Намаления 2011/2012

• 83 468
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
В сряда,между 18 и 20ч ще има 30% намаление в Бейбитория.

сигурно ли е това и на всички стоки ли?

# 136
  • София
В сряда,между 18 и 20ч ще има 30% намаление в Бейбитория.

сигурно ли е това и на всички стоки ли?
Сигурно е Peace Казаха на всичко, на територията на Бейбитория Rolling Eyes

# 137
ooooh!
А кога правят същински намаления в такъв случай?
Аз търся за мен хубави панталони - прави (не скини), плътни, за ежедневието, по-големички размери. Simple Smile Може и не намалени. В положение съм на спешна нужда. След раждането май ми се е разширил ханша и сега си изхвърлям почти всички дънки и панталони.  ooooh!

Аз килограмите свалих сравнително бързо, но ханша ми си върна стария размер едва година след раждането. Прибери си старите дънки и си вземи един-два чифта временно  Peace

Къде се намира Бейбитория, какво има и за деца до колко години? Нищо не ми говори  newsm78

# 138
  • София
ooooh!
А кога правят същински намаления в такъв случай?
Аз търся за мен хубави панталони - прави (не скини), плътни, за ежедневието, по-големички размери. Simple Smile Може и не намалени. В положение съм на спешна нужда. След раждането май ми се е разширил ханша и сега си изхвърлям почти всички дънки и панталони.  ooooh!

Аз килограмите свалих сравнително бързо, но ханша ми си върна стария размер едва година след раждането. Прибери си старите дънки и си вземи един-два чифта временно  Peace

Къде се намира Бейбитория, какво има и за деца до колко години? Нищо не ми говори  newsm78
В The mall, на ниво -2. Ами, бебешки истории Laughing

# 139

"28 Октомври 2011 !!!

Официално откриване на новите магазини на КОМСЕД АД в БИЛЛА Люлин- бул."Царица Йоана"72 и БИЛЛА Младост- бул."Александър Малинов"

Заповядайте и се възползвайте от нашата супер промоция -50% на всички стоки в тези два нови магазина в дните : 28, 29 и 30 Октомври, 2011г!"

Попаднах на това. Мисля, че ще е от полза.

# 140
В Комсет има Lego, нали? Дали и то ще е на 50%?

# 141
  • София
има я, те го внасят Simple Smile
би трябвало да е, нали на всички стоки пише.

# 142
  • Berlin
О,чудесно,ще гледам да го посетим.

# 143
Кога има намаление в Калиопе?Харесах си една жилетка,но не ми се дават 80 лв Shocked

# 144
  • София
Момичета, извинете за тъпия въпрос, ама предстоят ли скоро някакви сезонни намаления, че вече се обърках и със сезоните и с намаленията, и с всичко.   Blush
Мен ме вълнуват най-много детските дрехи.

# 145
  • Countryside
Традиционно са януари и август на -50% и -70%. Някои почват по-рано други по-късно, но обикновено преди Коледа не се лъжат, или само на -30%.

# 146
  • София
Ясно. Аз си мислех, че и сега евентуално ще изникнат някакви намаления. Нищо де, и януари става!  Grinning

Във Фокс в Сердика имаше един щендер с детски дрешки на 50 % намаление, но дори и с намалението, нищо не харесах.

# 147
  • Countryside
Ами и на мен ми трябва сега едно намаленийце, но уви ще чакам.  Mr. Green
За да не е чист спам: някой някога да е виждал намаление в Сваровски? По едно време имаше някакво намаление, но беше само на някакви отчайващи грозотии, а не на всичко.

# 148
  • зад парка
Последният пръстен, който си купих преди половин година струваше 160 лева, после го намалиха на 80. Не е грозен , напротив  Mr. Green освен това аз го купих на високата цена...

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 16:37 от InaDot

# 149
  • София
Е, Сиренце, едва ли е визирала твоя пръстен Wink
За сувернир и при това грозен - 380лв, нЕма кой да даде Wink

Намаления, принципно има в средата на ноември!

Общи условия

Активация на акаунт