Намаления 2011/2012

• 83 282
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета видях днес че в карфур има 30% намаление на дрехи и бельо -есен зима-http://promooferti.com/tag/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%83%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3/ а дали ще има по голямо намаление?Ако някой е ходил да сподели какво има?
Обикновено пускат едно финално -70% точно след Нова година, но няма гаранция какво ще остане.

# 496
  • Sofia
Във всички магазини на Хиполенд ли ще има намаление 50% на 25.11?????
там продаваха ли дрешки, че не се сещам в момента?

# 497
В неделя си имаше в магазина на Сливница 50% на определи щандове.

# 498
  • София, България
Намалението в Хипо няма да е 50%, а 25%. Мисля, че във всички магазини, има дрешки - да. Не са нещо особено, но има.

За Карфур и аз видях табелата. Учудих се, щото някой беше писал, че ще е януари. Дали след 1-2 седмици ще ги намалят на 50%. То е ясно, че ще намалява избора, но пък си заслужва да почакаме  newsm78

# 499
Намалението в Хипо няма да е 50%, а 25%.
Peace
Мисля, че във всички магазини, има дрешки - да. Не са нещо особено, но има.

Да, във всички, .. и аз ги намирам за прекалено скъпи за вида и качеството..

# 500
Аз също, бях разбрала че намалението в хипо ще е 50% този петък. Една приятелка, която работи там ми каза, но може и аз да не съм разбрала. Ще питам пак! newsm78

# 501
  • Бургас
Аз също, бях разбрала че намалението в хипо ще е 50% този петък. Една приятелка, която работи там ми каза, но може и аз да не съм разбрала. Ще питам пак! newsm78
В Сайта им пише 25 % .  Peace

# 502
а кой от всички Хиполенд в София е най-голям и добре зареден?  newsm78Аз мисля да ида в Младост, но досега не съм ходила там, все в Люлин...

# 503
а кой от всички Хиполенд в София е най-голям и добре зареден?  newsm78Аз мисля да ида в Младост, но досега не съм ходила там, все в Люлин...

Най-голям и най-добре зареден ми се струва до Метро (люлинското). Там има и най-малко клиентопоток, така че аз натам ще се насоча.

# 504
Тези в NEXT в мола на Цариградско са се оляли доста - от бебешките дрехи гледах една блуза на цена 32 лв. а отдолу имаше цена 9 паунда  Shocked .......продължавам да поръчвам от сайтовете тогава.Тука са луди цени....

# 505
Много полезна темичка  Peace Записвам се и се връщам назад да чета  Wink

# 506
Тези в NEXT в мола на Цариградско са се оляли доста - от бебешките дрехи гледах една блуза на цена 32 лв. а отдолу имаше цена 9 паунда  Shocked .......продължавам да поръчвам от сайтовете тогава.Тука са луди цени....

Че на това надценка ли му викаш? Трябва да разгледаш сайта на Марк и Спенсър и магазина им тук. Комплект от 5 или 7 бодита на сайта 9-12 лири, като много често имат намаления от по 25% + безплатна доставка до английски адрес над дадена сума. Тук в магазина им същите вървяха за 59-69лв  Shocked ooooh!

# 507

Че на това надценка ли му викаш? Трябва да разгледаш сайта на Марк и Спенсър и магазина им тук. Комплект от 5 или 7 бодита на сайта 9-12 лири, като много често имат намаления от по 25% + безплатна доставка до английски адрес над дадена сума. Тук в магазина им същите вървяха за 59-69лв  Shocked ooooh!

и Mothercare, и Mothercare, те усилено за първото място се борят в тази класация  Crazy

# 508
Здравейте!

Тази година само продуктите на "Фишер Прайс" и "Национални дистрибутори" няма да са намалени, но ще бъдат прибрани от търговска зала, за да няма обърквания.

Искам да попитам това напълно сигурна информация ли е - в сайта на Хиполенд не пише нищо подобно (има въпроси и отговори за т.нар. Луд петък). Да знам дали си струва да ходя - основната ми цел е едно неоправдано скъпо Барби, което е от марките на "Национални дистрибутори"

# 509
  • I want it all and I want it now.
Благодаря момичета. Искам да взема подаръци за едни деца, така че ще се възползвам от намалението.

Общи условия

Активация на акаунт