Намаления 2011/2012

• 83 222
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
а Чанти Kipling - къде се премести магазинът им? Имаше в Сердика, а сега?

# 76
Вчера обиколих мол Сердика и единствените намаления имаше в Кемвело до-50%.Следя бебешкия Фокс и съм много разочарована-сложили суичарчета поларени едноцветни с фокс отпред от миналата година на 29,90 лв. ,а аз пролетта го купих за 10 лв,зимните якета уж на промоция 59,90 лв.а аз купих същото за 20 лв.

# 77
Знаете ли кога почват намаленията в Next? 

# 78
имам предвид в сайта за онлайн пазаруване

# 79
момичета да се похваля тук-до сега все купуваме обувки за мъжът ми от екко или геокс.Един чифт там знаете колко е..230лв бяха последните купени от ecco ConfusedВчера случайно влезнахме в един магазин на Витошка и се оказа с български обувки на Пещера.Ами излезнахме с 4 чифта Crazy Обувките бяха намалени ,естественна кожа,страхотни модели по нищо не отстъпващи поне на външен вид от изброените от мен марки по горе и за без пари Mr. Green Много съм хепи и реших да споделя с вас.  bouquet

# 80
  • София
момичета да се похваля тук-до сега все купуваме обувки за мъжът ми от екко или геокс.Един чифт там знаете колко е..230лв бяха последните купени от ecco ConfusedВчера случайно влезнахме в един магазин на Витошка и се оказа с български обувки на Пещера.Ами излезнахме с 4 чифта Crazy Обувките бяха намалени ,естественна кожа,страхотни модели по нищо не отстъпващи поне на външен вид от изброените от мен марки по горе и за без пари Mr. Green Много съм хепи и реших да споделя с вас.  bouquet

И къде е този магазин?Само за мъжки обувки ли е?

# 81
Ами магазинът се намира на кръстовището на витошка и патриарх евтимиий.Ох..много съм скарана с обясненията ooooh! Ако ходиш от Витошка пеша посока НДК-то щом пресечеш патриарха ,на сто метра в дясно е магазинът.Има и дамски обувки,но аз лично за себе си не харесах нищо.Намалени дамски имаше летни модели на високи токове(аз не ходя с такива)от по пролетните нищо не ми хвана окото.Но за сметка на това мъжът ми се възползва максимално  Mr. Green
Имали още три магазина,единият на Графа ,другите не запомних точно къде.

# 82
  • София
Мисля, че говорите за тази верига магазини.
http://latiara-stores.com/latiara_bg.html

# 83
Запис да ви следя Hug

# 84
  • Пловдив

Бой за пуловери по 9.90 и обувки лукс за 29 лева!

hahaha http://www.marica.bg/show.php?id=68370

# 85
Мисля, че говорите за тази верига магазини.
http://latiara-stores.com/latiara_bg.html

Peace

# 86
  • София

Според мен говори за магазини Comfort.

# 87
  • There I was on a July morning
Вчера обиколих мол Сердика и единствените намаления имаше в Кемвело до-50%.

На детските неща в Кенвело имаше ли намаления?

# 88
  • София
В Кенвело винаги си има намаления, промоции и тем подобни  Laughing

# 89
Привет и от мен, да се запиша и аз в темичката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт