Намаления 2011/2012

• 83 491
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вчера обиколих мол Сердика и единствените намаления имаше в Кемвело до-50%.

На детските неща в Кенвело имаше ли намаления?
Има доста изгодни намаления, но на пролетно-лятната колекция Peace Чакаме - плати 100, вземи за 200 Laughing

# 91
  • София
аз си намерих така желаните ботуши от Humanic, нямаха намаления на точно този модел, но пък са страхотни. Имаше намаления на други модели:)

# 92
Моля ви, сигурно не е много по темата, но трябва да знам къде има повече бебешки магазини - в мола на Цариградско или в Сердика. Мислех да пробвам в Сердика, че до сега само на Цариградско ходя, но се страхувам да не би да е по-малък избора, защото не съм от София, а трябва да пазарувам за малкия. Даже ако някой може да ми каже какви магазини за деца до 2г има в Сердика ще съм му много, много БЛАГОДАРНА!
Помагайте!

# 93
  • София
Моля ви, сигурно не е много по темата, но трябва да знам къде има повече бебешки магазини - в мола на Цариградско или в Сердика. Мислех да пробвам в Сердика, че до сега само на Цариградско ходя, но се страхувам да не би да е по-малък избора, защото не съм от София, а трябва да пазарувам за малкия. Даже ако някой може да ми каже какви магазини за деца до 2г има в Сердика ще съм му много, много БЛАГОДАРНА!
Помагайте!
Кажи, какво ти трябва за детето и ще ти кажа, къде да ходиш Peace

# 94
............

Може ли аз да кажа?  Embarassed Mr. Green
Искам да купя ботушки или апрески /22-23 номер/... къде ли не гледах... няма ги още по магазините /поне където аз ходих/, пък 80% от децата вече са с такива  newsm78

# 95
  • София
............

Може ли аз да кажа?  Embarassed Mr. Green
Искам да купя ботушки или апрески /22-23 номер/... къде ли не гледах... няма ги още по магазините /поне където аз ходих/, пък 80% от децата вече са с такива  newsm78
Апрески на Булдозер Peace Мтого евтини и супер качествени. Ботуши в Аутлета до Метро или из моловете, но на пълна цена все още.
Ако ви е удобно, на Пътеките на Младост има едно малко магазинче, води се Аутлет на Колев и Колев. Малки номерца има винаги много сладурски, цените са добри, качеството също Peace
Иначе, предлагам пазаруване от чуждестранни сайтове Peace От Спортс Директ примерно, може да вземете чудесни неща и доста изгодни. Сега има и едни сладурски ботушко/апрески на Найк-страхотни! Но, само за момиченца...
Забравих и Стил 99- има много хубави неща Peace

# 96
...............
Апрески на Булдозер Peace Мтого евтини и супер качествени. Ботуши в Аутлета до Метро или из моловете, но на пълна цена все още.
Ако ви е удобно, на Пътеките на Младост има едно малко магазинче, води се Аутлет на Колев и Колев. Малки номерца има винаги много сладурски, цените са добри, качеството също Peace
Иначе, предлагам пазаруване от чуждестранни сайтове Peace От Спортс Директ примерно, може да вземете чудесни неща и доста изгодни. Сега има и едни сладурски ботушко/апрески на Найк-страхотни! Но, само за момиченца...
Забравих и Стил 99- има много хубави неща Peace

Благодаря за бързия отговор  Hug
Гледах на Булдозер, но все големи номера...
Иска ми се да мерим, затова се въздържам от онлайн-поръчка - не съвпадат размерите на различните марки.  Rolling Eyes

Може ли да обясниш по-подробно за "Пътеките на Младост" - за пръв път го чувам...  Embarassed

# 97
  • София
не си купувай апрески от КК Wink
иначе евентуално може в СЛС на русиньол да видиш какво има, но не знам за зареждането, т.е. дали вече имат ново зимно. Но пък там като цяло май малко по-скъпи продават марки... но на викинг апреските били прекрасни.

Ако все пак се престрашиш за пазаруване от чужбина, винаги може да погледнеш в темите  им и да попиташ за точно измерена стелка от вече купили ги....в повечето случаи има кой да помогне Wink

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 09:02 от Angel_Dust

# 98
Мислех да се проазходя днес из някое молче, ама като ви чета, никъде няма намаление в момента. То и аутлетите едни - 30%... та и там чакам намаление.

# 99
  • Countryside
Някой да знае за намаление в Тимбърленд? Знам, че е рано ама ми трябват едни обувчици оттам за едно пътуване.

# 100
Някой да знае за намаление в Тимбърленд? Знам, че е рано ама ми трябват едни обувчици оттам за едно пътуване.

Виж тук (но нямам идея как са доставките Blush):

http://www.javari.co.uk/s/ref=land_brand_Timberland?node=2133780 … brands=Timberland

# 101
Трябват ми доста неща като анцунги, пуловерчета, пижамки, евентулно дебело яке или
Помагайте!

Трябват ми всякакви неща: анцунги, пуловерчета, топло яке или палто, пижамки и т.н. Ще пращам малкия на ясла та да го оборудвам.

# 102
Извинявайте че нахлувам, но можете ли да ми кажете къде в София има техен магазин или щанд? Очите ми изтекоха от гледане в разни сайтове и рабрах, че това са моите ботуши!!! Моля, помогнете!   bouquet

# 103
  • София
МОЛ София, бул. "Ал. Стамболийски" 101.  Peace

# 104
Аз имам поне 4 чифта техни обувки и 1 ботуши - много сам доволна от качеството, а и особенно ботушите ми са страшно удобни (с ток 10 см)

В сайта на TendenZ, има подобни, но не са същите.
Имат % намаление и цените не са високи. Не знам дали са качествени, тъй като досега не съм си купувала от тази марка.

Тези: http://tendenzstore.com/bmz_cache/d/d8c9a0eb0fc5ef68508cd45bc1e1 … image.256x256.JPG:  
и http://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPa … ;products_id=4953

Общи условия

Активация на акаунт