Намаления 2011/2012

• 83 337
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
galimar, никъде няма инфо, че днес е 25 %-ното намаление.
В крайна сметка ето ти телефона на централата - обади се и ги попитай лично:
02 91006.
 Peace

# 436
  • Русе
Не, другия петък, на 25-ти. А дали наистина е така, а не на 26? Ако някой има последна информация или ходи го магазина, може ли да сподели.

# 437
  • София
Наистина не мога да ви разбера - дадох ви телефона на Хиполенд. Обадете се и попитайте.  Peace В магазина надали ще ви дадат по-конкретна информация от тази на централата. Все пак ще е от първа ръка. А не после да псувате някой в темата, че ви е заблудил.
Аз и преди писах - в понеделник май беше, ги питах и ми казаха дата 25-ти. И въпреки това не бяха много сигурни. Просто се колебаеха още между 25-ти и 26-ти. Предполагам вече са си избистрили нещата.

# 438
В комсед в младост има ли все още някакво намаление?

Аз ходих в сряда и питах за Лего. Отговорът беше, че намалението е само за серията Toy story.

# 439
  • София
На 1 декември се открива ДМ в Дружба 2, до параклиса, срещу Кауфланд. Възможно е да има намаления в деня на откриването, моля, ако някой чуе нещо, да сподели  Peace

# 440
  • Пловдив
Преди около месец откриха нов магазин на ДМ в Пловдив и първите 3 дни работеше с -15% Peace Предполагам, че ще се повтори Peace

# 441
Преди около месец откриха нов магазин на ДМ в Пловдив и първите 3 дни работеше с -15% Peace Предполагам, че ще се повтори Peace

Да, на всяко откриване на ДМ досега е било така  Peace
И после на всеки рожден ден по един ден всяка година - 15%.
Ама кой ти помни кога са рождените дни Wink Като предстоящ РД - нали декември беше в подлеза на СУ откриването, ама не помня датата.

# 442
Някакви наблюдения за Промод? Видях, че в сайта имима вече някакви намаления, но в магазина?

# 443
  • София
писах им и чакам отговор.. ако има намаление като миналата година ще е супер. 25% са добра отстъпка.  Peace

# 444
Другата седмица, но не е ясно кога ще има намаление в Хиполенд.
Тотално неоринтирани са и тези в централата на магазина.
Учудиха се, че въобще знам за 25% намаление на всички стоки и след като 5 мин. слушах музичка да разберат явно за какво питам  ми отговориха, че  ще чуем реклами кога точно ще е намалението.

Е ще се ослушваме...

# 445
  • Пловдив

Може ли информация къде се намира новият магазин.  Peace

# 446
В този аутлет на цариградско започнаха ли вече да вкарват по хубави дрешки на по-нормални цени. Няколко пъти съм ходила там, но все бях разочарована и не съм ходила от дост време. Има ли смисъл пак да бия път до там  Party Party

# 447
  • София
Днес ходих до Хиполенд, на 25-ти ще бъде рд и намалението.

# 448
  • София
В този аутлет на цариградско започнаха ли вече да вкарват по хубави дрешки на по-нормални цени. Няколко пъти съм ходила там, но все бях разочарована и не съм ходила от дост време. Има ли смисъл пак да бия път до там  Party Party
Аз ходих преди около месец и също останах с недобри впечатления.
От Манго си намерих една жилетка,която си бях взела преди 2 години на цена от около 80 лева някъде,сега си я взех за 16 Simple Smile

# 449
Само да кажа, че цените в ДМ  са достатъчно надути, за да си позволят и по-голямо постоянно намаление.Шампоан Орзен от там закупен ми беше 6,40лв., от нормален магазин 4,60лв.Не съм се заглеждала,по-случайност видях разликата, реално пак бих отишла в ДМ, заради големия избор.

Общи условия

Активация на акаунт