Намаления 2011/2012

• 83 271
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!

Тази година само продуктите на "Фишер Прайс" и "Национални дистрибутори" няма да са намалени, но ще бъдат прибрани от търговска зала, за да няма обърквания.

Искам да попитам това напълно сигурна информация ли е - в сайта на Хиполенд не пише нищо подобно (има въпроси и отговори за т.нар. Луд петък). Да знам дали си струва да ходя - основната ми цел е едно неоправдано скъпо Барби, което е от марките на "Национални дистрибутори"

За мене да, сигурна е. Инфото ми го даде приятелка която работи там. Тъй като миналата година информацията и беше вярна, сега мисля, че пак ще е така.

# 511
  • Варна
И реклама върви по едно радио от няколко дни, така че всичко си е точно според мен. Остава въпросът дали желаните играчки ще бъдат намалени  Laughing

# 512
  • София, "Младост 3"
запис да следя! турся намаление на Есприт. благодаря предварително ако някой има инфо

# 513
  • София, България
Ходих днес до Карфур. Взех някои бебешки неща. Много харесвам тяхната марка Текс, много добро качество, на добра цена, а когато са намалени са супер изгодни. Не се уливах, чакам да ги намалят на 50% ... дали ще стане  newsm78

# 514
Вчера ходих до Хипо на Сливница - един щанд с намаление 55% - малко неща, но имаше какво да се купи. Не зная нови ще изкарват ли, но ако се отиде в неделя - сигурно вече ще е съвсем празно.

# 515
Вчера ходих до Хипо на Сливница - един щанд с намаление 55% - малко неща, но имаше какво да се купи. Не зная нови ще изкарват ли, но ако се отиде в неделя - сигурно вече ще е съвсем празно.

това е намаление от няколко седмици и е съвсем различно от 25%-ното по повод рождения ден - кой е обявен за днес и няма как да има и в неделя  Peace

# 516
Все ми е тая кое за кога е - споделям какво видях! Wink

# 517
Което е похвално, но не е много адекватно и се дъвче от няколко страници  Peace
За какви нови неща да изкарват, за каква неделя, че това е от няколко недели  ooooh!
Малко е тъпо да ти светне Нов отговор и да прочетеш нещо ни в клин, ни в ръкав. Спирам, че и моите мнения не са по темата, ама четете малко преди да пишете!

п.п. намалението е ДНЕС, и хората ще отидат заради него. И между другото ще си видят сами и старите намалени неща, които си видяла ти вчера  Grinning

# 518
 Laughing
Доста си умна, затова спирам да обяснявам на теб. Който иска - мога да споделя какво имаше по-интересно от намалението.

# 519
  • Бургас
Намалението от 55% в Хиполенд беше до вчера/24.11.2011г/.

# 520

Ай стига де!
Еми нормално. Иначе ще се объркаме с толкоз намаления!

# 521
Между другото на вратата пишеше, че има намаление на дрехи и обувки също, но не ги разгледах, а и не знам до кога е.
Обаче аз друго се сетих, миналата година точно около рождения ми ден имаше доста добро намаление на обувки в Дайхман и се чудя сега - да чакам ли до 10ти декември, дали ще пуснат или да си купя сега, защото вече си е студено, трябват ми нови ботушки... Thinking
Някъде има ли вече намаление на ботуши?

# 522
  • I want it all and I want it now.

Ай стига де!
Еми нормално. Иначе ще се объркаме с толкоз намаления!
Не е така. Преди малко , бях там. Има си го това намаление на определени стоки 55%. Предимно залежали и останали по малко бр.
А на всички други е 25% на самата каса. Купих два подаръка.Спестих 14лв  Joy Пак е нещо. Имаше хора ,който купуваха детски колички и колела. При тях ,вече си заслужава.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 11:16 от Syn

# 523
  • У дома !
Намалението е само днес 25% в Хиполенд
В Карфура има сладки неща с 30% за дрехи,но и аз ще чакам 50%.
Miss sixty -20%

# 524
Здравейте!

Тази година само продуктите на "Фишер Прайс" и "Национални дистрибутори" няма да са намалени, но ще бъдат прибрани от търговска зала, за да няма обърквания.

Искам да попитам това напълно сигурна информация ли е - в сайта на Хиполенд не пише нищо подобно (има въпроси и отговори за т.нар. Луд петък). Да знам дали си струва да ходя - основната ми цел е едно неоправдано скъпо Барби, което е от марките на "Национални дистрибутори"

За мене да, сигурна е. Инфото ми го даде приятелка която работи там. Тъй като миналата година информацията и беше вярна, сега мисля, че пак ще е така.

Игра4ките на "Фишер Прайс" със сигурност са намалени с 25% днес. Току-що се връщам от Хиполенд с напазарувани коледни подаръци за детето и спестени 50 лв.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт