305
Fancy market на Графа, но предполагам и в големия на бул.Черни връх,  намаление на детски дрехи, не всичките, но доста, около 50-тина % се движи. Те са им скъпички нещата по принцип, но успях да изровя един панталон от 20 на 10 лева, полиестер от вън и памук вътре. От 01/11 е намалението.

# 306
  • София, България
Няма акумулаторни коли в Комсед Люлин.  Peace Няма и Чико или Фишер Прайс - няма и да има докато трае намалението.
Има страшно много неща на SmartTrike (триколки) и на  Little Tikes (коли за бутане и големи пластмасови градински играчки).

Вече три пъти ходя до там, за да купя Плей-до , но няма  ooooh! Изкупили са го в петък още, нямали зареждане и не знаят кога ще го заредят. Моля ви ако някой ходи в един от двата магазина, следващите дни, да каже дали са заредили най-сетне Плей-до. Мерси!  Hug

В Младост има ПлейДо-Сладоледена фабрика

# 307

има, има то4но това със сладоледите, около 40лв беше без намалението!За комсед в Младост става дума

ботушите на К и К и чорапогащниците не бяха намалени и не взех. Взех боти, съвсем малко по=-големи от крачето й, но мисля, че и зимата ще ни вършат работа, стига да не е мн дълбок снега.

Доста е бедно в Комсед. Но Лего имаше доста.

# 308
здравейте момичета,искам да попитам от къде и за колко горе дуло може да се намери боклукчийски камион,палатка и пластмасова масичка със столче. Hug

# 309
здравейте момичета,искам да попитам от къде и за колко горе дуло може да се намери боклукчийски камион,палатка и пластмасова масичка със столче. Hug

взехме палатка от Комсед, от 30лв за около 18 и стотинки с намалението
  http://www.pumpal.net/product.php?id=1471  подобна, но с животинки от джунглата. В момента се проветрява на терасата, защото смърди на найлон Simple Smile

# 310
  • София
общо взето и трите от всеки един детски голям магазин.
Със сигурност може да откриеш и в джъмбо(там като че ли има по-голям избор на палатки мисля, че една средна цена 20-30 лв, има чудесни буклукчийски камиони на дики тойс(според вида и размера може да има и за 7 и за 50 лв), има и маси и столчета), комсед, хиполенд.
Маси и столчета прекрасни детски има и в икеа
. http://www.ikea.bg/DefaultCategory.aspx?page=children_ikea_in&am … nu1=8&Menu2=0

# 311
то хубаво ама в Русе няма нищоооооооо или ако го има е със завишена цена поне 2 пъти.Май трябва да се посети столицата #CrazyБлагодаря ви !!!!

# 312
  • София
може да си поръчаш по нета...икея правят доставки, ако нещо от там ти допада.
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.5974 ето го камиона.... има и оранжев подобен , този е много хубав...ако търсиш голям ест.
палатки http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.3909 къщи http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2409
Джъмбо има и във Варна.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 15:24 от Angel_Dust

# 313
и аз да се включа в магазин комсед в люлин има плей до сладолена фабриха,маймунката,сезам и още две за готвене около 45лв са без намаление,а маймунката е 29,99лв като че ли има по голямо разнообразие на играчки и има страшно много гаражи и тем подобни на burago  и много момичешки кукли и други

# 314
искам да ви питам,някъде четох но сега не намирам поста че пледо е на промоция в хиполанд 1+1,или се бъркам

Общи условия

Активация на акаунт