Намаления 2011/2012

• 83 345
  • 754
  •   2
Отговори
# 405
Ааа, и аз съм далеч от идеята за спор Laughing..просто и на мен служителите тази година не знаеха какво да ми отговорят, та затова попитах дали си сигурна за датата и т.н..Дано пуснат навреме инфо по въпроса, на сайта им все още няма нищо ooooh!

# 406
  • София
има 40% намаление на пюрета Гербер в Карфур. Ако някой е на тази вълна, може да се възползва.
Hug благодаря за инфото, ние сме на такава вълна  Simple Smile

Иначе принципно се оглеждах за мъжки якета, пуловери...освен в Бенетон ще изчакам да видя дали преди коледните празници някъде другаде няма да пуснат.

В пощата си бях получила мейл за Кенвело, купуваш за 200лв плащаш 100лв .... но миналата година на тази оферта с мъжа ми не можахме да си избереме неща за 200лв  Tired , така че сега не знам как ще е, не знам и до кога е офертата.

# 407

Това е за 2010 г. ... или има някаква грешка, защото миналата година беше 50 % ...

# 408
  • София
А в петък в house в Сердика имаше 50 % намаление на всичко, обаче късно видях и нямаше как да ви информирам.  Whistling
само за петък ли е важало намалението? Simple Smile те обикновено ги пускат заедно с cropptown техните намаления, и помня, че са сравнително рано, но кога ли ще са?

# 409
  • София
А Фокс са големи мошеници! #2gunfire Не стига че част от намаленията им са фалшиви,както някой беше писал назад нещо  "намалено" от 40 лева на 49 и на мен ми се е случвало същото,ами и преди време една от продавачките дойде при мен и ми предложи да си извадя карта,аз пазарувам от време на време,къде от дамския,къде от детския реших да си извадя -10 % ползвам отстъпка от новата колекция и не помня вече колко около рождения ми ден.Така сладко ме омая,че се съгласих да ми извадят,после с усмивка ми каза "10 лева моля!" при което аз Shocked не ми беше за едните 10 лева,с 10 лева няма да забогатея ами просто беше крайно некоректно да не каже че картата се заплаща и с най-голямата си наглост когато й подадох доста по-едра банкнота ми каза "Ехххх ТЦ,ама по-дребни нямате ли?" ooooh!

# 410
  • Варна
Момичета , разбрахте ли последно кога е намалението в хиполенд????

# 411
  • София
А в петък в house в Сердика имаше 50 % намаление на всичко, обаче късно видях и нямаше как да ви информирам.  Whistling
само за петък ли е важало намалението? Simple Smile
Ами в петък, когато бях там, имаше надписи - само днес -50%. И съответно вътре беше пълно с народ.  Peace

# 412
  • София
Момичета , разбрахте ли последно кога е намалението в хиполенд????
Те самите на са наясно, та ние ли.  Grinning Или на 25-ти или на 26-ти.
Предполагам, че скоро ще се разбере.

# 413
само за петък ли е важало намалението? Simple Smile
Ами в петък, когато бях там, имаше надписи - само днес -50%. И съответно вътре беше пълно с народ.  Peace

така ли? аз пък вчера бях в магазина им в "сердика" и отново имаше надпис "само днес -50%" и, разбира се, беше пълно с хора.. в крайна сметка се отказах да пиша тук, понеже си помислих, че наистина намалението е било само за вчера, хм...

# 414
  • София, България
Имаше преди време в Кауфланд намалени бебешки хавлийки (пелени с триъгълниче за главата) - 75/75 см. по 7,99 лв бройката. Взех за бебо и няколко за подарък. Сега пак са ги пуснали. На Панагюрище са и са много хубави, повечето са от много луксозен ... плат. Сигурно са правени за износ, защото наистина са много луксозни. Ако поровиш в купа можеш да намериш и 100/100.

А отделно от това има и кисели краставички по 0,97 лв буркана. От хубавите са, проверено е Simple Smile Ние осигурихме зимата Simple Smile

# 415
  • София
А Фокс са големи мошеници! #2gunfire Не стига че част от намаленията им са фалшиви,както някой беше писал назад нещо  "намалено" от 40 лева на 49 и на мен ми се е случвало същото,ами и преди време една от продавачките дойде при мен и ми предложи да си извадя карта,аз пазарувам от време на време,къде от дамския,къде от детския реших да си извадя -10 % ползвам отстъпка от новата колекция и не помня вече колко около рождения ми ден.Така сладко ме омая,че се съгласих да ми извадят,после с усмивка ми каза "10 лева моля!" при което аз Shocked не ми беше за едните 10 лева,с 10 лева няма да забогатея ами просто беше крайно некоректно да не каже че картата се заплаща и с най-голямата си наглост когато й подадох доста по-едра банкнота ми каза "Ехххх ТЦ,ама по-дребни нямате ли?" ooooh!

#2gunfire на нас в Кенвело така са ни го правили този номер, ама наистина така омайват, в смисъл, че като почнат да говорят наизустеното от тях, като песен и се омоташ накрая в промоциите и намаленията им и новата карта и....от тогава си знам, "карен паша духа" както се казва. Иначе от Фокса миналата година моята приятелка беше взела торбичка за 15лв. с неща каквито ти се паднат вътре, без да избираш и тя взела една, ама после казала, че е за близнаци и ако може да и направят същата торбичка като първата  Mr. Green та са и направили.

радос мерси, ще се снабдиме и ние с любими краставички  Laughing 

# 416

Това е за 2010 г. ... или има някаква грешка, защото миналата година беше 50 % ...

Да, за 2010г, ама нали Рожденния Ден е на определена дата-не е плаващ Laughing
Грешка няма-на РД е 25% на ВСИЧКИ стоки в магазините; в момента върви 55% намаление на определени артикули.

# 417
  • There I was on a July morning
така ли? аз пък вчера бях в магазина им в "сердика" и отново имаше надпис "само днес -50%" и, разбира се, беше пълно с хора.. в крайна сметка се отказах да пиша тук, понеже си помислих, че наистина намалението е било само за вчера, хм...

Дам, и аз попаднах случайно на намалението в петък и се сдобих с някои неща. А вчера видях момичета с торбички на house и предположих, че пак е имало, но явно не ги обявяват предварително.

В Хиполенд информацията, която ми даде продавач е, че вероятно ще има намаление за рождения ден на магазина, или преди Коледа, но не знаеше кога точно.

# 418
  • Бургас
Кога пускат намаления в магазините на Mothercare ?

# 419
Коледа наближава, от къде ще купувате играчки за малките? Имам поне десетина деца, на които искам да направя хубави подаръци-играчки, но се сещам, че миналата година бяха доста надути цените. Имате ли информация за борси, намаления - за гр. Варна става въпрос. Може и добри онлайн магазини???

Общи условия

Активация на акаунт